Şimdi Ara

konu kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
3
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhakurnaz59 -- 11 Ocak 2021; 20:23:57 >

• hocam itü pc müh okunur mu sizce

• oraya gelen herkes kendini çok iyi geliştirmiş bilgisayara hakim bir şekilde gelip üstüne katıp bayağı iyi seviyeye mi geliyor yoksa a kişisi sıfırdan gelip bu işi kendine meslek edinebilir mi kısacası kişi kendini 5 yılda inşa edebilir mi 5 yıl yatmaktan bahsetmiyorum kendini geliştiren olur manasında değil yapılabilir mi dersler buna mı imkan sağlıyor anlamında soruyorum

• Beausejour B kullanıcısına yanıt
    Gidilir gidilmez mi hiç.
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyeyim sınıfımda 70 kişi varsa 6 sı kendini geliştirip gelmiş senelerdir kod yazan kişiler bu 6 sı aldığı dersleri aa ile veriyor farkını koyabiliyor. Ama 0 olarak tercih ettiğin zamanda tabii ki güzel bir çalışmayla kesinlikle başarıya ulaşıyorsun çok zor bir bölüm bunun bilincinde olarak gelmek lazım. Eğer ki tercih etmeyi kafaya koyduysan şimdiden yazılım dilleriyle öğrenmeye başlamanı tavsiye ederim
  • talhakurnaz59 kullanıcısına yanıt

anladım peki şu anda bulunduğunuz üniversite top tier diyeceğimiz yerlerde mi bunun kiritik derecede önemi var mı

• girişken ve hırçın olmayan birisi tutunabilir mi? ve fizik matematik tarzı dersler alıyor musunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitter Kapatıldı / Ana Konu
    11 yıl önce açıldı
    Konu dışına konu açamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    VESTELCELL [ANA KONU] (Kapandı)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MustafaTosun kullanıcısına yanıt
    Fizik 1,2 aldık verdik calculus üniversite matematiğini de gördük verdik engineering matematikte bu sene görüyoruz vereceğiz finallerim haftaya. Açıkçası bu bölüm için bol bol pratik gerekiyor kıvrak zeka gerekiyor bol bol kod araştırıp terim öğrenmek ve teoriyi pratiğe dökmek gerekiyor bunu yaptığın takdirde daima başarılı olursun
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    Özel üniversitede burslu okuyorum istanbulda bölümün zorluğundan ve derslerin ağırlığından kaynaklı devlet üniversitesini tavsiye ederim bu tarz mühendislik bölümlerinde bana göre Üniversiteside ki hocaların %20 etkisi olur %80 i senin pratiklerindir
  • Ben şuan inşaat mühendisliği okuyorum, hazırlıktayım ama emin değilim sevip sevmeyeceğimden. Bilgisayar programcılığına ilgim var, kod yazmayı seviyorum. Yatay geçiş yapmayı da düşündüm ama geçip geçebileceğimi bilmiyorum. Bilgisayar mühendisliğine diğer bölümlerden yatay geçiş hakkında bi bilginiz var mı?

• Hocam merhaba, benim hedefim 1.sınıfı 4'e yakın bir ortalamayla bitirip hocaların dikkatini çekmek ve bu yolla projelerine dahil olmaya çalışmak. Veri bilimi alanında yurt dışında yüksek lisans yapmak istediğim için not ortalamasına ve hocaların referanslarına ihtiyacım var. Şu an hazırlıktayım ve 3 aydır JAVA öğreniyorum, bu aralar sadece hackerrank,leetcode gibi sitelerde soru çözüyorum. Fizik,Mat gibi havuz derslerin üzerine önümüzdeki yaz düşücem çünkü taze kalsın istiyorum 1.sınıfa geçtiğimde. Sizin ek olarak ne öneriniz vardır hocam? Bu arada 1.sınıftaki programlamaya giriş dersinin sınavlarının içeriği nedir, internet üzeriden araştırdım ama bulamadım hiç örnek. Bana dedikleri şey: Hackerrank'te çözdüğün sorulardan daha kolay sorular soruluyor, genel olarak proje ödevleriyle zorluyorlar. Doğru mudur?

• Vic Boss kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok
  • iş durumu nasıl bölümü bitirdiginiz zaman nerelerde calısabilirsiniz

• Gittiğin üniversiteden üniversiteye müfredat değişir programlamaya giriş diye bir ders görmedim. Ortalama hedefiniz olsun tabii ama başlıca hedefiniz bir alanda kendinizi geliştirmek olsun pythonu tavsiye ederdim java da iyidir haftaya sınavım var javadan... bol bol problem çözmeni tavsiye ederim internetten örnek kodlara bak öğren mantığını kavra nolursa olsun çok çalış
  • matrix066 M kullanıcısına yanıt
    geleceğin bölümü bilgisayar mühendisliği her şey yapay zekaya kodlamalara doğru kayıyor. Piyasada bilgisiz bilgisayar mühendisleri mevcut kendini yetiştirmiş eleman sayısı az eğer ki gerektiği kadar kendimi geliştirirsem teknoparkta çalışmayı hedefliyorum ardından yurtdışı da yanında promosyon olarak gelir
  • Hocam ingilizcem pek iyi degil.Malum bu bölümde ingilizcenin onemi sikca vurgulaniyor.Hazirlikta ingilizce ogrenmeyi planliyorum.hazirlikta ogrenilen ingilizce ile bu bolumu okuyabilir miyim yoksa ingilizcemin iyi olmasimi gerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce hazırlığın faydasını görmüştüm öncesinde de seviyem fena değildi ama yine de o süreçte ciddi kendimi geliştirdim yapabilirsin neden yapamayasın emek harca karşılığını al
  • Hocam neden belli bir sınır çiziyorsun ki? Hazir egitim alman şart degil, hazirlik egitimiyle beraber kendin ek olarak bir sey yapmazsan çok fazla gelişmeyecektir, sinavi gecersin o ayri ama 1 yilda çok iyi seviyeye gelebilmek varken ortalama bir ingilizceye sahip olacaksin.
  • Konuyu anasayfada gördüm ben de şu an aktif olarak sektörde çalışıyorum (full stack yazılımcı olarak) . Sorunuz var ise cevaplayayım. Zamanında benim de çok ihtiyacım olmuştu aklımdaki soruların cevaplanmasına sizlerin de aklınızda soru var ise sorabilirsiniz.

• Hocam tabiki hazirlikta kendimde ingilizce calisacagim okuma yazma halledilebilir gibime geliyor ama hocanin dedigini anlamak falan zor geliyor gozume o yuzden sormustum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.