Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
56.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serenity19

alan içi başarısırası alan dış başarı sırası
    Y-TM-1 268,057 0384475 257,457 0409477
    Y-TM-2 282,107 0349480 271,507 0369873
    Y-TM-3 301,045 0301481 290,445 0317830
    Y-TS-1 326,076 0123440 315,210 0151640
    Y-TS-2 338,704 0133286 327,838 0162752

alanım sözel tmden veya ts den nereler gelir istanbuldan başka yer olmaz istanbulda bir yer gelir mi?

KARDESİM BU SIRALAMALARLA İSTANBUL DA SADECE ÖZEL ÜNİVERSİTELERİN İLETİŞİM TASARIMI VEYA SİNEMA VE TELEVİZYON GİBİ BÖLÜMLERİNE %50 BURSLU GİREBİLİRSİN AMA HEPSİNE DEGİL TABİKİ. MESELA DOGUŞ,MALTEPE,KÜLTÜR,BİLGİ BÖYLE UNİVERSİTELERE BAKABİLİRSİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashers

Benım ts1 3730 sıralamam..Puan 447

Coğ Öğretmenliği olarak

Gazı-9 Eylul-Selcuk..Hangısı gelır.Bunlar olmaz ise 18 mart ya da ktü mü yazmalıyım..

Teşkkürler.

KARDESİM SEN AYNI VERDİGİN SIRAYLA VER BANA KALIRSA 9 EYLUL GELCEK FİKRİMCE O OLMAZSA SELCUK GELİR AMA 18 MART VEYA KTÜ'YE KADAR DUSCEGİNİ SANMIYORUM TERCİHİNİN.
  • benim mf4 sıralamam da 35.994 yüm. bilgisayar-elektrik elektronik-makine mühendisliklerini yazmayı düşünüyorum. belki endüstri de olabilir. benim sıralamama göre önerileriniz varsa sevinirim. özel yazmayacağım önerilerinizi devlet üniversiteleri arasından yaparsanız daha iyi olur.
  • merhaba mf 3 te 9180. yim geçen sene 9binle alan namık kemale yerleşme ihtimalim nedir? (artan kontenjanları göz önüne alırsak)
  • ts1 sıralamam 31 bin

akdeniz üni halkla ilişkiler ve tanıtım gelirmi
  • sizce istanbul üniversitesi coğrafya mı marmara üniversitesi tarih öğretmenliği mi?

istanbul üni. benim için daha önmli ancak diğer taraftan da öğretmenlik daha avantajlı görünüyor. ne dersiniz?
  • Dostum geçen sene son olarak 187 binle alan Muğla Üniversitesi Kamu Yönetimi (iö) bu sene sıralamam olan 173 binle alabilir mi? İlk tercihim o olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost highway

sizce istanbul üniversitesi coğrafya mı marmara üniversitesi tarih öğretmenliği mi?

istanbul üni. benim için daha önmli ancak diğer taraftan da öğretmenlik daha avantajlı görünüyor. ne dersiniz?

tarihcilerin atanma sıkıntısı var ben kesinlikle coğrafya derdim
  • sencer baba bizi unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR344

ygs6 alandışı sıralamam 206.000
    marmara sermaye piyasası iö ygs6 alandısı sıralaması 178.000
    gelirmi kardeş ?

KARDESİM O TERCİH SIKINTI BİRAZ CUNKU ARADA 28BİN GİBİ Bİ FARK VAR ORAYIDA YAZABİLİRSİN AMA FAKLI YERLER DE YAZMAYA BAK İSTANBULUN DISINA CIK BİRAZ FİKRİMCE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawkmilan31

sencer baba bizi unutma

KARDESİM KİMSEYİ UNUTMICAM MERAK ETME AMA SIRADAN GİDİYORUM VE BAYA KİSİ OLDUGU İCİN VE HERKESE PAT DİYE CEVAP VEREMİYORUM ARASTIRARAK CEVAP VERDİGİM İCİN BİRAZ ZAMAN ALIYOR. AMA TABİKİDE SANA DA CEVAP VERECEM KARDES.
  • TS-1 sıralamam: 33bin

Gitmek istediğim bölümler RST ve HİT. Ama okumak istediğim şehir ve istediğim üniversiteler İstanbul, Anadolu gibi üniversiteler. Bu yüzden şehir mi bölüm mü arasında kaldım. Aşağıda büyük ihtimalle gidebileceğim yerleri yazdım. Sıralamayı nasıl yapmalıyım sizce?

İst - Gazetecilik --> Geçen sene 36bin ile kapatmış.
    Marmara - Gazetecilik --> Geçen sene 37bin ile kapatmış.
    Sakarya - Coğrafya ---> Geçen sene 35bin ile kapatmış.
    Kocaeli - RST --> Geçen sene 42bin ile kapatmış.
    Kocaeli - HİT --> Geçen sene 43bin ile kapatmış.
  • Birşey sormak istiyorum,sözel bölümdeyim 2 yıllık bölümlerden tercih yapıcam fakat alan içi puanıma göre mi alan dışı puanıma göre mi tercih yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerbice

quote:

Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

Dostum mf-3 13.138 sıralamam, adana diş geçen yıl 12.200 ile kapamış,900 kişi var acaba diyorum ilk 10bine 12bine kadar olan kısımdaki 700 civarı tıp ve diğer mühendislik kontenjan artışlarından nasibini alıp 12.200ü 13.100lere yada daha arkasına taşır mı ne diyorsun?

KARDESİM ADANA OLABİLİR HATTA BENCE %70 OLUR AMA BASKA YERLERDE ÖNERİYİM SANA.

ABANT İZZET BAYSAL-DİŞ HEKİMLİĞİ(PUANI YOK YAZ GİTSİN)
    ANKARA UNİ-DİŞ HEKİMLİĞİ
    EGE ÜNİ-DİŞ HEKİMLİĞİ(ÖNERİM BUDUR KALİTELİ OKUL KALİTELİ BÖLÜM TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ COK BASARILI)
    KAYSERİ ERCİYES ÜNİ-DİŞ HEKİMLİĞİ
    MARMARA UNİ-DİŞ HEKİMLİĞİ
    SELCUK UNİ-DİŞ HEKİMLİĞİ
    ISPARTA SÜLEYMAN DEMİREL UNİ-DİŞ HEKİMLİĞİ

BUNLARI YAZ KARDES SIRALAMALARI YUKSEK SENINKİNDEN AMA OLMA İHTİMALLERİ VAR.

Çok sağol kardeşim benim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dicaaprio

TM-1 446-----> 23831
    TM-2 439-----> 26746
    TM-3 431-----> 32380

iş imkanı iyi olan bölüm ya da bölümler tavsiye edersen sevinirim

ACIBADEM UNİ.-SAGLIK YÖNETİMİ(TAM BURSLU) HASTANELERE MUDUR OLARAK GİREBİLİRSİN AYRICA ACIBADEM HASTANLERİNİN UNİVERSİTESİ OLDUGU İCİN İŞ GARANTİ GİBİ BİSEY.

ONUN DISINDA COGU UNİVERSİTENİN İŞLETME,İKTİSAT,KAMU YÖNETİMİ, ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMLER OLABİLİR KARDES SENİN SIRALAMANLA AMA BİLİOSUN BU BOLUMLERİN COK FAZLA MEZUNU OLDUGU İCİN İŞ BULMA BİRAZ SIKINTI OLABİLİYOR.

EGER SAGLIK YÖNETİMİ DUSUNMEZSEN SANA ÖNEREBİLECEGİM REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANISMANLIK BÖLÜMLERİNE BAKABİLİRSİN.

EGER TM-2 SIRALAMAN BİRAZ DAHA İYİ OLSAYDI SANA HUKUK ÖNERİRİM AMA ORALAR BİRAZ ZOR AMA YİNEDE YAZ LİSTENİN BASINA BİKAC TANE SANSINI DENE NE ZARARI OLCAK Kİ.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 22 Temmuz 2011; 12:07:27 >
  • MF-3 sıralamam 11794 istanbul dişe girebilme ihtimalim nedir sizce 10500'le kapamış gecen sene
  • 1) Yıldız Teknik İnşaat 1.öğ 22,900
    2)Yıldız Teknit Makine 1.öğ 24,000
    3)İstanbul Teknik Metalurji %100 ing 25,300
    4)İstanbul Teknik Metalurji %30 ing 28,600
    5)Yıldız Teknik İnşaat 2.öğ 30,300
    ...
    ...

Sizce bunlardan hangisi gelir.Her zaman makine yada inşaat okumak istemişimdir.Sizce metalurjinin geleceği varmıdır çalışma koşulları maaşı nasıldır?
    Ve sizce metalurjiyi listemden çıkarmalımıyım?Beni aydınlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

TM1 sıralaman 52.300.Ege işletme 50.800 ile almış en son.Gelir mi acaba bana

KARDESİM EGE İSLETME OLABİLİR OLMAZ DİYE BİSEY YOK AMA DİGER ARKADASLARA DA SOYLEDİGİM GİBİ TEK Bİ YERE TAKILIP KALMA BASKA YERLERE DE BAK İLLA İZMİR OLCAKSA O ZAMAN BİSEY DİYEMEM 9 EYLULE'DE BAK AMA CIK BİRAZ SEHİR DISINA BENCE MESELA MANİSA CELAL BAYAR'A BAK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vXvXv

MF-3 sıralamam 11794 istanbul dişe girebilme ihtimalim nedir sizce 10500'le kapamış gecen sene

ihtimal elbette var, umarım olur da. bence Ege'yi de düşünebilirsiniz bu arada:
    http://www.bolumtomografisi.net/bt2010.asp?b=1171016
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.