Şimdi Ara

--konu kapanmıştır.sorunum halloldu--üst konudan inelim. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
6.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 45-50 bin ytl yeterli bütçe değil iyi araba almak için almanyamı sandın turkiyeyi, şunu 45-50 bin euro yap sana audi a4 öneriyim yada volvo s60, ikiside dehşet araba. 45 bin ytl yazık verdiğin paraya civic için git 10 yaşında corolla al daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi own3dripy -- 17 Ekim 2007; 1:38:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: own3dripy

45-50 bin ytl yeterli bütçe değil iyi araba almak için almanyamı sandın turkiyeyi, şunu 45-50 bin euro yap sana audi a4 öneriyim yada volvo s60, ikiside dehşet araba. 45 bin ytl yazık verdiğin paraya civic için git 10 yaşında corolla al daha iyi

sadece

• quote:

45-50 bin ytl yeterli bütçe değil iyi araba almak için almanyamı sandın turkiyeyi, şunu 45-50 bin euro yap sana audi a4 öneriyim yada volvo s60, ikiside dehşet araba. 45 bin ytl yazık verdiğin paraya civic için git 10 yaşında corolla al daha iyi

ha corolla ha honda ne fark var:) a4 değil ama a3 full alabilsem onu alırdım volvolar tasarım olarak bana göre değil hele s60 hiç değil hadi s30 desen ne ala .)

bu arada 1.8 motor 1.6 ya göre vergide fark ediyor değil mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: azapoglu

quote:

ha corolla ha honda ne fark var:) a4 değil ama a3 full alabilsem onu alırdım volvolar tasarım olarak bana göre değil hele s60 hiç değil hadi s30 desen ne ala .)

http://www.verginet.net/Sirkuler.aspx?ID=951

• quote:

quote:

Bence çok fark var.

1. Toyota dünyada en çok tutulan marka her yerda parçasını bulursun ırak dan tut kutuplara kadar
    2. Toyota nun dünyada reliability(sorunsuzluk) konusunda çok iyi bir imaji vardır, ya hiç yada çok nadir büyük masraf çıkartır
    3. Corolla-Camry dünyanın en buyuk araba pazarında Amerikada en çok tutulan iki arabadır Corolla orta sınıf Camry büyük aile için.

Dediğim gibi o kadar para verip uyduruk ford yada ismi olmıyan civic alcağına git 10 yaşında taş gibi corolla al yada daha fazla para kas ve audi al.

Neyse iyi şanslar

• quote:

Bence çok fark var.

1. Toyota dünyada en çok tutulan marka her yerda parçasını bulursun ırak dan tut kutuplara kadar
    2. Toyota nun dünyada reliability(sorunsuzluk) konusunda çok iyi bir imaji vardır, ya hiç yada çok nadir büyük masraf çıkartır
    3. Corolla-Camry dünyanın en buyuk araba pazarında Amerikada en çok tutulan iki arabadır Corolla orta sınıf Camry büyük aile için.

Dediğim gibi o kadar para verip uyduruk ford yada ismi olmıyan civic alcağına git 10 yaşında taş gibi corolla al yada daha fazla para kas ve audi al.

Neyse iyi şanslar

hondanında parça ve servis sorunu olduğunu düşünmüyorum.hondanın civicleri herzaman tutulmuştur ve efsane halini almıştır denebilir.bence aralarında çok büyük bir fark hondanın tasarım konusundaki üstünlüğü tartışılma.benim içinde tasarım çok çok önemli

• quote:

quote:

Bence çok fark var.

Neyse iyi şanslar

hondanında parça ve servis sorunu olduğunu düşünmüyorum.hondanın civicleri herzaman tutulmuştur ve efsane halini almıştır denebilir.bence aralarında çok büyük bir fark hondanın tasarım konusundaki üstünlüğü tartışılma.benim içinde tasarım çok çok önemli

otomobil alırken sadece şekline bakıyorsan sana başka birşey demiyeceğim artık

• Sen bilirsin vallahı, ama amerikada civiclere genelde hava atmaya çalışan hizmetliler, düşük sınıf insanlar biniyo. Onun için dalga konusu olmuştur dizilerde bol bol geçer böyle laflar "he's so poor he ownns a civic"
  • quote:

Sen bilirsin vallahı, ama amerikada civiclere genelde hava atmaya çalışan hizmetliler, düşük sınıf insanlar biniyo. Onun için dalga konusu olmuştur dizilerde bol bol geçer böyle laflar "he's so poor he ownns a civic"

ama bura türkiye :) sadece tasarıma baksam hiç burda uğraşmazdım ki ama tasarım benim için ön planda mesela wv almam çok çok zor
  • Ben olsam hiç düşünmeden civic alırım.. cidden çok karizmatik bir tasarımı var... hem sıfır araba alıyosun , 2. elde aldıgın arabanın afedersin ırzına geçip öyle satıyorlar.. 40 bin ytl altına çok rahat civic elegance alınır.. üste kalan paraya acayip modifikasyon yapılır.. bu arada civic sedanlarda(yeni) modifiye jantlı araba gördüm diye hatırlıyorum..
  •  --konu kapanmıştır.sorunum halloldu--üst konudan inelim.

C30'a ne dersin
  • bu c30uda baya inceledim ama tek kapı ya ben tek kapı alamam. ama civic hb 3 kapı görünümlü 5 kapı doğan görünümlü şahin hesabı.c30 güzel araba hakikaten.evet dediğiniz gibi aldığım paranın üzerini modifikasyona yatıracağım gibi kasko vsde ona girer.ama hydridin jantları değişiyorsa onu alacağımpek düşünmeden.hbler 1.8 vergiside yüksek.sırf kokpit dizaynı ve yol bilgisayarı için onu alır mıyım bilmiyourm.sanırım gideceğim ikisinide test edeceğim tamam budur dediğim hangisiyse onu alacağım gibi .) gönül sedanın dış tasarımı hbnin iç tasarımını ve yol bilgisayarını istiyor ama :)
  • o paraya full civic,jetta,auris alabilirsin.
    ya da yeni bravo ve 308'i bekle.
    ama geçen hafta gazetede okudum ve vw genel müdürü passat'ın daha fazla satması için fiyatların 54.000 ytl'ye çektiklerini yazmış.
    düşünürsen d sınıfı bir passat'ta olabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

o paraya full civic,jetta,auris alabilirsin.
    ya da yeni bravo ve 308'i bekle.
    ama geçen hafta gazetede okudum ve vw genel müdürü passat'ın daha fazla satması için fiyatların 54.000 ytl'ye çektiklerini yazmış.
    düşünürsen d sınıfı bir passat'ta olabilir?

yok bekleyecek durumda değ.ilim o arabalarıda beklemem.d sınıfı alsam passat almam başka dlere bakarım ama şimdilik Dyede binmeyi düşünmüyorum.sağolun :)
  • geçen pazar audi a3 1.4 TFSI ambition spor paket için fiyat aldım doğuş oto dan... ben ciddi ciddi düşünüyorum... okuduklarımdan anladığım kadarı ile a3 te düşünüyormuşsun ...

yukarda yazdığım audi için aldığım fiyat indirimli 28000 euro... kol dayama, spor koltuk,spor 3 kollu deri direksiyon,yol bilgisayarı, spor süspansiyon, 17 inç 5 kollu alüminyum jant , sis farları, iklim kontrollü klima yağmur ve far sensörleri , kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, vb. gibi konfor ve sürüş özellikleri mevcut...

48000 ytl gibi bir fiyata geliyor...

belki sana bir faydası olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERDM -- 17 Ekim 2007; 11:56:25 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

anlıyorum ama ben sedanın tasarımna aşığım hbninde iç tasarımına ve yol bilgisayarı olmasına ne mok yiyecem ben şimdi

genç işi diyorsan sedanı ne yapacaksın kardeşim.genç işi olan honda civic HATCHBACK.gerisi ipragaz

bu varken kim dönüp civic sedana bakar.yaniiii

--konu kapanmıştır.sorunum halloldu--üst konudan inelim.

not:ama bulursan düz vitesli olanı al.

orası öyle ama ben o sedanı modifiye edince dönüp bakmayacak admın alnını karışlarım.ya nasıl yol bilgisayarı koymazlar seddana ya!şu hybridlerin jantları konusunda bilgisi olan yok mu?

Sedanda ilgi cekebilmek için full modifiye yapman gerekir ama buda hb nin fiyatını gecer vede gene hatcback gibi ilgi cekmez tekrar diyorum ikiside süper araclar ama hatcbackın işcilik kalitesi daha iyi sonucta yurtdışı montaj eğer senin için ilgi cekicilik önemliyse bence hatcback fiyat olarak zaten aldığın sedan modifiyeyle onun parasını gececekama tabiki senin içine sinen araba önemli,düz ve otmatik vites olayınada gelince eğer ben kıa mesefede cok seri sürmek isterim diyosan kalkış yarışları yaparım diyosan kesnlikle düz vites öenririm ama bunlar benim için önemli değil rahat olayım diyosan otomatik alabilirsin,yanlız şunuda ekliyim sedan ototmatik,hatcback otomatikden fazla yakıyor

• quote:

quote:

quote:

Bence çok fark var.

Neyse iyi şanslar

senin söyledğin sadece fanatiklik reklam yapmak,toyota güzel arabalar lafım yok ama civic alacağına 10yaşındaki toyota aldemen bi garip doğrusu sen ne sandın toyotayı merzedez falanmı sandın,bi markayı karalamadan önce gidip incelemeni tavsiye ederim,he bu arada iki markanında aynı sınıf aracını corolla ve civici bi incele kalite farklarına iyice bi bak

• quote:

quote:

Sen bilirsin vallahı, ama amerikada civiclere genelde hava atmaya çalışan hizmetliler, düşük sınıf insanlar biniyo. Onun için dalga konusu olmuştur dizilerde bol bol geçer böyle laflar "he's so poor he ownns a civic"

ama bura türkiye :) sadece tasarıma baksam hiç burda uğraşmazdım ki ama tasarım benim için ön planda mesela wv almam çok çok zor

hem tasarım hem kalite tam istediğin gibi civic sedan yada hb orası sana kalmış

ben 2005 model dizel meganı bırakıp civic aldım var bi bildiğimiz

• eğer gerçekten araba almak istiyosan jetta 1.4tsı 170hp al.orta sınıfın en iyi arabası,tasarım olarak,konfor olarak,donanım olarak herşeğiyle çok güzel bir araba ve honda civic jetta'nın eline su dökemez.
  • Ben olsam Türkiye'de bu vergi sistemi varken Civic HB almazdım, çünkü gereksiz miktarda para vergi olarak ödeniyor. Kabul ediyorum çok şık ve karizmatik, ama o kadar vergi en azından benim canımı acıtır. Ama 1.6 motorla o arabayı getirseler ciddi satış rakamlarına ulaşırdı bence ve Türkiye'de alınabilecek bir hale gelirdi diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.