Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
56.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    marmara sinema tv en son 7bini almış alan dışı girme ihtimalim nedir?
  • Sıralamam
    http://b1107.hizliresim.com/11/7/21/5699.png

marmara yada istanbul üniversitesi iktisat bölümü gelirmi
    Yada istanbul içinde yüzde elli psikoloji
    yada şehirdışında sınıföğretmenliği gelebilirmi

İkinci öğretimde olabilir
  • TM3---457 SIRALAMA :16.225 MALATYA PDR DÜSÜNÜYORUM GEÇEN SENE MLT PDR 15.600 LE KAPATMIS GİREBİLİRMİYİM?
  • Ts1 alan dışı 38 bin sıralamam.İstediğim yer Erciyes Rts bir ya da ikinci öğretim.
    1. 46 bin ile kapamış
    2. 60 bin ile alan dışında..
    Buralara girme şansım nedir?
    Son olarak 76 bin ile kapayan Fırat ikinci öğretim var listemde.
  • 95bin e normal bilgisayar mühendisliği gelirmi? gelmezse İ.Ö mi tavsiye edermisiniz? nerelerin? olmazsa 1 sene beklemek değermi? şimdiden teşekkürler
  • Alan dışı 168bin olan gediz mimarlık ben 144bin deyim alan dışı.Sizce olurmu tek tercih yapıcam.
  •  KONU KAPATILABİLİR

9 Eylül inşaat sıcak geliyor.Birde inşaat istiyorum zaten. sıralamam 46400 . Yardımcı olursanız. 9 eylül'de okuyan üniversitesi felan nasıl.Bu bölümlerden nereyi tavsiye edersiniz ?

Birde gemi makineleri işletme müh. var. 9 eylül hemde ing. ora hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim

• ya beyler obur konuya yazdım takan olmadı bı yardım edın beyler valla
    ben 4 yllık acık ogretım ıcın gırmstım anlamyrum bısey gectmım mı barjı gecmedım mı bılmıyorum yardım edın beyler bı bakın suna

http://imageshack.us/photo/my-images/801/adszqiy.jpg/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerbice

quote:

Orijinalden alıntı: fdk

sıralamam 17.066 bu yıl tıp diş hekimliği ftr kontenjanları arttı ya sizce kaç kişilik bi sıralama oynar kayseri eczacılık 16.300 kayma ihtimali varmı o kadar sizce :(((

BAK KARDESİM O COK BELLİ OLMAZ AMA BENCE BİN KİSİ FALAN OYNICAK BU SENE SIRALAMALAR. YANİ SENİN İSTEDİGİN BOLUM OLABİLİR AMA SEN YİNEDE BASKA YERLERİDE YAZ TEK Bİ YERE TAKILIP KALMA.

çok çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :) inş. olur Allah herkes için hayırlısını versin :))
  • Ts-1 35bin tahminimce Kocaeli 2.öğreti Halkla İlişkiler gelir diye düşünüyorum 43 binle kapamış geçen sene acaba İstanbul yada Marmara Halkla İlişkiler gelme olasılığı varmı?
  • Arkadaşlar süleyman demirel üniversitesi otomotiv mühendisliği öncelikli olmak üzere bu puanlar ile nerelere yerleşebilirim ? Aklımda birkaç bölüm var ama gerçekten çok kararsızım.

1-) Süleyman demirel üniversitesi Otomotiv mühendisliği
    2-) Harita mühendisliği
    3-) Otomotiv mühendisliği (M.T.O.K)
    4-) Enerji mühendisliği
    5-) Enerji mühendisliği (M.T.O.K)
    6-) Yazılım mühendisliği (M.T.O.K)
    7-) Gazi üniversitesi Otomotiv mühendisliği (M.T.O.K)
    8-) Karabük üniversitesi Mekatronik mühendisliği (M.T.O.K)
    9-) Sakarya üniversitesi Mekatronik veya bilgisayar mühendisliği (M.T.O.K)

Yukarıda belirtmiş olduğum bölümlerin gelebilme ihtimalleri nedir sizce ? Sizler ne önerirsiniz ?

KONU KAPATILABİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateşle Barut -- 22 Temmuz 2011; 15:42:12 >

• samsunda istediğim bölüm geçen sene tm1 314 puanla kapatmış sıralaması ise 278bin
    şimdi benim bu sene puan tm1 306 sıralama 249bin bu bölümü yazsam kesin tutar mı?
  • Eskişehir Osmangazi İnşaat Müh (İÖ) 59.200 — 423.045

benim puanın 412 ve sıralamam 60811

acaba bu puan ve sıralama ile bu bölüm tutar mı.. ankara da oturuyorum ve buraya yakın olsun öğrenci kenti vs. falan filan diye eskişehir güzel geliyor..

yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: komodo ejderhası

120.461 oldum

Isparta Süleyman Demirel Makine(İ.Ö) 121k

gelir mi ?

yok mu cevap verecek biri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

ya beyler obur konuya yazdım takan olmadı bı yardım edın beyler valla
    ben 4 yllık acık ogretım ıcın gırmstım anlamyrum bısey gectmım mı barjı gecmedım mı bılmıyorum yardım edın beyler bı bakın suna

http://imageshack.us/photo/my-images/801/adszqiy.jpg/

beyler bı bakıp barjı gectımı 4 yılık acıga gırebılırmıyım bunu soylıceksınız bı el atın 5 sanıyenızı almaz hralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobi2002

kardeş benim mf 3 145bin mf4 165bin. Veterner ve gıda mühendisligi istiyorm. Devlet uni.lerınden tercih yapacağım. Nereler olur?

ATATÜRK ÜNİ-VETERİNERLİK
    KIRIKKALE UNİ-VETERİNERLİK
    MUSTAFA KEMAL UNİ-VETERİNERLİK
    YÜZÜNCÜ YIL UNİ-VETERİNERLİK
    KARDES VETERİNERLİK OLARAK BURALARI YAZABİLİRSİN PUANINA YKAIN YERLER

ATATÜRK UNİ-GIDA MUH
    CUMHURİYET UNİ-GIDA MUH(İÖ)
    GÜMÜŞHANE UNİ-GIDA MUH
    HİTİT UNİ-GIDA MUH
    YÜZÜNCÜ YIL UNİ-GIDA MUH.

BURALARDA PUANINA YAKIN GIDA MUHENDİSLİKLERİ KENDİN KARARINI VERİP TERCİHİNİ YAP KARDES.
  •  KONU KAPATILABİLİR

Merhabalar

ben düz lise öğrencisiyim. EA bölümümdü. matematikle aram pek barışmadı. Ben de sınava türkçe + sosyal + dil bölümünden girdim.

şimdi puanlarım ortada biliyorum ki aynştayn değilim fakat bu sene bir yere yerleşmek istiyorum.

Dil puanım ingiliz,alman,fransız,latin dili ve edebiyatına yetiyor.
    Fakat ben 2 senelik de olsa bilgisayar üzerine bir myo okumak istiyorum.
    tercihimi nasıl şekillendirmeliyim ?

Üst kısımlara myo alt kısımlara dil yazacağım.

Ve bir de son olarak ; Ankara Üniversitesinde latin dili ve edebiyatı okumak mı ? Bingöl'de ingiliz dili ve edebiyatı okumak mı ?

Bu sene açıkta kalmadan iyi kötü bir yere yerleşmek istiyorum.

siz olsanız nasıl bir tercih yapardınız ?

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi personofinterest46 -- 22 Temmuz 2011; 14:00:29 >

• TM-1 de 25.079 oldum.Dokuz Eylül ing. işletme kılavuzda 24.700 gözüküyo.Girme ihtimalim nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Arkadaşlar benim girdiğim sınavların hepsi alan dışı olarak gözüküyor alan içi puanlar hesaplanmamış bu konularda pek bilgim yok. Ayrıca dil bölümünden girdim alan dışı puanım 274 olarak gözüküyor dil bölümünden tercih yaparsam bu puan dahada mı düşecek? Ve seçebileceğim bölümler nelerdir. Yardımcı olabilir misiniz?

KARDESİM SONUCUN EKRAN GORUNTUSUNU ALIP KOYARSAN YARDIMCI OLABİLİRİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerbice

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Arkadaşlar benim girdiğim sınavların hepsi alan dışı olarak gözüküyor alan içi puanlar hesaplanmamış bu konularda pek bilgim yok. Ayrıca dil bölümünden girdim alan dışı puanım 274 olarak gözüküyor dil bölümünden tercih yaparsam bu puan dahada mı düşecek? Ve seçebileceğim bölümler nelerdir. Yardımcı olabilir misiniz?

KARDESİM SONUCUN EKRAN GORUNTUSUNU ALIP KOYARSAN YARDIMCI OLABİLİRİM.

dostum banada cevap verir misin mesajım 3 mesaj yukarıda falan..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.