Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
56.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tm3 sıram 10.300 uludağ psikoloji gecen sne 11.500 'le almıs . gelme olasılığı kaç??
  • Sıralamam tm1 de 32bin marmaranın türkce işletmesine ne dersiniz?.tm2 29 tm3 22 bin.Ayrıca sözeldede ts1 10 bin ts2 8bin alandışı.İşletme iktisat düşünüyorum.Bir de denizcilik işletmeciliği düşünüyorum.Cidden çok kararsızım.Bölüm önerilerineze de açığım.Marmara türkçe işletmeden mezun olup ingilizce kurslarına gitsem (temelim var ingilizce) güzel bir ingilizceye sahip olsam bir ingilizce işletme mezunundan farkım olur mu?(iş hayatında falan).

Yardımcı olursanız çok sevinirim çok kararsızım moralsizim.İyi akşamlar dh sakinleri..
  • beyler 303,343puan 0180206 ve sıralamayla

ankara jeoloji 182k
    esogü jeoloji 225k
    dokuzeylül jeoloji 207k
    akdeniz jeoloji 228k
    istanbul jeoloji 184k

evet nereler olabilir ya da hepsinin tutma şansı gibi bi şey var mı
  • ygs 5 70bin

Fırat okul öncesi gelir mi?
  • ben de şöyle bir katkı yapayım. mimarlık veya inşaat mühendisliği düşünenler ama nedir ne değildir diye merak edenler bana pm atabilir. elimden geldiğince sorularınızı cevaplarım. amaç mesleğinizi seçmenizde yardımcı olmak

İTÜ Mimarlık 2. sınıf öğrencisiyim
  • bu puanlarla en uygun nereye giderim acaba? 4 yıl şansım sıfır gibi birşey bu yüzden kesinlikle 2 yıllık düşünüyorum dil puanımda var bilg. programcılığı düşünüyorum ama
     KONU KAPATILABİLİR
  • Beyler yorum lazım

Dil 1 sıralamam 7722
    İÜ Fr. dili ve edb. sıralaması 7570

gelir mi ne dersiniz ?
  • TS1 : 415,438 SIRALAMA: 0014342

marmara sosyal bilgiler öğrt iö gelirmi sizce gelirse gelme ihtimali nedir en son 18800 le almış :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishCoder -- 21 Temmuz 2011; 23:18:48 >
  • Aldığım puanla 4 yıllık olmayacak gibi duruyor 2 yıllığa gitmeyi düşünüyorum oradan işi sıkı tutup dgs ile 4 yıllığa geçiş ve kendimi de geliştirmek istiyorum inşallah yapabilirim. Herkesin puanı hayırlı olsun..
  • Tm-1 287,655 0309987 h
    Hocam erciyes işletme iktisat ikinci öğretim gelirmi ? lütfen yardım edin
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELF.T -- 26 Aralık 2012; 17:52:45 >
  • Arkadaslar ben tmcym acaba ygs4 ıle tercıh yapabılıyor muym yaparsam alan ıcı puanı mı dıkkate almam gerekır alan dısı mı yardım edebılır mısınız
  • hocam 4 yıllık mf-4 tutturamıyorum istanbula yakın bir yerde. 2 yıllık makine müh. inşaat müh. olabilir yada 2. öğretim falan iş olanağı iyi bir bölümde olabilir yardımcı olursan sevinirim

KONU KAPATILABİLİR
  • Merhaba Arkadaşlar ;
    Ben Ali Can sizlere bir konuda danışmak istiyorum ben sayısal öğrencisiyim 2. yılım bu sene Karabük Üni. de bir bölüme rastladım Raylı Sistemler Müh acaba bu müh hakkında bilgisi olan arkadaşımız var mı ben mf4 te 240000 bindeyim sıralama olarak acaba ikinci öğretim bölümüne girebilir miyim?
    ....Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederimm ...
  • Eskişehir olsunda neresi olursa olsun diyorum. Hiiç olmadı ankaraya yakın bi yerin işletmesini yazcam. Ama geneldede iyi yerler hep en son 150 binlerden almışlar. Kılpayı kaçırıyorum eskişehiri sanırım lanet olsun yaa

KONU KAPATILABİLİR
  • iyi akşamlar su an van fizik okuyorum ama bölümü ve ya ili değiştirmek istiyorum önceliğim 2 yıllık ve mezun olunca iş bulacagım bir meslek bunlara gitme şansım nedir anestezi radyoloji tarzı bir şey... mersin etrafındaki iller olabilir ilginizi bekliyorum .

KONU KAPATILABİLİR
  • mf4 den sıralamam 74 bin de ilk olarak 76 500 lük sonradan da 87 500 lük bir yer istiyorum acaba gelme ihtimali nedir teşekkürler D
  • ya mf-3 sıralamam 19200 geldi sizce fatih yada ufuk tıp olur mu(geçen sene fatih 16400 ufuk 16000 ile aldı)
  • Ek puanlar ile meslek liseleri nerelere girebilir tablo gibi bişey varmıdır acaba?
  • beyler 12 bin küsür sıralamam var. galatasaray sosyolji 8500le kapamış, hayatta gelmez di mi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.