Şimdi Ara

--konu kapanmıştır.sorunum halloldu--üst konudan inelim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
6.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamamen haklısın, yine de 40-45 bin ytl verip sıfır oto alırken ilerideki 2. el piyasasını düşünmesek olmaz mı?
  • mondeo
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevikism

tamamen haklısın, yine de 40-45 bin ytl verip sıfır oto alırken ilerideki 2. el piyasasını düşünmesek olmaz mı?

Doğru, sen de haklısın, ama şöyle bir örnek vereyim.
    Ford Fiesta 1.4 TDCI liste fiyatı: 31.396,77 YTL
    Ford Fiesta ST liste fiyatı: 37.858,88 YTL

Bir de ikinci el fiyatlarına baktım. Fiyatları da Ford'un sitesindeki ikinci el kısmından aldım

Ford Fiesta 1.4 TDCI 2006 model fiyatları 23.000 YTL civarında ve bu arabalar kısa sürede elden çıkarılabilir.
    Ama ST'ye gelirsek fiyatı 25.000 YTL civarında. Değer kaybı yüzde olarak hesaplandığında çok daha fazla. Bence daha da önemlisi kısa sürede elden çıkarmak gerçekten zor.
    Bu örnek belki uyuşmuyor gibi gözüküyor. neticede biri spor bir araba. Ama bence Hybrid'de de durum farklı değil. Değer kaybı çok daha fazla ve elden çıkarmak da çok daha zor. Eğer arabaya 50.000 YTL vereceksem bunu da düşünürdüm.
    Örneğin 50.000 YTL param olsa alacağım tek araba Volvo C30 dizeldir. Ama bu çok duygusal olur Türkiye'de. Satarken üzülürüm. O yüzden A3 gibi bir arabaya bakmak daha mantıklı.(şahsi görüşüm tartışma çıkarıp da konuyu dağıtmayalım)
    Sonuçta tercih meselesi, ama bence bu önemli bir kriter.

• hybrid konusunda benzer şeyleri düşünmüşüz.hemde o jantlar değişmiyormuş.bende eskiden beri civic tutkusu vardı aslına bakarsanız arkadaşlar .) her hemen her civice bayılıyorum ve bu sonuncusu en iyisi oldu .)
    mondeoyu inceledim gerçekten güzel araba.volvo c30 bunuda inceledim galiba acaip tasarımı olan mıydı bu?bi daha bakim.a3e gelince sağlam araba ama klasik tasarım sevdiğim bi tasarım ama klasik işte.artı donanım olarak zayıf gibi geldi bana yanlış mıyım?
    kimse hondayı beğenmiyor mu yani .)
  • quote:

Orjinalden alıntı: azapoglu

hybrid konusunda benzer şeyleri düşünmüşüz.hemde o jantlar değişmiyormuş.bende eskiden beri civic tutkusu vardı aslına bakarsanız arkadaşlar .) her hemen her civice bayılıyorum ve bu sonuncusu en iyisi oldu .)
    mondeoyu inceledim gerçekten güzel araba.volvo c30 bunuda inceledim galiba acaip tasarımı olan mıydı bu?bi daha bakim.a3e gelince sağlam araba ama klasik tasarım sevdiğim bi tasarım ama klasik işte.artı donanım olarak zayıf gibi geldi bana yanlış mıyım?
    kimse hondayı beğenmiyor mu yani .)

Doğru, A3'ün o paraya alacağın versiyonunun donanımı zayıf.
  • Golfun Gt olan versiyonu gayet basarılı bir dizayna sahiptir diğer golflerden cok daha sportiftir
    c sınıfında o fiyata benzinli alınabilecek en iyi secenek bence
    d sınıfında ise mondeo gider
  • arkadaşım ben de tam olarak bu fiyatlarda bir araba almak üzereyim.1 aydır gezip durdum.önce passat dedim (51milyar) sonra çizgileri içi felan çok düz geldi.eeeeeeee alfa156 kullandık uzun süre.sonra yeni mondeo ya baktım.ufffffffff tamam dedim bu işte(50milyar).sonra hanım bastırdı illaa ki azcık geniş olsun içi ferah olsun felan filan.peugeot 307 sw ,passat variant,cmax,verso ve en son zafira baktım.şu an aklım hala mondeo da.zafirayla ilgili foruma mesaj gönderdim ve herkes o kasaya göre çok yakıyor diyor.mondeo hayret ama kullanıcılarla konuştum şehiriçi bile gayet makul.bence alın bir mondeo hatta beraber gidelim belki indirim yaparlar

--konu kapanmıştır.sorunum halloldu--üst konudan inelim.

• ARkadaşım dizel demişsin çok büyük olmasın demişsin ama bu aracı göstermeden gerçekten yapamıycam.Elimde o kadar para olsa hiç ama hiç tereddütsüz alıcağım tek araç budur birde lpg taktınmı tadından yenmez.Deri koltuk,sunroof ve 200 hp.Bu aracı kullanma şansım oldu gerçekten inanılmaz bir performansı var.

http://www.sahibinden.com/2005_mitsubishi_outlander_turboWQQaXQQ4924782WQQpXQQdisplayitem?
  • şahin arkadaşım inan bana çok ama çok kötü bir araç.canlı olarak bir bin ve gez.benim bir arkadaşımda ver ve atsa atamıyor satsa satmıyor.
  • yılda 20000den fazla km yapmıyosan dizel düşünme civic cok iyi bir secim olur bende 2008 civic hb var cok memnunum yakıtıda cok fazla değil üstelik 1.8 otomatik
  • quote:

evet arkadaşlar dizel istiyorum az yakması önemli benim için.galiba ben 207imde sabit kalayım paramın üzeride kalsın :) dizel almasam eğer tereddütsüz honda civic sedan alırım :)

407 düşünmezmisin hocam peşinde 5 bin ytL indirimde varmış bu ara
  • evet arkadaşlar çoook sağolun herkes yardım ediyor çok seviniyorum.bu araçların hepsini test etme şansım yok malesef en iyi seçenek kullananlardan bilgi almak oluyor bu duurmda.sağolsun onlarda yardım ediyorlar...adı geçen bütün araçları inceledim ama sadece internetten çoğunu.yılda 20000den fazla olacağını pek sanmıyorum olsada anasını satmışım olursa olsun diyebilirim .) çünkü bu hondaya aşık oldum denebilir .)

407 düşünmüyorum aslında çok hoş bir araba beğeniyorum çok ama oda olmaz.galiba şu anda iki seçeneğim var birincisi ve en ağır basanı honda civic sedan otomatik vites veya mondeo araştıracağım bunuda şimdi.ama ben genç adamım çok ağır d sınıfı arabalar gözümü korkutuyor çokta yakıştıramıyorum kendime .)

ne zor beğenir gibi bi durumda hissediyorum kendimi :) kimseyi kırmıyorum inşallah...
  • dizel octavia elegance al derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tifozi52

şahin arkadaşım inan bana çok ama çok kötü bir araç.canlı olarak bir bin ve gez.benim bir arkadaşımda ver ve atsa atamıyor satsa satmıyor.

Ben bu aracı kullandım ve uzun bir yol yaptım.Ben turbolu olanından bahsediyorum.200 beygir ben resmen aşık oldum siz nasıl memnun deilsiniz anlamadım.SAnırım sizinki düz versiyonu.
  • O paraya 207den daha büyük birşey düşünmeni öneririm. Ben olsam Ford Focus düşünürdüm tabi yeni makyajlısı...
  • mondeo hakikaten çok hoşuma gitti tasarımı çok çok iyi donanım desek aynen.ama fiyatlara gelince :D aşıyor ya...bunu aldık mı dizelini almak lazım uzun süre kullanmak lazım şimdi.49 küsür var liste fiyatı ama benzinli...bu araba karıştırdı birtek kafamı.diğer seçenekler hikaye bence :)
  • ha birde hondanın 6 yıl/150.000 kilometre garantisi çok etkiliyor beni :)
  • Honda da dizel yok. Hybridde düşünmüyorsun galiba. Hb mi sedan mı var kafanda hangisi?
  • quote:

mondeo hakikaten çok hoşuma gitti tasarımı çok çok iyi donanım desek aynen.ama fiyatlara gelince :D aşıyor ya...bunu aldık mı dizelini almak lazım uzun süre kullanmak lazım şimdi.49 küsür var liste fiyatı ama benzinli...bu araba karıştırdı birtek kafamı.diğer seçenekler hikaye bence :)

hocam 45-50binYTL para vereceksen cidden yazık o paraya iyi bir araba al bari.
    hatta C sınıfı değil D sınıfı bir araba alma şansın bile var.arkadaşların bazıları doğru söylemiş.yeni ford mondeo çok iyi bir seçim olur senin için.acaip keyif alacağın bir alışveriş olur.fiyat konsundada senin bütçene uyar.mesela ford mondeo 1.6 motorun en full donanımının liste fiyatı Yeni Mondeo Titanium 4K 1.6i olarak geçiyor ve liste fiyatı 49950YTL.pazarlıkla 1-1.5 daha rahat düşerler.ben bu aleti kullandım tam keyif be konfor arabası söyliyeyim.C sınıflar ile bunu karşılaştırma sakın.D sınıfı otomobiller tam saltanat aletleri.birde yeni honda civic sedana öyle fazla kafanı takma.arabada şekil var ama gördüğüm kadarı ile işçilik ve malzeme kalitesi dışı tasarımı kadar iyi değil.şekline bakarak araba alma.ford mondeoda hem şekil var hemde kalite.bir yakından incele ve kullan zaten olayı kafanda bitireceksin söyliyeyim.

ek:ford mondeo 1.6 yı bayramda bir tanıdığımızda gördüm.kendisi sürekli şehiriçinde istanbulda kullanıyor.şehiriçinde 8.5-9litre yakıyor diyor.ona göre düşünün.daha az yaksın ve güçlü bir motor olsun derseniz rahatlıkla C sınıfınfa VW TSI motor alabilirsiniz.şu an piyasada olan en güçlü ve buna rağmen en az yakan bir motordur.VW de çok kaliteli ve sağlam bir araba.golt tour veya jetta comfortline düşünebilirsiniz.onunda 140hp olanının yakışı şehiriçinde 7-8 arasında.hiç birini beğenmediysen honda yerine bari toyota düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 16 Ekim 2007; 13:36:16 >

• 40-50bin ytl civarında 2. el çok fena araçlar var.

2.0 TDi highline Passat

2.0 TDi comfortline Jetta

eski kasa A4 1.9 TDi

eski kasa 3.20d 5.20d

Vectra 1.9 cdti

Alfa Romeo 1.9 jtd
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.