Şimdi Ara

konu kapanmıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nghtelf -- 25 Ağustos 2016; 18:44:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk ve tek soru
    Neden küba ?
  • En iyi tıp eğitimi veriyorlar ve ücretsiz olması ispanyolca öğrenirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nghtelf -- 23 Şubat 2015; 23:06:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nghtelf

En iyi tıp eğitimi veriyorlar ve ücretsiz olması ispanyolca öğrenirim
    Dünyada ki en iyi tıp eğitimlerinden birini Küba veriyor çok mantıklı. Hiç alanım değildir ama konu takip
  • Internetsiz yapabilcenmi dostum... Bu 1 ... 2. Si universite giris sartlarinin kolay oldugnu sanmam ... 3. Su turkiyeye donmeyi dusunuyosan yine sinava gircen turkiyeye donup

• Hocam internetsiz yaşarımda o sorun değil olmadı türk konsolosluğuna gidip girerim internete , üniversiteye giriş sistemleri türkiye ile çok farklı onlarda insanı elemek değil herkesi doğru pozisyonlarda üniversiteye yerleştirmek bu yüzden sınav sistemi diye birşey yok tek bildiğim 12 yıllık bir eğitimin olmalı üniversite için , 3. Mezun olduğumda alacağım diploma türkiyede geçerli değil, kübada yaşamıyı istiyorum bu yüzden benim için pek önemi yok dünyanın birçok ülkesinde geçiyor örn isviçre norveç ...

• Dostum bahsettigin gibiyse cok iyi git tabi amerikaya baya yakin ama gecis imkani varmi acaba.?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU KAPATILABİLİR
    12 yıl önce açıldı
    Konu Kapatılabilir
    11 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok ya tam tersi eğer kübaya gittiğine dair pasaportunda damga vs gibi birşey varsa amerikaya giremiyorsun , vizen olsa dair hemen iptal ediyorlar

• quote:

En iyi tıp eğitimi veriyorlar ve ücretsiz olması ispanyolca öğrenirim Ve en önemlisi gençliğim devrim güneşinin altında olgunlaşacak

O mevzular bitti başkan , Küba kapitalizm yolcusu artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulparr

quote:

En iyi tıp eğitimi veriyorlar ve ücretsiz olması ispanyolca öğrenirim Ve en önemlisi gençliğim devrim güneşinin altında olgunlaşacak

Yok be adamlar halen aynı çizgiyi bozmadılar oraya giden bir abi var kapitalizime emperyalizime geçit vermiyorlar iyide beni amacım orda siyaset yapmakda değil eğitim için gidecem

• quote:

Orijinalden alıntı: Tulparr

quote:

Alıntıları Göster
    bence biraz daha mantıklı düşün
    1.devrim sana hiç birşey katmaz zira devrimden eser kalmadı şu anda orası komünizmden kalma bi çöplük durumunda
    2.orada tıp eğitiminin iyi olduğu konusuna katılmıyorum sonuçta tıp ta artık teknoloji hakim ve orasıda teknoloji yasak gibi ....
    nedenler artar gider böylece sıralanır

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPOTEK

1.devrim sana hiç birşey katmaz zira devrimden eser kalmadı şu anda orası komünizmden kalma bi çöplük durumunda
    2.orada tıp eğitiminin iyi olduğu konusuna katılmıyorum sonuçta tıp ta artık teknoloji hakim ve orasıda teknoloji yasak gibi ....

Kardeş eminmisin bence kübanın tıp alanındaki başarılarını araştır derim ,adamlar akciğer kanserinde %50 başarı yakalamış bunun gibi bir çok alanda araştırma yapıyorlar teknoloji yasak değil sadece kapitalist ülkeler ile alışveriş yapmıyorlar örn en basidinden bir kalem düşün bu kalemi america ve çin satıyor adamlar americadan almak yerine çinden alıyorlar bu yüzden ülkelerine kapitalist ülkelerin mallarını sokmuyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALPOTEK

Kardeş eminmisin bence kübanın tıp alanındaki başarılarını araştır derim ,adamlar akciğer kanserinde %50 başarı yakalamış bunun gibi bir çok alanda araştırma yapıyorlar teknoloji yasak değil sadece kapitalist ülkeler ile alışveriş yapmıyorlar örn en basidinden bir kalem düşün bu kalemi america ve çin satıyor adamlar americadan almak yerine çinden alıyorlar bu yüzden ülkelerine kapitalist ülkelerin mallarını sokmuyorlar
    :) kandırmayın kendinizi. en iyi tıp eğitimiymişmişmiş. he oldu.
    hiç md anderson veya john hopkins adını duydunmu. kanser diyince bu adamlar gelir
    dünyada akla. duymadıgına eminim.

bi kere etrafı ambargo dolu bir ülkede tamamen teknolojiye baglı bir alan GELİŞEMEZ.!! hastanelerde şifalı otlar kullanılmıyor çünkü.
    adamların dogru dürüst hastane ssayısı biie belli değil.
    MANTIKLI OLUN BİRAZ.

ha şunu deyin, ben merak ediyorum, hemde eğitim ücretsiz. o zaman kimse sizi eleştiremez.

konu içinde en iyi bilgiyi elçilikten alırsınız. vaktiniz müsaitse bence ugrayın.

• Elçiliğe gitmeyi düşünüyorum ama tıp konusunda ilerdeler :) bunu kabul edin tıp diyince akala küba gelir ;)

• quote:

Elçiliğe gitmeyi düşünüyorum ama tıp konusunda ilerdeler :) bunu kabul edin tıp diyince akala küba gelir ;)
    hayatı boyunvca herhangibir hastanenin bir katını bütün odaları dahil görmemiş veya bir ameliyathane görmemiş
    bir insan için tabiki en ileri tıp kübada olabilir. :)

dediğimgibi en net ve kesin bilgi elçilktedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

hayatı boyunvca herhangibir hastanenin bir katını bütün odaları dahil görmemiş veya bir ameliyathane görmemiş
    bir insan için tabiki en ileri tıp kübada olabilir. :)

dediğimgibi en net ve kesin bilgi elçilktedir.

Alıntıları Göster
    İyi eğitim için yasaklarla dolu bir ülkeye gitmek.. Allah akıl fikir versin.
  • Kardeşim sen bana çözüm sunmaya mı geldin yoksa laf mı sokmaya dh forum olmaktan çıkıp inci sözlük olmuş

• ben sana lafı bilmedign bi ulkedeki sistemi ovdugun icin soyluyorum ve cozumde sunuyorum. en kesin bilgi elciliktedir diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

hiç md anderson veya john hopkins adını duydunmu. kanser diyince bu adamlar gelir

bi kere etrafı ambargo dolu bir ülkede tamamen teknolojiye baglı bir alan GELİŞEMEZ.!! hastanelerde şifalı otlar kullanılmıyor çünkü.
    MANTIKLI OLUN BİRAZ.

ha şunu deyin, ben merak ediyorum, hemde eğitim ücretsiz. o zaman kimse sizi eleştiremez.

konu içinde en iyi bilgiyi elçilikten alırsınız. vaktiniz müsaitse bence ugrayın.

Küba belki TEKNOLOJİK olarak tıpta gelişmiş değil fakat Halk Sağlığı uygulamalarında Amerikanın fersah fersah ilerisinde ortalama yaşam süresi Amerika gibi bir ülkeyle tamamiyle eşit. Ortalama yaşam süresi sadece TEKNOLOJİ ve büyük hastahaneler ile gelişemez doğru bir halk sağlığı ve toplumun sağlık eşitsizliklerini hallederek gerçekleştirilebilir. Ortalama yaşam süresini artıran etkenlerde sağlık hizmetinin kalitesi %10-%20 arasıdır.Eğer şu An Küba 'da ambargo olmasa şuan sağlıkta hem teknolojik hemde çevresel olarak birinci olacaklarını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrederikChopin

quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

MANTIKLI OLUN BİRAZ.

Küba belki TEKNOLOJİK olarak tıpta gelişmiş değil fakat Halk Sağlığı uygulamalarında Amerikanın fersah fersah ilerisinde ortalama yaşam süresi Amerika gibi bir ülkeyle tamamiyle eşit. Ortalama yaşam süresi sadece TEKNOLOJİ ve büyük hastahaneler ile gelişemez doğru bir halk sağlığı ve toplumun sağlık eşitsizliklerini hallederek gerçekleştirilebilir. Ortalama yaşam süresini artıran etkenlerde sağlık hizmetinin kalitesi %10-%20 arasıdır.Eğer şu An Küba 'da ambargo olmasa şuan sağlıkta hem teknolojik hemde çevresel olarak birinci olacaklarını düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    dünyadaki en iyi tıp eğitimi veriliyor cümlesinden yola çıkan bu süreç sayenizde eğitim-teknoloji-gelişmişlik
    kavramlarından tamamen koparak ortalama yaşam süresinde ve eşitsizliğe geldi.
    [[ayrıyetten usa da 350 milyon insan var. kubada 10 milyon.!! mmadem öyle japonyaya gitsin arkadaş. 85 yıl adamların süre.!!]]

sizce bu durum o ülkede tıp okumak için yeterli bir sebebmidir.
    bence vereceğiniz cevap arkadaşa yol gösterecektir......

malumunuz pek çok tıp fakültemizde kadavra veya eşdeğer modeller yok. herkes bu duruma
    **böyle tıp eğitimimi olur** diye isyan ederken burda konuşulan şeye bakın.
    parası olmayan bir ülkede tıp okunmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 25 Şubat 2015; 22:56:46 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.