Şimdi Ara

--konu kapanmıştır.sorunum halloldu--üst konudan inelim. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
6.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu anki düşüncem şu aslında.hakikaten mondeoya bayıldım ben honda alıp bir süre kullanıp parayı biraz daha biriktirip mondeoya geçmeyi planlıyorum adım adım yani.daha gencim ilk arabam olacak bu adım adım gidelim :) önce c sonra d falan...

mondeoyu inceleyeceğim tekrar.ist. dönüncede bizzat inceleyeceğim.dediğiniz gibi saltanat için o arabalar .) wv hiç bi arabasnı alacağımı sanmıyorum.audininde a3 ve tt dışında bir arabasını almam :) toyota derseniz ha honda ha toyota fark yok malzeme işçilik vs açısından hondanın en azından tasarım artısı ve donanım artısı var bence.

hondanın hybridini düşündüm ama sırf jantlarının değişmediğini duyduğum için vazcaydım sayılır sedan düşünüyorum.

çok kafam karışmaya başladı :) hehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azapoglu -- 16 Ekim 2007; 15:08:52 >
  • Bence çok karışmasın, aşağıdaki aracın 1.6 dizelini test etmeni öneririm

--konu kapanmıştır.sorunum halloldu--üst konudan inelim.
  • 40-50 milyara a3 hariçi zaten audi alamazsın ki

a3 te en dandik donanımlısı motorlusu olanından alırsın belki
    quote:

Orjinalden alıntı: azapoglu

arkadaşlar şu anki düşüncem şu aslında.hakikaten mondeoya bayıldım ben honda alıp bir süre kullanıp parayı biraz daha biriktirip mondeoya geçmeyi planlıyorum adım adım yani.daha gencim ilk arabam olacak bu adım adım gidelim :) önce c sonra d falan...

mondeoyu inceleyeceğim tekrar.ist. dönüncede bizzat inceleyeceğim.dediğiniz gibi saltanat için o arabalar .) wv hiç bi arabasnı alacağımı sanmıyorum.audininde a3 ve tt dışında bir arabasını almam :) toyota derseniz ha honda ha toyota fark yok malzeme işçilik vs açısından hondanın en azından tasarım artısı ve donanım artısı var bence.

hondanın hybridini düşündüm ama sırf jantlarının değişmediğini duyduğum için vazcaydım sayılır sedan düşünüyorum.

• ya a3 ve tt almam dedim zaten bende :) yani param yetse bütün audilere onlar içinden sadece bu ikisine para veririm demek istedim
  • sen yardım almak içinmi açtın bu konuyu yoksa eğlence içinmi açtın ? git babana sor ne alacağını dostum sen bizden yarar çıkmaz 30mesaja kadar sen uçak almaya kalkarsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 16 Ekim 2007; 19:18:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

sen yardım içinmi açtın bu konuyu yoksa eğlence içinmi açtın ? git babana sor ne alacağını dostum sen bizden yarar çıkmaz 30mesaja kadar sen uçak almaya kalkarsın .

gülmeden edemedim.
  • quote:

arkadaşlar şu anki düşüncem şu aslında.hakikaten mondeoya bayıldım ben honda alıp bir süre kullanıp parayı biraz daha biriktirip mondeoya geçmeyi planlıyorum adım adım yani.daha gencim ilk arabam olacak bu adım adım gidelim :) önce c sonra d falan...

45 50 milyara kadar para cıkıosun kafan karısıo..4 5 bin ytl ye ne alınır die soran arkadaslar napsın.sen dalga gecer gibi konusuon..o kadar fazla secenegin varki burda ama sen sanki bütcen kısıtlıymıs gibi kararsız kalıyon...

• quote:

Orjinalden alıntı: desiya

sen yardım almak içinmi açtın bu konuyu yoksa eğlence içinmi açtın ? git babana sor ne alacağını dostum sen bizden yarar çıkmaz 30mesaja kadar sen uçak almaya kalkarsın .

quote:

45 50 milyara kadar para cıkıosun kafan karısıo..4 5 bin ytl ye ne alınır die soran arkadaslar napsın.sen dalga gecer gibi konusuon..o kadar fazla secenegin varki burda ama sen sanki bütcen kısıtlıymıs gibi kararsız kalıyon...

bu tip tepkiler geleceğini biliyordum.baba parası ile falan almıyorum bu arabayı bilip bilmeden konuşmayın.gencim dedim yaşımdan bahsetmedim babamın yaşayıp yaşamadığınızıda bilmiyorsunuz.KONUŞMA ADABINIZI DÜZELTİN.dalga geçer gibi konuşanların kim olduğu gayet açık.madem bana bir önerin olmayacak bir faydan olmayacak buraya neden yazıyorsun?asıl eylence bu mu değil mi?insanlar çokta yardımcı oluyorlar kendi adına konuşman daha mantıklı ve makuldür."bizden" demişsin gerçi evet "sizden" kimseye bir yardım dokunmaz.

eğer forumun tamamını okuduysanız o seçeneklerden ikiye düştüğümü büyük ihtimalle honda olacağını söylemiştim.dizel ve benzinli konusunda karasızdım illa dizel olsun diyordum fakat bundan vazgeçtim.çok kilometre yapmayacaksan benzinli daha mantıklı dediler ve ben bunun üzerine araştırmalar yaptım ve benzilinin bana uyduğunu gördüm.mondeo alabilirdim halada alabilirim ama bazı şeylerinin bana göre olmadığına ilerde bu tip bişey alabileceğime karar verdim.ancak insanların önerilerine tepkisiz kalmamak,önemsemiyor gibi görünmemek için diğer tavsiyelerede cevaplar yazdım.şimdi foruma kararımı verdim honda civic alacağım yazacaktım ki bu seviyesiz mesajlarınızı gördüm.bir yardımınız dokunmayacaksa neden yazıyorsunuz ki buraya?

• arkadaşım hnda civic cok güzel bir tercih olur emin ol hondaları yakından tanırım yıllardır motosikletini ve şu andada civic hb kullanıorum tekrar diyorum cok fazla arabada gezmiyosan dizli hiç düşünme ben dizeli verip benzinli aldım,sana son tavsiyem civic hb yi incele genc adamsın ihtiyaclarını cok karşılar cok ayrıcalıklı araba bi yere cekince herkez başında içi sedanla aynı ve daha konforlu bagajı sedandan geniş,1.8 motor 140hp bu aracı bi incele eğer olmazsda alternatifin sedan olsun ikisindende pişman olmazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent14

arkadaşım hnda civic cok güzel bir tercih olur emin ol hondaları yakından tanırım yıllardır motosikletini ve şu andada civic hb kullanıorum tekrar diyorum cok fazla arabada gezmiyosan dizli hiç düşünme ben dizeli verip benzinli aldım,sana son tavsiyem civic hb yi incele genc adamsın ihtiyaclarını cok karşılar cok ayrıcalıklı araba bi yere cekince herkez başında içi sedanla aynı ve daha konforlu bagajı sedandan geniş,1.8 motor 140hp bu aracı bi incele eğer olmazsda alternatifin sedan olsun ikisindende pişman olmazsın

evet onunda tasarımı çok hoşuma gidiyor aslında ama yere yakın arabaları seviyorum.gidince onada bakacağım sedanı alıp modifiye edip kullanmayı düşünüyorum.hondanın her versiyonuna hep bayılırdım kararımdan dolayı pişman olacağımı hiç sanmıyorum.hız merakın pek yoktur insanların canını tehlikeye atmayı sevmiyorum tabi kendi canımıda

• quote:

arkadaşım hnda civic cok güzel bir tercih olur emin ol hondaları yakından tanırım yıllardır motosikletini ve şu andada civic hb kullanıorum tekrar diyorum cok fazla arabada gezmiyosan dizli hiç düşünme ben dizeli verip benzinli aldım,sana son tavsiyem civic hb yi incele genc adamsın ihtiyaclarını cok karşılar cok ayrıcalıklı araba bi yere cekince herkez başında içi sedanla aynı ve daha konforlu bagajı sedandan geniş,1.8 motor 140hp bu aracı bi incele eğer olmazsda alternatifin sedan olsun ikisindende pişman olmazsın

ya bu hatchbackde yol bilgisayarı var ya!sedana neden koymamışlar bunu!hatcbacki gidince iyi inceleyim orda kararım değişir belkide.
  • dizelde focus benzinde cıvıc bende öyle yapardım şimdiki arabaların hepsi güzelve sağlam para arttıkça keyifli şürüşler başliyor
  • quote:

quote:

ya bu hatchbackde yol bilgisayarı var ya!sedana neden koymamışlar bunu!hatcbacki gidince iyi inceleyim orda kararım değişir belkide.

ben sonuna kadar sedan düşünüyodum hatta sedanı almıştım muameleler yürürken hatcbacka bi ölesine bakayım dedim ve durdurun muameleleri bunda anlaşalım dedimhatcbackın tasarımı cok daha ilgi cekici iç göstergeleri daha canlı ve güzel acıkcası biraz kalite farkıda var,tekrar söylüyorum kafana yatan modeli al ikisindende pişman olmazsın,fakat ayrıcalık istiyorum ilgi cekmek istiyorum diyosan hb öneririm

• quote:

quote:

quote:

ben sonuna kadar sedan düşünüyodum hatta sedanı almıştım muameleler yürürken hatcbacka bi ölesine bakayım dedim ve durdurun muameleleri bunda anlaşalım dedimhatcbackın tasarımı cok daha ilgi cekici iç göstergeleri daha canlı ve güzel acıkcası biraz kalite farkıda var,tekrar söylüyorum kafana yatan modeli al ikisindende pişman olmazsın,fakat ayrıcalık istiyorum ilgi cekmek istiyorum diyosan hb öneririm

sen iyi bir iş yaptın.iki honda arasında kalite ve işçilik olarak çok fark var.iki honda derken civic sedan ile civic hb i kasdettim

• anlıyorum ama ben sedanın tasarımna aşığım hbninde iç tasarımına ve yol bilgisayarı olmasına ne mok yiyecem ben şimdi
  • arkadaş avudi avudi dedi ve işi alttaki avudi de bitirdi

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

arkadaş avudi avudi dedi ve işi alttaki avudi de bitirdi

avudide avudi ama ya!kimmiş o arkadaş ama onu anlamadım
  • quote:

anlıyorum ama ben sedanın tasarımna aşığım hbninde iç tasarımına ve yol bilgisayarı olmasına ne mok yiyecem ben şimdi

genç işi diyorsan sedanı ne yapacaksın kardeşim.genç işi olan honda civic HATCHBACK.gerisi ipragaz

bu varken kim dönüp civic sedana bakar.yaniiii

not:ama bulursan düz vitesli olanı al.

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

anlıyorum ama ben sedanın tasarımna aşığım hbninde iç tasarımına ve yol bilgisayarı olmasına ne mok yiyecem ben şimdi

genç işi diyorsan sedanı ne yapacaksın kardeşim.genç işi olan honda civic HATCHBACK.gerisi ipragaz

bu varken kim dönüp civic sedana bakar.yaniiii

not:ama bulursan düz vitesli olanı al.

orası öyle ama ben o sedanı modifiye edince dönüp bakmayacak admın alnını karışlarım.ya nasıl yol bilgisayarı koymazlar seddana ya!şu hybridlerin jantları konusunda bilgisi olan yok mu?

• volvo öneririm hem guvenlik hem karizma hem isim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.