Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
56.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

quote:

Orijinalden alıntı: burhaniye_lee

@LastShinobi

Egeyi yaz mutlaka çok iyi.Dokuz Eylül de İYTE de güzel iyi bir araştır.D.Eylül iyi diye duydum.Keşke tutsaydı ya Ege ya D.Eylüle yerleşirdim.

İyte'nin eğitimi hakkında kimsede kötü bişey duymadım hatta geleceğin odtüsü falan diyenler var. Ancak merkeze uzaklığı, kampüs, okulda 3000 öğrenci olması düşündürüyo beni.
    Ege için de iyi şeyler duydum ama iytenin daha iyi olduğunu söylüyolar.
    Dokuz eylül için kötü şeyler okudum. İyte ve egenin daha iyi olacağını düşünüyorum.

Aklım gerçekten çok karışık, beklediğimden kötü bi puan aldım, ne yapacağımı bilmiyorum. Seneye bi daha mı girsem diye düşünüyorum

İYTE bu sene görme şansım oldu uzak evet hatta teksas gibi bi yer yani aklımda vardı gördükten sonra vazgeçtim

• ygs6 alandışı sıralamam 206.000
    marmara sermaye piyasası iö ygs6 alandısı sıralaması 178.000
    gelirmi kardeş ?
  • TM-1 446-----> 23831
    TM-2 439-----> 26746
    TM-3 431-----> 32380

iş imkanı iyi olan bölüm ya da bölümler tavsiye edersen sevinirim
  • TM1 sıralaman 52.300.Ege işletme 50.800 ile almış en son.Gelir mi acaba bana
  • Aynı konuyu bir gün önceden açtım temiz,düzenli kalacaktı işgüzarlık yapıp silmişler.
    Sanada öyle yapmasalar bari.
  • tm2 5670 dokuz eylül hukuk garanti diyebilir miyiz ? ( Geçen yıl 8100le kapatmış )
  • beyler 303,343puan 0180206 ve sıralamayla

ankara jeoloji 182k
    esogü jeoloji 225k
    dokuzeylül jeoloji 207k
    akdeniz jeoloji 228k
    istanbul jeoloji 184k

ile alım yapıyor acaba bu sene buralardan birine yerlesme şansım nedir bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SroKO

quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

quote:

Orijinalden alıntı: burhaniye_lee

@LastShinobi

Egeyi yaz mutlaka çok iyi.Dokuz Eylül de İYTE de güzel iyi bir araştır.D.Eylül iyi diye duydum.Keşke tutsaydı ya Ege ya D.Eylüle yerleşirdim.

İyte'nin eğitimi hakkında kimsede kötü bişey duymadım hatta geleceğin odtüsü falan diyenler var. Ancak merkeze uzaklığı, kampüs, okulda 3000 öğrenci olması düşündürüyo beni.
    Ege için de iyi şeyler duydum ama iytenin daha iyi olduğunu söylüyolar.
    Dokuz eylül için kötü şeyler okudum. İyte ve egenin daha iyi olacağını düşünüyorum.

Aklım gerçekten çok karışık, beklediğimden kötü bi puan aldım, ne yapacağımı bilmiyorum. Seneye bi daha mı girsem diye düşünüyorum

İYTE bu sene görme şansım oldu uzak evet hatta teksas gibi bi yer yani aklımda vardı gördükten sonra vazgeçtim

O kadar mı kötü?
    Gidip görsem iyi olacak sanırım

• Arkadaslar tm 1 348 siralamam 151k gecensene kocaeli iktisat io 350 siralamada 172k ile almis sansim nedir birde esitagirlikciyim ama y ygs 3 kisminin ALANINDA kismi bos herkestemi boyle tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tm 2 sıralamam 69k larda sınıf ögrt gelir ist hariç her yer olur tavsiyen var mı devlet olsun bide ts 1 de alandışı sıralamam 29k sosyal bil gelri mi bide bunda atamalr ne durumda bir tm ci olarak kpss de mat aantajımı kulanark atanabirmiyim malumordakilern çogu sözleci ve kpss de mat yüznden istediklerini alamıyorlar bide sosyal bil ögr okuayn biri lise tarih ve cog ögrt olabilir mi biri söylemişti dogrumu mu ?
  • Arkadaşlar benim puanım ts1 ve ts2'den ama ben MF4'ten tercih yapmak istiyorum. Yapabilir miyim? Ne gibi dezavantajları olur? Kaç puan oynar?
  • kardeş benim mf 3 145bin mf4 165bin. Veterner ve gıda mühendisligi istiyorm. Devlet uni.lerınden tercih yapacağım. Nereler olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim girdiğim sınavların hepsi alan dışı olarak gözüküyor alan içi puanlar hesaplanmamış bu konularda pek bilgim yok. Ayrıca dil bölümünden girdim alan dışı puanım 274 olarak gözüküyor dil bölümünden tercih yaparsam bu puan dahada mı düşecek? Ve seçebileceğim bölümler nelerdir. Yardımcı olabilir misiniz?
  • arkadaşım yardımcı olursan çok sevinirim.
    Şimdi (MTOK)FIRAT YAZILIM MÜH. tahmin olarak tutar mı.? işin kötüsü puan türü değiştiğinden dolayı hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.

KONU KAPATILABİLİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuz

Arkadaşlar benim puanım ts1 ve ts2'den ama ben MF4'ten tercih yapmak istiyorum. Yapabilir miyim? Ne gibi dezavantajları olur? Kaç puan oynar?

• kardeş benim mf 3 145bin mf4 165bin. Veterner ve gıda mühendisligi istiyorm. Devlet uni.lerınden tercih yapacağım. Nereler olur?
  • iyi günler

mf3 sıralamam 4100

başkent burslu , uludağ ve eskişehir osmangazi üniversitelerini düşünüyorum

tıp için

bu 3 üniversiteyi ve şehri olabilidiğince her yönüyle karşılaştırabilir misiniz?

not: arkadaşlar "eskişehire git" ve ya "başkent" yazıp birakmazsanız sevinirim

neden ve niçinlerini açıklarsanız çok iyi olur

teşekkürler
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenity19 -- 10 Ağustos 2011; 10:34:45 >
  • 140bin sıralamam var Afyon karahisar harita mühendisliği i.ö ye girebilir miyimm *?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.