Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
56.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

herhangi bir psikoloji yada sosyal hizmet bölümü olabilirmi? psikoloji imkansız gerçi=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandora93

tm1 den 32 bininciym geçen sene 33 binle almış yere gdebilir miyimm ???

%90 girersin ama sen garanti olsun die 25binden 38bine kadar yerleri yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

beyler 303,343puan 0180206 ve sıralamayla

ankara jeoloji 182k
    esogü jeoloji 225k
    dokuzeylül jeoloji 207k
    akdeniz jeoloji 228k
    istanbul jeoloji 184k

ile alım yapıyor acaba bu sene buralardan birine yerlesme şansım nedir bilgilendirirseniz sevinirim

akdeniz,esogü %90 olur gibi ama sen beni dinle tercihlere 170binden basla yazmaya 230bine kadar cık yelpazeyi genis tutmakta fayda var.
  • 120.461 oldum

Isparta Süleyman Demirel Makine(İ.Ö) 121k

gelir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komodo ejderhası -- 22 Temmuz 2011; 8:54:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esC46

mf4 420 puan sıralama 55763

bilgisayar mühendisliği yardımcı olurmusunuz ?? çanakkale gelirmi yaa

KARDES MESELA

ÇANAKKALE 18 MART- BİLG MÜH(YAZ TABİ YA GELMEZ DİYE BİSEY YOK ÜMİDİNİ KESME GELEBİLİR)

BİLECİK UNİ- BİLG MUH.
    DUMLUPINAR ÜNİ.-BİLG MUH.
    DÜZCE UNİ-BİLG MÜH
    SAKARYA UNİ-BİLG MÜH

BAK BURALARIDA YAZ KARDESİM SIKINTI OLMASIN. BİLG MÜH ORTA SEVİYELİ UNİ'LERİN COGU OLUR SENİN PUANINLA.
  • Arkadaşlar hiç beklemediğim bir puanla karşılaştım ve hiç ummadığım okuları tercih yapacak zorunda kaldım.Ygs sıralamam 20binken lysde bunu 26300 küsüre çektim şimdi ise tercih telaşı sardı.Tercihlerim aşağıdaki gibi olacak tabi kararsız kaldığım konular var onları aşağıda beliticem

1) Yıldız Teknik İnşaat 1.öğ 22,900
    2)Yıldız Teknit Makine 1.öğ 24,000
    3)İstanbul Teknik Metalurji %100 ing 25,300
    4)İstanbul Teknik Metalurji %30 ing 28,600
    5)Yıldız Teknik İnşaat 2.öğ 30,300
    ...
    ...

Sizce bunlardan hangisi gelir.Her zaman makine yada inşaat okumak istemişimdir.Sizce metalurjinin geleceği varmıdır çalışma koşulları maaşı nasıldır?
    Ve sizce metalurjiyi listemden çıkarmalımıyım?Beni aydınlatırsanız sevinirim.Metalurji hakkında küçük
  • arkadaşlar trakya bilgisayar müh. iö geçen sene 79.200 le kapamış benim mf4 şöyle :

376,372 0087157

olabilme ihtimali nedir sizce _?

2009 da 63.900. kişiyi almış geçen sene 79,200. bu sene de öyle bir gerileme olur mu arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro10 -- 22 Temmuz 2011; 9:05:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TıB

Bunlar benim berbat puanlarım;

TM-1 417 - 48219
    TM-2 425 - 36338
    TM-3 436 - 28945
    YGS-6 406-92029

Bunlarda puanıma yakın tercihlerim;

ODTÜ-Felsefe
    Marmara-Sağlık Yönetimi
    Uludağ-Sınıf Öğretmenliği (İÖ)
    Akdeniz-Sınıf Öğretmenliği(İÖ)
    Ege-Uluslararası İlişkiler (İÖ)
    Akdeniz-Ulus.İlişk.
    Uludağ-Ulus.İlişk.
    Ege-İşletme
    İstanbul-İşletme
    Ege-İktisat
    İstanbul-İktisat
    Marmara-Bankacılık

Ege-Ulus.İlişk 1. öğretimi çok istiyordum olmadı.
    Yukarıdaki seçeneklerden hangilerini önerirsiniz ve tabi başka önerileriniz varsa alayım.

Hadiyin beyler şu karmaşadan çıkarın beni. :(

BAK KARDERSİM O YAZDIKLARINDAN BENCE İLK TERCİHİN SINIF ÖĞRETMENLİĞİ OLMALI ONDAN SONRA ULUSLARARASI İLİŞ. AMA BANA SORARSAN SEN KILAVUZU AL ELİNE REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANISMANLIK BÖLÜMLERİNİ Bİ İNCELE ERZURUM FALAN OLABİLİR CUNKU BEN ASIL BUNU ÖNERİRİM

• quote:

Orijinalden alıntı: burhaniye_lee

MF-4 üm 37950

Akdeniz EE 40300 le kapatmış geçen sene biz de diyebilir miyiz %90 olur ?

TOPRAGIM BENDE BALIKESİRLİYİM BUARADA. NEYSE SENİN'DE %90 OLUR GİBİ AMA SEN 30BİNDEN BASLA YAZMAYA 48BİNE KADAR CIK Kİ SIKINTI OLMASIN ACIKTA KALMA OLAYLARI COK OLUOSUN BİLİOSUN SACMA SİSTEMİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: granthara

Merhabalar istedğim bölüm 145.000 lerde kapamış. Ama derecem 145780 girme durumum nedir? Şimdiden teşekkürler

SEN %60 GİRERSİN DERİM KARDES AMA SEN YİNE 135BİNDEN YAZMAYA BASLA 155BİNE KADAR YAZ Kİ GARANTİ OLSUN O BÖLÜM %60 OLUR DEDİM DİYE DE CANINI SIKMA SONUCTA OLMA İHTİMALİ DAHA FAZLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremiel

Arkadaşlar hiç beklemediğim bir puanla karşılaştım ve hiç ummadığım okuları tercih yapacak zorunda kaldım.Ygs sıralamam 20binken lysde bunu 26300 küsüre çektim şimdi ise tercih telaşı sardı.Tercihlerim aşağıdaki gibi olacak tabi kararsız kaldığım konular var onları aşağıda beliticem

...
    ...

Sizce bunlardan hangisi gelir.Her zaman makine yada inşaat okumak istemişimdir.Sizce metalurjinin geleceği varmıdır çalışma koşulları maaşı nasıldır?
    Ve sizce metalurjiyi listemden çıkarmalımıyım?Beni aydınlatırsanız sevinirim.Metalurji hakkında küçük

up

• quote:

Orijinalden alıntı: thack_can

mf4 24430 benim en uygun nereler olur acaba ? yıldız teknik gemi insaatı i.ö falan olur mu ?

KARDES YILDIZ TEKNİK GEMİ İNŞ MÜH(İÖ) OLMA İHTİMALİ YÜKSEK. YILDIZ TEKNİK İNSAAT MÜH., MAKİNE MÜH. BU BÖLÜMLERİDE DÜSÜNEBİLİRSİN.

İTÜ-DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜH.(BENİM ÖNERİM BUDUR MAAŞLARI COK İYİ GERCEKTEN)
    İTÜ-GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜH.
    İTÜ-GEMİ VE DENİZ TEKN. MÜH.

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSİTÜTÜSÜ-ELEKTRONİK VE HABERLEŞME MÜH.(BURASIDA ÖNERİMDİR MEZUN OLUPTA İŞSİZ KALAN DUYMADIM DAHA)

ÖNERİLERİM BUNLAR DUSUN KARDES
  • Benim mf4 siralamam 10450 ama istedigim yer itu bilgisayar muh. 9360 ile kapamis. Burayi kazNma sansim nedir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TS 1 336 puan sıralama 105.700

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Junq -- 22 Temmuz 2011; 9:44:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trajedii

Benim sıralamam 50bin mühendislik düşünüyorum.Bu geçen yıl 47 bin ile kapatmıs bi yere girme ihtimalim nedir ve bu yıl mühendisliklerde özellikle elektrik mühendisinde gerileme olabilirmi?

VALLA KARDESİM ORAYA GİRME İHTİMALİN %60-70 YANİ BÜYÜK İHTİMALLE GİRERSİN CUNKU HANGİ REHBERE SORSAM Bİ 5 BİN KİSİ ATAR DİYO

ABANT İZZET BAYSAL-ELEKTRİK ELEKTRONİK MUH.
    ATILIM ÜNİ.-ELEKTRİK ELEKTRONİK MUH.(TAM BURSLU)
    BALIKESİR UNİ.-ELEKTRİK ELEKTRONİK MUH.
    CELAL BAYAR UNİ.-ELEKTRİK ELEKTRONİK MUH.
    DUMLUPINAR UNİ.-ELEKTRİK ELEKTRONİK MUH.
    İSTANBUL AREL UNİ.-ELEKTRİK ELEKTRONİK MUH.(TAM BURSLU)

BU SEVİYEDEKİ UNİVERSİTELERİN COGUNUN ELEKTRİK ELEKTRONİK MUH. BÖLÜMLERİ OLUR SENİN KARDES BU YAZDIKLARIMI DA YAZABİLİRSİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencerbice -- 5 Şubat 2015; 22:17:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: heromex

Siralamam 110 bin bana ne onerirsin 2 yillik kabulum

KARDESİM SIRALAMA YAZMISSIN DA HANGİ BOLUMDEN GİRDİN SINAVA MF,TM,DİL,TS??? ONA GÖRE YERLER SOYLEYEYİM DİMİ AMA?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

Dostum mf-3 13.138 sıralamam, adana diş geçen yıl 12.200 ile kapamış,900 kişi var acaba diyorum ilk 10bine 12bine kadar olan kısımdaki 700 civarı tıp ve diğer mühendislik kontenjan artışlarından nasibini alıp 12.200ü 13.100lere yada daha arkasına taşır mı ne diyorsun?

KARDESİM ADANA OLABİLİR HATTA BENCE %70 OLUR AMA BASKA YERLERDE ÖNERİYİM SANA.

ABANT İZZET BAYSAL-DİŞ HEKİMLİĞİ(PUANI YOK YAZ GİTSİN)
    ANKARA UNİ-DİŞ HEKİMLİĞİ
    EGE ÜNİ-DİŞ HEKİMLİĞİ(ÖNERİM BUDUR KALİTELİ OKUL KALİTELİ BÖLÜM TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ COK BASARILI)
    KAYSERİ ERCİYES ÜNİ-DİŞ HEKİMLİĞİ
    MARMARA UNİ-DİŞ HEKİMLİĞİ
    SELCUK UNİ-DİŞ HEKİMLİĞİ
    ISPARTA SÜLEYMAN DEMİREL UNİ-DİŞ HEKİMLİĞİ

BUNLARI YAZ KARDES SIRALAMALARI YUKSEK SENINKİNDEN AMA OLMA İHTİMALLERİ VAR.

• Mf4 ten siralamam 66 bin eskisehirde io bi muhendislik tutar mi ? Yoksa direk ktu yu mu tercih ediyim..insaat ve makine on planda hocam..cevre mevre bos yani
  • quote:

quote:

Arkadaşlar hiç beklemediğim bir puanla karşılaştım ve hiç ummadığım okuları tercih yapacak zorunda kaldım.Ygs sıralamam 20binken lysde bunu 26300 küsüre çektim şimdi ise tercih telaşı sardı.Tercihlerim aşağıdaki gibi olacak tabi kararsız kaldığım konular var onları aşağıda beliticem

...
    ...

up

Cevap verecek kimse yok mu?

• merhaba benim tm3 puanım 440.sizce nereyi tercih etmeliyim??
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.