Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
56.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: komodo ejderhası

quote:

Orijinalden alıntı: komodo ejderhası

120.461 oldum

Isparta Süleyman Demirel Makine(İ.Ö) 121k

gelir mi ?

yok mu cevap verecek biri ?

Bence gelir. Ama tek bir yere odaklanma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

quote:

Orijinalden alıntı: sencerbice

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Arkadaşlar benim girdiğim sınavların hepsi alan dışı olarak gözüküyor alan içi puanlar hesaplanmamış bu konularda pek bilgim yok. Ayrıca dil bölümünden girdim alan dışı puanım 274 olarak gözüküyor dil bölümünden tercih yaparsam bu puan dahada mı düşecek? Ve seçebileceğim bölümler nelerdir. Yardımcı olabilir misiniz?

KARDESİM SONUCUN EKRAN GORUNTUSUNU ALIP KOYARSAN YARDIMCI OLABİLİRİM.

dostum banada cevap verir misin mesajım 3 mesaj yukarıda falan..

KARDESİM SIRAYLA GİDİYORUM SANA GELİNCE SANA CEVAP VERİCEM SABIRSIZLIGIN ANLAMI YOK.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Arkadaşlar benim girdiğim sınavların hepsi alan dışı olarak gözüküyor alan içi puanlar hesaplanmamış bu konularda pek bilgim yok. Ayrıca dil bölümünden girdim alan dışı puanım 274 olarak gözüküyor dil bölümünden tercih yaparsam bu puan dahada mı düşecek? Ve seçebileceğim bölümler nelerdir. Yardımcı olabilir misiniz?

KARDESİM SONUCUN EKRAN GORUNTUSUNU ALIP KOYARSAN YARDIMCI OLABİLİRİM.

dostum banada cevap verir misin mesajım 3 mesaj yukarıda falan..

KARDESİM SIRAYLA GİDİYORUM SANA GELİNCE SANA CEVAP VERİCEM SABIRSIZLIGIN ANLAMI YOK.

pardon

• quote:

Orijinalden alıntı: by.powerman

arkadaşım yardımcı olursan çok sevinirim.
    Şimdi (MTOK)FIRAT YAZILIM MÜH. tahmin olarak tutar mı.? işin kötüsü puan türü değiştiğinden dolayı hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.

KONU KAPATILABİLİR

KARDESİM SİMDİ GORDUGUN GİBİ O BÖLÜMLERİN PUANI YOK BENİMDE MTOK KONUSUNDA BİLGİM YOK KUSURA BAKMA YARDIMCI OLAMIYORUM.

• Y-MF-4 487,260 20785
    Y-MF-3 478,071 23462

Özellikle mf 4 alanında ne gibi yerleri tercih edebilirim? Şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lys2011ygs2011

iyi günler

mf3 sıralamam 4100

başkent burslu , uludağ ve eskişehir osmangazi üniversitelerini düşünüyorum

tıp için

bu 3 üniversiteyi ve şehri olabilidiğince her yönüyle karşılaştırabilir misiniz?

not: arkadaşlar "eskişehire git" ve ya "başkent" yazıp birakmazsanız sevinirim

neden ve niçinlerini açıklarsanız çok iyi olur

teşekkürler

BEN ANKARADA OKUYORUM KARDES EGER PARAN VARSA EGLENİRSİN O DA SADECE HAFTASONLARI,HAFTAİCİ HAYAT AKSAM 11'DE BİTER. HAYAT OYLE PAHALI DA DEGIL UCUZ DA DEGIL ORTA YANİ.AMA DUZENLİ VE ULASIM SIKINTISI FALAN OLMAYAN Bİ SEHİR HANİ GELEN VAZGECEMEZ DİYOLAR YA BEN İLK GELDİGİMDE SEVMEMİSTİM SİMDİ COK İYİ GELİYO DUZENLİ VE MUTEVAZI Bİ SEHİR.

ESKİSEHİR: EGLENCE İSTİOSAN VAR PAHALI DA DEGİL OGRENCİ COK, HAYAT PAHALI DEGİL. ULASIMI KOLAY,DUZENLİ. HANİ GUZEL BI UNİVERSİTE HAYATI GECİRCEM DİOSAN ESKISEHIR ONERİRİM.

BURSA: BURSA HAKKINDA PEK BİLGİM YOK AMA YESİL OLMASI ULUDAG OLMASI AVANTAJ. AMA DUYDUGUMA GORE BİRAZ PAHALI Bİ SEHİRMİS AMA İSTANBULA YAKINLIGI İCİN TERCİH EDİLEBİLİR.

YARDIMCI OLMUSUMDUR UMARIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: MiralayTurk57

tm2 sıralamam 8819 geçen sene ist üni iö hukuk 9bin marmara iö hukuksa 10900 kapatmış bunlardan birine garanti girer miyim

KARDESİM İST UNİ HUKUK İÖ %90 OLUR AMA BASKA YERLERİDE YAZ LİSTENE MESELA BURSLU VAKIF UNİVERSİTELERİNİ DUSUNEBİLİRSİN.
  • Benim TM - 1 sıralamam 23.444

Sıralamam

1 - Ankara Üniversitesi İktisat
    2 - Hacettepe İngilizce İktisat
    3 - Ankara İşletme
    4- Ankara Maliye
    5 - İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme

Daha Tm 2 içinleri de düşünme aşamasındayım. Şu yazdıklarımdan sizce hangisi gelir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

140bin sıralamam var Afyon karahisar harita mühendisliği i.ö ye girebilir miyimm *?

SOYLEDIGIN YER %90 OLUR KARDESİM AMA SEN DE BASKA YERLERE DE BAK MESELA

AKSARAY UNİ-HARİTA MUH
    ERCİYES UNİ-HARİTA MUH (İÖ)
    19 MAYIS UNİ-HARİTA MUH(İÖ)
    SELCUK UNİ-HARİTA MUH(İÖ)

BUNLAR ALTERNATİF OLABİLİR KARDES.
  • tm2=466 // 12.600 de sıralamam.

12.800 yada 12 700 lük hukuk olma ihtimali varmı. yada 12 binlik 11 binlik yerlerden birisi tutar mı. en iyi ihtimalle kontenjan sayısna bakarak konuşuyorum selçuk 2.ö olma olasılığı nedir hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

TM-1 215,864 0417029
    TM-2 231,021 0367525
    TM-3 251,256 0305405
    TS-1 281,658 0124104
    TS-2 295,249 0128177 sözelciyim bu puanlarla hangi bölümlere yerleşebilme şansım var ?
    Y-YGS-4 315,025
    Y-YGS-3 311,882

KARDESİM TS-1 İCİN DEVLET UNİVERSİTELERİ ZOR ATILIM GİBİ UNİVERSİTERLERİN %50 BURSLU YENİ MEDYA YADA İLETİŞİM TASARIMI GİBİ BOLUMLERİ OLABİLİR.

TS-2 İCİN

CUMHURİYET UNİ-SANAT TARİHİ(İÖ)
    VEYA YİNE ÖZEL UNİVERSİTELERİN MESELA ÇAĞ UNİVERSİTESİ TARİH,TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI GİBİ BÖLÜMLERİ %50 BURSLU OLUR KARDESİM

TM-3 İCİN

ADNAN MENDERES UNİ-ARKEOLOJİ
    ATATÜRK UNİ-ARKEOLOJİ

BUNLAR GİBİ ORTA SEVİYELİ UNİVERSİTERLERİN ARKEOLOJİ VEYA ANTROPOLOJİ GİBİ BOLUMLERİNE BAKABİLİRSİN KARDES.

• mf4 18.500 üncüyüm. odtü endüstriyel gelmez mi arkadaşlar hiç mi şansı yok 2009 da 10.800 2010 da ise 14.580 ile almış
    odtünün sitesinden baktım .olur diyene CANIM FEDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !mmortal -- 22 Temmuz 2011; 14:37:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartacus55

Arkadaslar lütfen yardımcı olun bana kafayı yiyecem Samsun omü ilk mat ogrtmnlgi 2. Öğretim tutuo 2. Öğretimin dezavantajları nelerdir öğretmen lisesi oldugum halde bu kadar düşük puan aldimya lanet olsun bana

KARDESİM GECTİ GİTTİ SINAV BU SAATTEN SONRA BİSEY YAPABİLİRMİSİN HAYIR YAPAMAZSIN BU YUZDEN KENDİNİ UZMEYİ BIRAK. 2.ÖĞRETİMİN PEK DEZAVANTAJI YOK SADECE AKSAM OKULA GİDİYORSUN YANİ OKULDAN OKULA DEGİSİR KİMİNDE OGLEN 12'DE GİDERSİN KİMİNDE AKSAM USTU 4'TE BUNUN DISINDA HİCBİR FARKI YOKTUR. EGER UYUMAYI SEVEN BİRİYSEN İKİNCİ ÖĞRETİM AVANTAJLI BİLE OLABİLİR.

• beyler moralim çok bozuk, ygs'de dershane sınavlarında 470-480 çekerken, gerçek sınavda sosyal'in yarınsından çoğunu yetiştiremeyip 445 aldım 8.500. oldum. Lys'de de matematiği 2 yanlış bekliyodum 8 yanlış geldi; formuma baktım 42-43'te b-e yerine e-b yapıp 49. soruya kadar kaydırmışım .Sıralamam 13.000 geldi o 7.5 netten dolayı (türev-integral soruları olduğundan daha da fazla etki ediyor). Sene başında Bilkent endütriyi burslu düşünüyordum ygs'den sonra hayal oldu, sonra itü endüstriyi düşünmeye başladım bu kaydırmadan sonra o da hayal oldu.Napayım ben bana bi yardımcı olun hayata küstüm resmen, seneye mi kalayım başka bir yerin endüstrisini mi düşüneyim; yoksa önereceğiniz başka bölümler mi var (varsa onlara da açığım) nolur yardım edin arkadaşlar çok kötüyüm

NOT:Bu sene ilk defa giriyorum

Edit:konu da açtım, ordan da yardımlarınıza açığım...http://forum.donanimhaber.com/m_50954603/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50954603

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0o__xXx__o0 -- 22 Temmuz 2011; 14:39:41 >

• MF-4 puanım 504.262 sıralamam 13281 bunlarla itü uçak mühendisliğine gidebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enjektör

samsunda istediğim bölüm geçen sene tm1 314 puanla kapatmış sıralaması ise 278bin
    şimdi benim bu sene puan tm1 306 sıralama 249bin bu bölümü yazsam kesin tutar mı?

Yanlış biryere bakmıyorum dimi dogrutercihten de baktım. puan düşük gözüküyor ama sıralama tutuyor.

bölüm tarım ekonomisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enjektör -- 22 Temmuz 2011; 14:42:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

mf4 sıralamam 27907 ytü elektrik 26400 girebilme ihtimalim nedir

KARDESİM GİRME İHTİMALİN BENCE %60 FALAN YANİ GİREMEME İHTİMALİNDEN FAZLA BEN GECEN SENEYE GORE SIRALAMALARIN BİRAZ DUSECEGİNİ DUSUNUYORUM. AMA SEN BASKA OKULLARADA BAK MESELA İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK MUH (İÖ). İSTANBULDAKİ VAKIF UNİVERSİTELERİNED BURSLU DA GİREBİLİRSİN ONLARI DA DUSUN MESELA İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİ-ELEKTRİK ELEKTRONİK MUH. İSTANBUL DISINA CIKARSAN MESELA KOCAELİ ELEKTRONİK VE HABERLEŞME MUH BENCE 10 NUMARA BOLUMDUR, GEBZE YUKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ- ELEKTRONİK MUH. YAZABİLİRSİN İLLA Bİ YERE TAKILIP KALMA KARDES.
  • bi bnm soruyıu cevaplamadınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TıB

Bunlar benim berbat puanlarım;

TM-1 417 - 48219
    TM-2 425 - 36338
    TM-3 436 - 28945
    YGS-6 406-92029

Bunlarda puanıma yakın tercihlerim;

ODTÜ-Felsefe
    Marmara-Sağlık Yönetimi
    Uludağ-Sınıf Öğretmenliği (İÖ)
    Akdeniz-Sınıf Öğretmenliği(İÖ)
    Ege-Uluslararası İlişkiler (İÖ)
    Akdeniz-Ulus.İlişk.
    Uludağ-Ulus.İlişk.
    Ege-İşletme
    İstanbul-İşletme
    Ege-İktisat
    İstanbul-İktisat
    Marmara-Bankacılık

Ege-Ulus.İlişk 1. öğretimi çok istiyordum olmadı.
    Yukarıdaki seçeneklerden hangilerini önerirsiniz ve tabi başka önerileriniz varsa alayım.

Hadiyin beyler şu karmaşadan çıkarın beni. :(

illa odtüde okuycam diye işine yaramayacak bi bölümü secme bence.
    ilgin yoksa eger sıkılırsın felsefede..
    ilk sıralara en cok istediklerini yaz..
    puanların da cok güzel iyi ce incele güzel yerler cıkar mutlaka,şansın bol olsun;)

• quote:

Orijinalden alıntı: King Lark

Y-TM-1 278,164 0344736
    Y-TM-2 293,146 0307771
    Y-TM-3 312,023 0262269
    Y-TS-1 348,384 0083095
    Y-TS-2 363,716 0083684

Hocam umut varmı sadece o kadar rica ediyorumm

UMUT OLMAZ MI KARDES UMUDUNU KAYBETME SONUCUN BERBAT DEGIL YANI.

GÜMÜŞHANE UNİ-HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM(İÖ)
    YÜZÜNCÜ YIL ÜNİ-SİNEMA VE TELEVİZYON

ÖZEL DÜSÜNÜRSEN DE BUNLAR VAR KARDES

İZMİR EKONOMİ UNİ-HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK(%50 BURSLU)
    OKAN UNİ-SİNEMA VE TELEVİZYON(%50 BURSLU)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.