Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
56.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kız kardeşim nereleri yazmalı çevre mühendisliği hemşirelik felan tutuyoda tercihlere nereleri yazalım bu puana en iyi çevre mühendisliği yakışı iç anadoluyu geçmesin yerler acil cevaplarmısınız
  • Ts-2 478,183 0001539
    Edebiyat veya türkçe öğretmenliği istiyorum sizin önerileriniz nedir?
    Birde edebiyat ve türkçe öğretmenliği arasındaki fark nedir ?
  • Puanım 237,578 hangi fakülteyi tercih edeyim sizce ?

KONU KAPATILABİLİR
  • arkadaslar ben açık öğretim lisesinden mezun oldum diploma notu:62.25 gelmiş diğer arkadaş ise düz liseden mezun onunda diploma notu 62 ona 48 puan vermişler banada 34 puan vermişler bu dengesizlik normal midir diploma puanlarımız aynı olmasına rağmen neden ona daha fazla puan vermişler??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMatador2 -- 29 Temmuz 2011; 15:18:59 >
  • Arkadaşlar tercih listeme İstanbul Medipol Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon yazmayı düşünüorumda.Üniversite daha geçen sene açıldı.Nasıl bi üniversite?Üni.nin öğrenciye sağladı olanaklar iyi mi? Fakülesi güzel mi,tam olarak nerde,binası ayrı mı,tavsiye eder misinizn üni.yi? Lütfen yardım..
  • ARKADASLAR TERCIHLERIMIZI YAPARKEN AYNI ZAMANDA BIR BASKASININ ISTEDIGI BolUME GIRMESINE ENGEL OLABILECEGIMIZI UNUTMAYALIM.

YERLESTIRILIPTE GITMEME IHTIMALIMIZ OLAN BOLUMLERI YAZARKEN iyi DUSUNELIM.YERLESIPTE GITMEDIGIMIZde O BOLUMUN TABAN PUANINI YUKSELTTIGIMIZI VE KENDIMIZE VERDIGIMIZ ZARARIN DISINDA O BOLUME DAHA AZ PUANLA GIREBILECEK ARKADASLARIN ONUNU KAPATMIS OLDUGUMUZU UNUTMAYALIM
    LUTFEN HER BOLUMUN IYI ARASTIRILIP OYLE TERCIH EDILMESINI HEM KENDIMIZ HEMDE BIR BASKASI ICIN YAPALIM
  • arkadaşlar 7209. sıralamayla hangi tıp fakültelerini içeren liste yapmalıyım** mesela bursa yazsam gelebilme ihtimali var mı? konya? ya da aydın?
    cevap verirseniz memnun olurum
  • kardeşim o olay senin eğitiminden kaynaklanıyor.Örnegin en iyi anadolu lisesinde ki en düşün puan alan ögrenci 60 puan alırken en yüksek 75 e kadar çıkıyor en kötü anadolu lisesinde ise 30 puanla 75 puan aralıgında.Yani bu olay ögrenim gördügün yerin ünüversite başarısından kaynaklanıyor
  • arkadaşlar bende Yeni yüzyıl Hukuk istiyorum TM-2 sıram 140bin istanbulda AYDIN ,OKAN gibi üniler oluyor fakat ben hazırlık istemediğimden yeni yüzyıl istiyorum sizce şansım % kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: metex2

ARKADASLAR TERCIHLERIMIZI YAPARKEN AYNI ZAMANDA BIR BASKASININ ISTEDIGI BolUME GIRMESINE ENGEL OLABILECEGIMIZI UNUTMAYALIM.

YERLESTIRILIPTE GITMEME IHTIMALIMIZ OLAN BOLUMLERI YAZARKEN iyi DUSUNELIM.YERLESIPTE GITMEDIGIMIZde O BOLUMUN TABAN PUANINI YUKSELTTIGIMIZI VE KENDIMIZE VERDIGIMIZ ZARARIN DISINDA O BOLUME DAHA AZ PUANLA GIREBILECEK ARKADASLARIN ONUNU KAPATMIS OLDUGUMUZU UNUTMAYALIM
    LUTFEN HER BOLUMUN IYI ARASTIRILIP OYLE TERCIH EDILMESINI HEM KENDIMIZ HEMDE BIR BASKASI ICIN YAPALIM

iyi de öyle birşey yok ki senin tercih ettiğin bölümü kazanıyorsun diğer yazdığın bölümlerdeki tercihin ölüyor o yüzden sen 1.sıraya tıp yazıp 20.sıraya matematik yazsan bile tıpı kazanırsan 20.sıraya yazdığın matematiğe bir etkin olmuyor yani kimsenin önünü kapattığın yok

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekurt92

quote:

ARKADASLAR TERCIHLERIMIZI YAPARKEN AYNI ZAMANDA BIR BASKASININ ISTEDIGI BolUME GIRMESINE ENGEL OLABILECEGIMIZI UNUTMAYALIM.

iyi de öyle birşey yok ki senin tercih ettiğin bölümü kazanıyorsun diğer yazdığın bölümlerdeki tercihin ölüyor o yüzden sen 1.sıraya tıp yazıp 20.sıraya matematik yazsan bile tıpı kazanırsan 20.sıraya yazdığın matematiğe bir etkin olmuyor yani kimsenin önünü kapattığın yok

Yerlesip de gitmedigimizde demis ama

• quote:

Orijinalden alıntı: burayaneyazcaz

tercih sıramdan bi kesiy sunucam sırayla tabikide hangisi gelir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
    mf-4 sıralama 147000
    karabük makine müh. ing i.ö. 136000
    karabük makine müh. i.ö. 144000
    sdü enerji sistemleri müh. i.ö. 145000
    hatay makine müh. i.ö. 146000
    karabük enerji sistemleri müh. i.ö. 186000

Kardeşimde 153 binde ve karabük istiyor bende merak ediyorum gelir mi diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

quote:

Orijinalden alıntı: emrekurt92

quote:

Yerlesip de gitmedigimizde demis ama

Evet ama ben yerleşip te gitmeyen bir öğrenci daha tanımadım. Tercih yapan insan kazandı mı gider yok seneye deneyeceğim derse zaten okul puanı yarıya düşüyor.Eğer okuyan bir öğrenci bunu yaparsa evet önünü kapatır fakat o mesajda öyle birşey belirtilmemiş ve bölümler diyerek çoğul olarak konuşmuş o yüzden öyle yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: acinar666

quote:

Orijinalden alıntı: Ceyline

quote:

Orijinalden alıntı: acinar666

quote:

Orijinalden alıntı: RepReSSive

quote:

Orijinalden alıntı: Ceyline

Mf3 13 bininci olarak ne yapmaliyim??tip istiyodum.seneye mi kalsam???

gerçekten tıp istiyorsan kalmalısın

o müfredat olayı biraz da seneye kalmamamız için söyleniyomuş hocamız dedi bikaç basit konu okumanız yeter dedi benim de istediğim gibi gelmedi bikaç yer yazıcam olmadı tekrar ama seneye kalan baya var ondan korkuyorum rekabet arttı

evet rekabet arttı ama 93 grubu kadar değldir bncehem okul da olmucak.ins. daha iyi olur

inş kardeşim büyük ihtimal seneyeyim ama nası kaldırıcam bi sene daha bilmiyorum allah yardımcımız olsun seneye kalırsak birbirimize motive oluruz hatta grup bile kurarız baya seneye kalan var

Müfredat için seneye kalmaktan vazgeçtiyseniz söyliyim sayısal müfredatında öyle aman aman bir değişiklik yok aynı konulara bazı eklemeler var sadece hatta ygs müfredatı baya hafifletilmiş diye duydum özellikle fen de.

• Merhaba sözelciyim. İlk başlarda sosyal bilgiler öğretmenliği istiyordum. Çoğu yer tutuyorda.. Fakat Tm3 puanım beklediğimden yüksek geldi ve Girne Amerikan Üniversitesi'nin Pdr bölümünü % 50 burslu tutuyor. Ataması da çok iyiymiş(0 puanla bile atanıyormuş). Sizce sosyal bilgiler mi yoksa pdr' mi?
  • ist. üniversitesi halkla ilişkiler(İÖ) 29.300 den almış benim sıralamam 26995 acaba tutarmı ilk tercihe yazsam?
  •  KONU KAPATILABİLİR

Ts1:396bin sıralama 26995

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NeverminD_ -- 29 Temmuz 2011; 23:48:49 >
  • istanbulda açılan yeni yüzyıl üniversitesi veya arel gibi yeni açılmış üniversitelere burslu olarak gitmek durumu nedir bi devlet üniversite arasında çok fark varmıdır avantajı ve dezavantajı nelerdir...saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverDies7

quote:

Orijinalden alıntı: TıB

TM 2 puanım 425 36 bindeyim.

Ege, Uludağ ve Akdeniz'de Ulus.İlişk mi okumalıyım yoksa Sınıf öğretmenliği mi?

Çok kararsızım bu konuda lütfen yardım edin.

Uluslararası ilişkiler daha iyi bence.Açıkçası ben sınıf öğretmenliği yapamazdım,birazda zevk meselesi..Hem ulus.iliş. çok geniş bir alan.

bencede u.ilişkiler,tabi 2 dil şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız arkadaşım çok zor durumda kaldı
    mf3 29000
    mf4 28000
    Koç hemşirelik mi yazsın yıldız biyomühendislik karar veremiyor napsın diye
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.