Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
56.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhan5746

Y-TS-1 puan 333,354 sıra 0108979
    Y-TS-2 puan 341,096 sıra 0128019

bunlardan ne çıkar sözel öğrencisiyim tarih öğretmenliği istiyorum

KARDESİM O SIRALAMA İLE TARİH ÖĞRETMENLİĞİ COK ZOR. EN YUKSEGİ BİLE 35BİNLE ALIO. İSTERSEN SANA BASKA BÖLÜMLER ÖNEREBİLİRİM?

BU SIRALAMA İLE ÖZEL ÖNEREBİLİRİM KARDES

BAHCESEHİR UNİ-İLETİSİM TASARIMI(%50 BURSLU)
    BAHCESEHİR UNİ-YENİ MEDYA(%50 BURSLU)
    BEYKENT UNİ-SİNEMA VE TELEVİZYON(%50 BURSLU)
    BİLKENT UNİ-İLETİSİM TASARIMI(%50 BURSLU)
    İSTANBUL AREL UNİ-GAZETECİLİK(%50 BURSLU)

DEVLET UNİVERSİTESİ OLARAK

CUMHURİYET UNİ-HALK BİLİMİ

KARDESİM DAHA DETAYLI OLARAK KENDİN ARASTIR BEN SANA ÖNEREBİLECEKLERİMİ YAZDIM...

• quote:

Orijinalden alıntı: Forcé

Beyler ben MF çıkışlıyım. Ama son iki senedir işletmeye yoğunlaştım. İşletme ortak alan olduğu için aobp 0.15 ile çarpılıyor. Bu sebeple ben TM-1 puanıma bakarken alanında olan TM-1 puanını baz alıcam değil mi? Ben böyle biliyorum ama bi de size sormak istedim. Puanımda;

Alanında
    Y-TM-1 340,398 0167894

Alan Dışı
    Y-TM-1 329,360 0169140

Bilkent İşletmeyi düşünüyorum. Geçen sene 90 kontenjan alan içi 346.459 puanla 183.000 inci kişiyi almış. Bu sene kontenjan 100 kişi eğer alanında puan alırsam %90 girerim diye düşünüyorum.

KARDESİM DOGRU DUSUNUOSUN GİRERSİN BİLKENTE %90 AMA SEN YİNEDE TERCİH SAYINI ARTTIR BASKA YERLERİDE YAZ... BU ARADA BEN BİLKENTTE OKUYORUM CALISCAM DİOSAN GEL YOKSA COK ZOR OKUL BEA...

• Merhabalar. Birader başarı sıralamalarımı ve puanlarımı alta yazıcam istediğim bölüm Rts bölümü Hangi üniler kesin gelir ve gelme olasılığı fazladır cevabını bekliyorum. Ktü halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümünüde yorumlarsan sevinirim gelme olasılığını.

Ts1 puan 387. Başarı sıram 34707

Ts2 puan 399. Başarı sıram 35303

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luka Modric -- 22 Temmuz 2011; 10:26:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Wonderkid-

tm-2 sıralamam 6300; gazi hukuk olma şansı var mı? (geçen sene 5200 ile kapatmış)

OLMA SANSI TABİKİDE VAR HATTA BENCE %60 OLUR KARDESİM AMA SEN DE TERCİH SAYINI ARTTIR ALTERNATİF COK OLSUN Kİ SIKINTI OLMASIN. MESELA İLLA ANKARA İSTİYORSAN BAŞKENT UNİ-HUKUK(TAM BURSLU) YAZ BURAYIDA EKLE LİSTENE.
  • 32.000 sıralamaya sahibim inşaata meyilliyim. hangi üniversiteyi önerirsiniz brolar ?
  • Tablo 3 önlisans bölümlerde sıralamaya nereden bakabiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus88

Sıralamam 8100 tıp istiyorum önerilerinizi bekliyorum

ABANT İZZET BAYSAL-TIP
    AYDIN ADNAN MENDERES UNİ-TIP
    AFYON KOCATEPE-TIP
    BALIKESİR UNİ-TIP(ÖNERİM BURASI YENİ KURULDU VE KADROSU GERCEKTEN İYİ)
    DUMLUPINAR UNİ-TIP
    KARADENİZ TEK. UNİ-TIP
    MUĞLA UNİ-TIP(PUANI YOK AMA SENİN OLUR GİBİ GELİYO BANA KARDES)

BUNLARIN KALITESINDEKİ DİGER UNİVERSİTELERİNDE OLUR TIP FAKULTELERİ KARDES.
  • bu yıl tm den sıralamalar ne kadar düşer bi bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZnZgr

Ben de bir fikir istiyorum Y-mf3 sıralamam 7.300, samsun omü tıp(6.600) gelme olasılığı ne kadar? Ya da mersin tıp (6.800) ?

SEN DE YUNUS88 İSİMLİ ARKADASA SOYLEDİGİM YERLERİ YAZABİLİRSİN KARDES SANA DA VERİM BAK AYNI LİSTEYİ.

ABANT İZZET BAYSAL-TIP
    AYDIN ADNAN MENDERES UNİ-TIP
    AFYON KOCATEPE-TIP
    BALIKESİR UNİ-TIP(ÖNERİM BURASI YENİ KURULDU VE KADROSU GERCEKTEN İYİ)
    DUMLUPINAR UNİ-TIP
    KARADENİZ TEK. UNİ-TIP
    MUĞLA UNİ-TIP(PUANI YOK AMA SENİN OLUR GİBİ GELİYO BANA KARDES)

SAMSUN OLMA İHTİMALİ YUKSEK BU ARADA %70 OLUR MERSİNİN BİRAZ DAHA FAZLA %75 GİBİ

• 32.000 sıralamaya sahibim inşaata meyilliyim. hangi üniversiteyi önerirsiniz brolar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ece41

YGS6 ekpuanlı 478,286 sıralama 0006360
    Boğaziçi Yönetim Bilişim gelir mi acaba? geçen seneki puanı ve sırası 486.164 6690

BENCE ORASI OLUR HATTA %70 OLUR AMA SNE YİNEDE LİSTENİ GENİŞLET ALTERNATİFLERİ COGALT TAMAM BOGAZİCİ COK İYİ UNİVERSİTE AMA İSTANBUL İSTİOSAN MARMARA,İSTANBUL UNİ,KOC,SABANCI GİBİ OKULLARA DA BAKMANI ÖNERİRİM.
  • ARKADASLAR 3-4 KERE MESAJ ATMAYIN SIRADAN GİDİYORUM BEKLEYİN AMA SIRANIZI YA ELİMDEN GELDİGİNCE YARDIMCI OLMAYA CALISIYORUM.
  • ben 7703 oldum hangi tıpları yazayım?bi de dicle tıp hakkında bilgin var mı nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

Mf4 473 puan, 27311 sıralama.
    Bilgisayar mühendisliği için İzmir ve İstanbul'dan hangi üniversiteleri önerirsiniz?

BAHCESEHİR- BİLG MÜH(TAM BURSLU)
    9 EYLUL-BİLG MÜH
    EGE UNİ-BİLG MÜH
    İSTANBUL BİLGİ UNİ-BİLG MÜH(TAM BURSLU)
    İSTANBUL KÜLTÜR UNİ-BİLG MÜH(TAM BURSLU)
    İSTANBUL UNİ-BİLG MÜH
    İZMİR EKONOMİ-BİLG MÜH(TAM BURSLU)
    İZMİR YUKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTUSU-BİLG MÜH(BENİM ONERİM BURASIDIR BUYUK İHTİMALLE GİRERSİN TEKNOLOJİ ENSTİTÜLERİNDE HER ZAMAN MÜHENDİSLERE DAHA FAZLA İLGİ VE ÖNEM VERİLİR COK SEY ÖĞRENİRSİN GERCEKTEN)
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

Arkadaşlar Anadolu Üni Maliye İkinci Öğretim mi yoksa Dokuz Eylül Maliye İkinci Öğretim mi? Hangisini seçeyim sizce çok kararsız kaldım.

BAK KARDESİM EGER ÖĞRENCİ GİBİ YASAMAK İSTİYORSAN HERSEY UCUZ OLSUN EGLENCE BOL OLSUN OGRENCI COK OLSUN DIOSAN ANADOLU YAZ AMA DENİZ OLSUN KIZLAR GUZEL OLSUN ORTAMLARI DA İYİ OLSUN BİRAZ PAHALI OLSA DA ÖNEMLİ DEGİL DİOSAN 9 EYLUL YAZ.
  • Önlisans Sağlık Bölümlerinden birini yazacağım ama kararsızım... Başkent,Fatih,Ufuk veya Acıbadem

Patoloji Laboratuvar Teknikleri
    Tıbbi Laboratuvar Teknikleri
    Tıbbi Görüntüleme Teknikleri

Ygs2 397832bn alan dışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeganeCC -- 22 Temmuz 2011; 10:46:57 >
  • Arkadaşlar aşağıda beykentin %50 burslu aldığı puan yazıyor. Benim aldığım puanda bu puandan -15 civarı düşük. Beykenti yazarsam okurkende çalışırım diye düşünüyorum. İş ayarlayabilecek tanıdık birkaç kişi var ama ayarlayabilirler mi bilmiyorum. Onlar ayarlayamazsada ben bulmaya çalışırım. İstanbul büyük şehir taşı toprağı altın bizede bir iş çıkar heralde Beykent işletme düşünüyorum. Beykent işletme piyasada tanınırlılığı nasıl , hani bazı üniversitelerde diploma bile iş yapıyor ya onun için soruyorum. Adam akıllı puan almazsak böyle düşünür dururuz işte. Eğitim işi harbiden ters köşe yapan bir durum.

KONU KAPATILABİLİR

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

461,826 ---- 32966

istanbulda hangi bilgisayar mühendisliğine girebilirim acaba.Devlet veya %100 burslu vakıf farketmez.

IŞIK UNİ-BİLG MÜH(TAM BURSLU)
    İSTANBUL BİLGİ UNİ-BİLG MÜH(TAM BURSLU)
    İSTANBUL KÜLTÜR UNİ-BİLG MÜH(TAM BURSLU)
    KADİR HAS UNİ-BİLG MÜH(TAM BURSLU)
    MALTEPE UNİ-BİLG MÜH(TAM BURSLU)

BUNLARI YAZ KARDES. İSTANBULDAKİ DEVLET UNİVERSİTELERİNİN HEPSİ İYİ OLDUGU İCİN SEN BURSLU OKU İLLA İSTANBUL İSTİYOSAN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fdk

sıralamam 17.066 bu yıl tıp diş hekimliği ftr kontenjanları arttı ya sizce kaç kişilik bi sıralama oynar kayseri eczacılık 16.300 kayma ihtimali varmı o kadar sizce :(((

BAK KARDESİM O COK BELLİ OLMAZ AMA BENCE BİN KİSİ FALAN OYNICAK BU SENE SIRALAMALAR. YANİ SENİN İSTEDİGİN BOLUM OLABİLİR AMA SEN YİNEDE BASKA YERLERİDE YAZ TEK Bİ YERE TAKILIP KALMA.
  • Y-MF-3 538,163 sıra:2252
    Y-MF-4 532,081 sıra:3983
    benim durumum bu, muhtemelen mf3 le tercih yapacağım ama yeditepe diş mi yoksa tıp mı karar veremiyorum.
    önerisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.