Şimdi Ara

konu dışını keşfetme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  konu dışını keşfetme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 2 Nisan 2015; 23:56:33 >
  • İnternette her aradığım şey genellikle burda çıktığından ve konular da konu dışına açıldığından, dedim neymiş burası. İlk başta diğer forumlar gibi büyük fontları falan olmadığı için çok garip geliyordu, karışık gibiydi, sonra alışmaya başladım. 3 4 gün misafir takıldım sonra üye oldum.
  • Up!

• google a ne yazsam burası çıkıyodu

baya bi misafir takıldım üye olmaya erindim ama mesaj yazma isteği geliyodu bazen.. Sonra üye oldum yaklaşık 1100 gündür burdayım..
  • Ben de tam olarak hatirlamiyorum ama o elim gun 3 4 sene once nasil yasandi.bilmek.isterdim

• Zamanında Knight Online için private server ararken bulmuştum
  • googleden daha fazla sonuç veriyor bu konu
  • Eskiden konuya hapis ve dışarıyı hiç bilmeyen biriydim. Sonra dedim acaba bu konunun dışı nasıl bir yer diye. Sonra konudan bi çıktım, bi baktım konu dışındayım, devasa bir yer, uçsuz bucaksız. Şimdi buranın dışında ne var onu keşfetmeye çalışıyorum.

• Bende bu bataklığa her aradigim şeyin donanım haberde çıkmasından dolayı girmiştim zamanında.
    Vicdansız linkleri görebilmek için üye olunuzda demiyodu bu onu daha çekici ve olgun yapmıştı gözümde..

• Baya güzel şeyler geliyor devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 2011 arası 1 kez bile konudışı bölümüne girmedim. Zaten hesabımda o zaman aralığında 1 tane bile uyarı yada ceza yok

2011 yılında oynayacak online oyun sıkıntısı yaşadım. Yapacak bir şey bulamayınca forumu karıştırmaya başladım. Sonra konudışı bölümüne girmiş bulundum orada bir dini/siyasi karışık konu dikkatimi çekti. O günden sonra konudışına yazmaya başladım.

Tabi bu beraberinde bir çok uyarı yada cezayı yanında getirdi. Malum bu bölümde siyasi görüşüne göre ceza alma ihtimalin olduğu için hiç bir şey yapmasan bile banlanabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

2007 2011 arası 1 kez bile konudışı bölümüne girmedim. Zaten hesabımda o zaman aralığında 1 tane bile uyarı yada ceza yok

2011 yılında oynayacak online oyun sıkıntısı yaşadım. Yapacak bir şey bulamayınca forumu karıştırmaya başladım. Sonra konudışı bölümüne girmiş bulundum orada bir dini/siyasi karışık konu dikkatimi çekti. O günden sonra konudışına yazmaya başladım.

Tabi bu beraberinde bir çok uyarı yada cezayı yanında getirdi. Malum bu bölümde siyasi görüşüne göre ceza alma ihtimalin olduğu için hiç bir şey yapmasan bile banlanabiliyorsun.

Hocam mesaj sayısını nerde kastınız

• quote:

Orijinalden alıntı: OnlyBaskan

quote:

2007 2011 arası 1 kez bile konudışı bölümüne girmedim. Zaten hesabımda o zaman aralığında 1 tane bile uyarı yada ceza yok

Kasmadım. 7 8 yıllık üyeyim. Oraya buraya yazarken birikmiştir. 7 yıl binbaşı olarak kaldı bu hesap.

Normalde 21.000 mesajım var.

Ben konudışına girmeden önce full Çok kişili Online Oyunlar / Diğer Oyunlar bölümüne yazıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 3 Nisan 2015; 19:25:06 >

• Aslında bi teknoloji sitesine üye olmak lazım diyerekten üye oldum. Konu dışını ise şans eseri buldum. Forumları geziyodum öyle..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnlyBaskan

quote:

Kasmadım. 7 8 yıllık üyeyim. Oraya buraya yazarken birikmiştir. 7 yıl binbaşı olarak kaldı bu hesap.

Normalde 21.000 mesajım var.

Ben konudışına girmeden önce full Çok kişili Online Oyunlar / Diğer Oyunlar bölümüne yazıyordum.

Helal olsun hocam

• Din ödevi için Google'a zebani yazdım, direk bu kategori açıldı. Google uyarı verdi, "dünyada zebani kelimesinin en çok geçtiği site burası, kodlandığımdan beri böyle bir şey görmedim abi, saygılar" dedi. Bu yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.