Şimdi Ara

--konu kapanmıştır.sorunum halloldu--üst konudan inelim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
6.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bencede benzinli al coroolla yada cıvıc ikiside güzel ikiside yeni ikiside atak
  • quote:

Orjinalden alıntı: azapoglu

benzinliye karar verdim gibi :) honda civic sedan olacak gibi diğerlrini inceledim hiç biri bana göre değil...hybrid motoru araştıracağım biraz hem çevre a.ısından çok hoşuma gidiyor hemde yakıt açısından.jantları iprenç sadece onlarıda alınca değiştririm :)

benzinli olacak ise secenek cok tabii.
    civic de bu seceneklerden guzel bir secim olur.
    arkadasim gecenler full bir civi aldi.xenon ve deri koltuk hariç,ama onun disinda full.hatta su bie suspansiyon sistemi var opsiyon olan,oda dahil ve eski civic kullancisi olarak cok basarili bulmus yeni civic in yol tutusunu.
    cok memnunlar
  • peugeot 407 1.6hdi,yeni ford focus c-max 1.6 tdci alınabilir.
  • Corolla D4D 1.4 Elegant 43.000 YTL istersen VSC'li alabilirsin . Babamda 3 aydır var ve çok memnunuz ...
  • arkadaşlar çok teşekkür ediyorum tavsiyelerinize ama honda civic sedan olacak gibi.hybrid motoru araştırıyorum.yalnız hybrid motor alırsam ilk işim gidip jantlarını değiştirmek olacak galiba :) iğrençler çünkü...
  • jantları değiştiremeyebilirsin.forumda jantların içindeki tesisatla ilgili bişeler söyleniyodu.yani o jantları honda keyfinden öyle yapmış değil :)
  • astra 1.3 cdti
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

jantları değiştiremeyebilirsin.forumda jantların içindeki tesisatla ilgili bişeler söyleniyodu.yani o jantları honda keyfinden öyle yapmış değil :)

vay adiler iğrenç o jantlar ya onlarla binemem ben ona :) hybridden vazgeçerim,çok benzin harcarım o jantları kullanan arabaya binmem :P

ben biraz sanatla ilgili alakalı olduğum için benim için en önce tasarım ve güvenlik sonra masrafları falan filan.marka fanatikliğim yok kesinlikle.wv tasarımdan anlamıyor o yüzden hiç bir arabasına bineceğimi sanmıyorum,focus hoş araba hakikaten ama civici yeğlerim :)

çok teşekkür ederim tekrar...
  • honda civic ler hakikaten çok iyi araçlar altyapı japon olması zaten bunu beraberinde getiriyor...

madem bu kadar tasarımla içiçesin, neden Mazda 3 Dynamic (Full + Full) oluyor kendisi, alıp paranın cebinde kalmasını sağlamıyorsun... 41 - 42 gibi rahatlıkla alırsın...

ben bu öneriyi sadece benim için ilk önceliklerden biri tasarım dediğin için yaptım...

ama madem civic istiyorsun benim demem o ki hiç düşünme direk git al hakkaten çok kaliteli araç... tüm yeni civic kullanıcıları zaten kefildir o alete... şimdiden hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: azapoglu

başlıktaki paraya ne alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum...

dizel olması,az yakması,çok büyük olmaması,4-5 kapı olmasını istiyorum...spor düşünmüyorum yani :)

full donanım 207 düşünüyorum ama daha iyi biralternatif olursa incelemek istiyorum.yardıma ihtiyacım var.

sağolun...

Yapma hocam verilir mi o kadar para 207 ye. Full C segment veya giriş D segment alınabilir.
  • 1.4 tfsi A3 ( benzinli ama az yakıyor iyi kaçıyor turbolu)
    1.6 tdci focus ( sınıfında referans)
    1.6 crdi i30 ( yeni değişik bi model )
  • mazda 3 tasarım olarak hakikaten beğendiğim arabalardan ama honda yine tercihimdir .)

loop onların hepsinide inceledim aslında ama onlarda bana göre değiller.galiba honda olacak benim ki...
  • Dizel istiyorsan Focus ghia
    benzinli Civic
  • 52 ye Golf GT alırdım yada

full bir golf Tsı alırdım dsg sanzımanlı
  • yeni corolla 1.4 d-4d

öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 26 Ekim 2007; 21:16:12 >
  • yeni mondeo al jilettttttttttt gibi.na yapcan vw,toyota,hondayı
  • vw kalsi çizgilere sahip arabalara sahip makyajlanmaları lazım.toyota ve honda için aynı şeyeleri söylemiyorum.git bunu al.

--konu kapanmıştır.sorunum halloldu--üst konudan inelim.
  • para cok alternatifte cok her telden araba alırsın..ama o kadar paran var nie 207 düsünüonki ne araclar var süper o paraya...
  • kullanım şekli uzun yol ise dizel mantıklı ama bolca dur-kalk ve büyükşehir trafiğinde yapılacak km için 'hybrid' daha doğru bir çözüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevikism

kullanım şekli uzun yol ise dizel mantıklı ama bolca dur-kalk ve büyükşehir trafiğinde yapılacak km için 'hybrid' daha doğru bir çözüm

Hybrid kullanırken ekonomik, doğru, ama alırken çok pahalı, bir de karmaşık bir teknolojinin çıkaracağı pahalı sorunları düşünmek gerek ve ikinci elde şansının olacağını pek zannetmiyorum Türkiye'de, en azından şu aşamada. Ancak ileride değişecek gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.