Şimdi Ara

KONU KAPATILABİLİR (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
2
Favori
56.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IYI BOLUMLERDE OLUSAN EK KONTENJANLAR KAZANIPTA GITMEYENLERDEN OLUSUYOR
  • xxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1ED2E7222 -- 23 Temmuz 2012; 16:36:02 >
  • bu sene öss ye girdim ve mf4 42000 mf3 32000 sıralamam var ve ben şimdi kara kara hangi bölümü yazsam mühendiklerden hangisini seçsem . ne okursam işsiz kalmam diye araştırıp duruyorum hergün kararım değişiyo :S sizinde bu konuda fikirlerinizi istiyorum .

hacettepe hemşirelik bile yazarbilirim ki garanti meslek .

mühendislik olarak hangisini tercih edersiniz.

inşaat müh
    bilgisayar müh.
    elektronik müh.
    malzeme ve metalurja müh ( ,iş imkanları hakkında pek bi fikrim yok ama övüp duruyolar :S )

ve aklınıza gelen iş imkanı olan diğer bölümler . yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler .
  • mf4 sıralamam 19500

Gazi Elektrik Elektronik 21800
    Gazi Bilgisayar 24700
    Osmangazi Elektrik Elektronik 28700

Tercihlerimi bu şekilde yaptım. Bu yıl mühendisliklerin genel olarak yükselmesi pek büyük bir ihtimal gibi durmuyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isofb4126

mf4 sıralamam 19500

Gazi Bilgisayar 24700

Tercihlerimi bu şekilde yaptım. Bu yıl mühendisliklerin genel olarak yükselmesi pek büyük bir ihtimal gibi durmuyor değil mi?

ankara civarında yaşıyosunuz sanırım. aksi halde ytü yü öneririm böyle bi sıralamanız varken.. puanların düşmesini de ben de istiyorum inş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: acinar666

quote:

Orijinalden alıntı: isofb4126

mf4 sıralamam 19500

Gazi Bilgisayar 24700

ankara civarında yaşıyosunuz sanırım. aksi halde ytü yü öneririm böyle bi sıralamanız varken.. puanların düşmesini de ben de istiyorum inş olur

ankara civarında yaşamıyorum aslında. ama izmir düşünmüyorum, ytüde de elekrik müh. oluyor ama ben düşünmüyorum elektrik. zaten gazi bilg. olursa da elektrik elektronikle ÇAP yapmaya çalışmayı planlıyorum. o yüzden ytü veya itü elektriğe tercihlerimde yer vermedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comkin -- 30 Temmuz 2011; 12:33:02 >

• Metalirjü ve malzeme mühendisliğini öneririm...
  • arkadaslar tercih donemi benim icin cok zorlu geciyor yardimci olarsaniz sevinirim.

simdi ben ankarada ailemle oturuyorum ve mf4 siralamam 80.310 insaat muh. dusunuyorum ancak ankarada olmasi imkansiz. ancak puanim isparta denizli konya gibi yerlere yetiyor bunun yaninda ankarada yari burslu cankaya unv. var sizce sehir disi devlet unv. mi yoksa sehir ici ozel unv.mi? simdiden tesekkurler
  • Mf4 siralamam 89 bin cbu selcuk katu ve antep makine i.o arasinda gidip geliyorum sizce hangisi dha isabetli olacaktir veya ekleyebileceginiz yerler var mi tesekkurler...
  • sıralamam 84.000 . eskişehir osmangazi inşaat müh. 2.öğretim olurmu ???? çok çok acil lütfen .. bana göre olmaz ama babam tutturdu işte . çok acil arkadaşlar lütden :( eğer başka önerileriniz varsa onlarıda dinleyebilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayt-mac

arkadaslar tercih donemi benim icin cok zorlu geciyor yardimci olarsaniz sevinirim.

simdi ben ankarada ailemle oturuyorum ve mf4 siralamam 80.310 insaat muh. dusunuyorum ancak ankarada olmasi imkansiz. ancak puanim isparta denizli konya gibi yerlere yetiyor bunun yaninda ankarada yari burslu cankaya unv. var sizce sehir disi devlet unv. mi yoksa sehir ici ozel unv.mi? simdiden tesekkurler

Öncelikle bence inşaat yerine makinayı tercih etmeni öneririm. yok ille de inşşat diyorsan ve ıspartayı yazacaksan 10 numara kampüs var fakat şehir çok küçük ankaradan sonra biraz zor alışırsın. ıspartanın makina müh de 88binle alıyor

• İTÜ Elektrik Mühendisliği
    İstanbul Üniversitesi Eczacılık
    İstanbul Üniversitesi Hukuk
    GATA Tıp
    Yıldız Teknik Endüstri Mühendisliği
    Hangisi ve neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 30 Temmuz 2011; 17:50:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesliefe

quote:

Orijinalden alıntı: NeverDies7

quote:

Orijinalden alıntı: TıB

TM 2 puanım 425 36 bindeyim.

Ege, Uludağ ve Akdeniz'de Ulus.İlişk mi okumalıyım yoksa Sınıf öğretmenliği mi?

Çok kararsızım bu konuda lütfen yardım edin.

Uluslararası ilişkiler daha iyi bence.Açıkçası ben sınıf öğretmenliği yapamazdım,birazda zevk meselesi..Hem ulus.iliş. çok geniş bir alan.

bencede u.ilişkiler,tabi 2 dil şart

2 dil şart, diğer derslerin tamamına yakını ezber, 5 yıl üniversite...
    Soğudum bu bölümden. Sınıf Öğretmenliğine doğru kayıyorum. Bu konuda var mı başka düşüncesini belirtecek olan?

• sıralamam 84.000 . eskişehir osmangazi inşaat müh. 2.öğretim olurmu ???? çok çok acil lütfen .. bana göre olmaz ama babam tutturdu işte . çok acil arkadaşlar lütden :( eğer başka önerileriniz varsa onlarıda dinleyebilirim..
  • Olmaz.. Sıralaman yetmez.
  • Arkadaşlar selamun aleykum.
    Ben elektronik ve haberleşme mühendisliği bölümünü düşünüyorum.
    Acaba izmir yüksek teknoloji enstitüsü mü . kocaeli üniversitesi mi?
    Lütfen bu 2 üniversitele hakkında bilgisi olan yardım etsin netten araştırıyorum ama bir de sizlere sorayım dedim.
    şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar iyi günler öncelikle benim mf4 sıralamam 113.0001. TERCİHİM YOZGAT BOZOK İNŞAAT 104.000 2. TERCİHİM samsun 19 mayıs harita mühendsiliği normal öğretim 106.000 tutma ihtimali varmıdır ? hemen arkasından samsun 19 mayıs harita mühensiliği ikinci öğretim yazdım oda 136.000 ile alıyor. 4 tercihimede bartın inşaat mühendsiliği yazdım 111.000 ile alıyo sizce durum ne olur lütfen yardım edin kafam karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanberk -- 30 Temmuz 2011; 19:25:52 >
  • yardım etcek kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekurt92

quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

quote:

Orijinalden alıntı: emrekurt92

quote:

Orijinalden alıntı: metex2

ARKADASLAR TERCIHLERIMIZI YAPARKEN AYNI ZAMANDA BIR BASKASININ ISTEDIGI BolUME GIRMESINE ENGEL OLABILECEGIMIZI UNUTMAYALIM.

YERLESTIRILIPTE GITMEME IHTIMALIMIZ OLAN BOLUMLERI YAZARKEN iyi DUSUNELIM.YERLESIPTE GITMEDIGIMIZde O BOLUMUN TABAN PUANINI YUKSELTTIGIMIZI VE KENDIMIZE VERDIGIMIZ ZARARIN DISINDA O BOLUME DAHA AZ PUANLA GIREBILECEK ARKADASLARIN ONUNU KAPATMIS OLDUGUMUZU UNUTMAYALIM
    LUTFEN HER BOLUMUN IYI ARASTIRILIP OYLE TERCIH EDILMESINI HEM KENDIMIZ HEMDE BIR BASKASI ICIN YAPALIM

iyi de öyle birşey yok ki senin tercih ettiğin bölümü kazanıyorsun diğer yazdığın bölümlerdeki tercihin ölüyor o yüzden sen 1.sıraya tıp yazıp 20.sıraya matematik yazsan bile tıpı kazanırsan 20.sıraya yazdığın matematiğe bir etkin olmuyor yani kimsenin önünü kapattığın yok

Yerlesip de gitmedigimizde demis ama

Evet ama ben yerleşip te gitmeyen bir öğrenci daha tanımadım. Tercih yapan insan kazandı mı gider yok seneye deneyeceğim derse zaten okul puanı yarıya düşüyor.Eğer okuyan bir öğrenci bunu yaparsa evet önünü kapatır fakat o mesajda öyle birşey belirtilmemiş ve bölümler diyerek çoğul olarak konuşmuş o yüzden öyle yazdım

dogru öyle tabi

• tm1 puanım 403 sıralama 65000

1-ankara üni maliye
    2-gazi üni maliye
    3-istanbul üni maliye
    4-marmara üni maliye
    5-dokuz eylül maliye
    6-anadolu üni maliye

tercihlerimin değerlendirmesini yapabilir mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.