quote:Orijinalden alıntı: khankam 2 kayıtlı üye ne 1i benim zaten diğeri de benim. dh harbiden bitmiş yahu.
quote:Orijinalden alıntı: shoegazer quote:Orijinalden alıntı: khankam 2 kayıtlı üye ne 1i benim zaten diğeri de benim. dh harbiden bitmiş yahu. biride benim
quote:Orijinalden alıntı: CA18DET quote:Orijinalden alıntı: shoegazer quote:Orijinalden alıntı: khankam 2 kayıtlı üye ne 1i benim zaten diğeri de benim. dh harbiden bitmiş yahu. biride benim çok fena sıkıntı geldi birden. burda bile yalnızız arkadaş bi sigara içiyim
quote:Orijinalden alıntı: CA18DET quote:Orijinalden alıntı: shoegazer quote:Orijinalden alıntı: khankam 2 kayıtlı üye ne 1i benim zaten diğeri de benim. dh harbiden bitmiş yahu. biride benim hadi biz de çıkalım forum yalnız kalsın
quote:Orijinalden alıntı: shoegazer quote:Orijinalden alıntı: CA18DET quote:Orijinalden alıntı: shoegazer quote:Orijinalden alıntı: khankam 2 kayıtlı üye ne 1i benim zaten diğeri de benim. dh harbiden bitmiş yahu. biride benim çok fena sıkıntı geldi birden. burda bile yalnızız arkadaş bi sigara içiyim
mesaj atma süresi 1dk idi eskiden yeniler bilmez herkes mesaj atıp forum çökmesin diye şimdi nüfus azaldı
quote:Orijinalden alıntı: Simone Simons mesaj atma süresi 1dk idi eskiden yeniler bilmez herkes mesaj atıp forum çökmesin diye şimdi nüfus azaldı kalktı mı yoksa o 1 dk olayı dur bir deneyeyim
quote:Orijinalden alıntı: T_Ice quote:Orijinalden alıntı: Simone Simons mesaj atma süresi 1dk idi eskiden yeniler bilmez herkes mesaj atıp forum çökmesin diye şimdi nüfus azaldı kalktı mı yoksa o 1 dk olayı dur bir deneyeyim sureyi düşürdüler
quote:Orijinalden alıntı: MrStimato çiti yüzünden yine bişeylerin peşindedir Başımızdakileri karalama kardeşim allah ediyo allah