Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
56.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cidik

arkadaşlar net bir soru soracağım iş imkanları ve çalışma koşulları bakımından üniyi de göze alarak cevap verebilir misiniz: Anadolu iletişim mi? kocaeli halkla ilişkiler mi?

?
  • İşletme 9 eylül, uluslar arası tic okan üni tam burs ,uluslar arası lojistik ve taşıma atılım üni tam burs , uluslar arası tic ve finansman izmir tam burs , kamu yönetimi uludağ üni , uluslar arası ilişkiler balıkesir üni tutuyor. En mantıklı tercih hangisi olur ?
  • arkadaşlar mf4 sıralamam 293 bın.. akdenız jeo 247 bın.. gırme sansım nedir sizce.. acil yardım beklıyorum... tesekkurler
  • y-mf3 sıralamam 19.000 mevlana üni %50,%25 veya paralı TIP gelir mi?Bu sene yeni açılacağı için hiç bir fikrim yok.Yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler..
  • 5 seçenek var hangisini seçmem en mantıklısı olur?

1. Ytü-Elektrik Mühendsligi (ben bunu istiyorum ama elektrk-elektronik mi seçsem elektrk mi arada kaldım forumdaki konulardan sonra)

2. Gazi- otomotiv mühendsligi

3. 27k sıralamayla başka bir ünide elektrk elektronik mühendsligi (mesela istanbulda %100 burslu gelenler,osmangazi , çukurova , antep )

4. Kocaeli veya Çankaya üni elektronik haberleşme mühendsliği

5. izmir yüksek teknoloji - makine mühendsligi
  • quote:

Orijinalden alıntı: IuFuKI

5 seçenek var hangisini seçmem en mantıklısı olur?

1. Ytü-Elektrik Mühendsligi (ben bunu istiyorum ama elektrk-elektronik mi seçsem elektrk mi arada kaldım forumdaki konulardan sonra)

2. Gazi- otomotiv mühendsligi

3. 27k sıralamayla başka bir ünide elektrk elektronik mühendsligi (mesela istanbulda %100 burslu gelenler,osmangazi , çukurova , antep )

4. Kocaeli veya Çankaya üni elektronik haberleşme mühendsliği

5. izmir yüksek teknoloji - makine mühendsligi

ben de 1 ve 5 i tercihlerime yazmıştım hatta ytü elektriği 1 puanla kaçırmıştım. şimdi kaçırdığım için çok daha mutluyum iytede ..

ayrıca bu konuya da beklerim;
    http://forum.donanimhaber.com/m_50978071/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50981697

• hocam ben tm1 de 54.000 lerdeyim. işletme tarzı okullar istiyorum ama özellerde ilgi ve eğitim daha iyi olur sanırım. İstanbul istiyorum sadece. özel olarak şunlar geliyor tam burslu:

fatih
    beykent
    haliç
    istanbul ticaret
    okan
    arel
    ışık
    aydın
    kültür
    maltepe

eğitim olarak hangisi en iyi olur? artıları eksileri nelerdir.

ayrıca kıbrısta da okuyabilirim yakındoğu ya da doğu akdenizde eğitim nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerbice

quote:

Orijinalden alıntı: akdenizatakan

Alan dışı 168bin olan gediz mimarlık ben 144bin deyim alan dışı.Sizce olurmu tek tercih yapıcam.

KARDES ORASI OLUR GİBİ GORUNUYO DA SEN NEDEN TEK TERCİH YAPIOSUN YAPSANA BİKAC TANE DAHA AKSİYON MU ARION KARDES STRESE ADRENALİNE GEREK YOK YAP BİKAC TANE DAHA BAK KEYFİNE.

peki ben örneğin gedizi 1.sıraya yazdım sonra başka yerler yazdım yada puana göre sıraladım en yüksekten düşük olana.gediz ortalarda.girme şansım değişiyormu

• ya arkadaşlar benim tm1 sıralama 134 bin.Ankarada yeni açılan yıldırım beyazıt üni girme olasılığım varmıdır ki ? Düşükten mi alırlar szce ??
  • http://www.yalova.edu.tr/ylv49.aspx

Arkadaşlar üniversitenin sitesinde pazarlama ve dış ticaret bölümü yazıyor.Fakat tercih sayfasında ve klavuzda pazarlama gözüküyor? nedir bu işin aslı astarı
  • çanakkale onsekiz mart arkeoloji 315 bin ile almış geçen sene kılavuzda öyle yazıyor benim 314 bin gelme şansı varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

çanakkale onsekiz mart arkeoloji 315 bin ile almış geçen sene kılavuzda öyle yazıyor benim 314 bin gelme şansı varmı ?

Gelebilir.
  • bende geçen sene 256 binde alan işletme bölümünü yazacağım bu seneki sıralamam 249.500 kesin midir sizce gelmesi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytuko123

merhaba
    mf3 te 11.858. oldum.
    istabul diş 10.494
    kocaeli diş 11.775.yle kapatmış geçen sene. bu sene tıpta ve dişte olan kontenjan artışlarını düşünürsek bu iki üniversiteden birine girme ihtimalim sizce nedir? Şimdiden teşekkür ederim

Yorum yapacak kimse yok mu ?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: uaburak45

y-mf3 sıralamam 19.000 mevlana üni %50,%25 veya paralı TIP gelir mi?Bu sene yeni açılacağı için hiç bir fikrim yok.Yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler..

belki paralısı gelebilir o da belki
  • düz lise mezunları iki yıllıkları ilk tercihte yazabilir mi.birşey duydum ek yerleştirmelerde mesleklerden boş kalan yerleri tercih edebiliyormuş.ya ben ilk tercihimde puanım mesleklerden fazlayken tercih edemem mi iki yıllık
  • tercih sıramdan bi kesiy sunucam sırayla tabikide hangisi gelir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
    mf-4 sıralama 147000
    karabük makine müh. ing i.ö. 136000
    karabük makine müh. i.ö. 144000
    sdü enerji sistemleri müh. i.ö. 145000
    hatay makine müh. i.ö. 146000
    karabük enerji sistemleri müh. i.ö. 186000
  • meraba ben kocaeli sinema tv ile halkla ilişkiler arasında çelişkideyim sinema tv daha teknik diyorlar halkla ilişkilerin de iş bulma imkanı daha çok ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler sıralamam 21 bin
  • TM 2 puanım 425 36 bindeyim.

Ege, Uludağ ve Akdeniz'de Ulus.İlişk mi okumalıyım yoksa Sınıf öğretmenliği mi?

Çok kararsızım bu konuda lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TıB

TM 2 puanım 425 36 bindeyim.

Ege, Uludağ ve Akdeniz'de Ulus.İlişk mi okumalıyım yoksa Sınıf öğretmenliği mi?

Çok kararsızım bu konuda lütfen yardım edin.

Uluslararası ilişkiler daha iyi bence.Açıkçası ben sınıf öğretmenliği yapamazdım,birazda zevk meselesi..Hem ulus.iliş. çok geniş bir alan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverDies7 -- 29 Temmuz 2011; 14:26:05 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.