Şimdi Ara

konu kapatılabilir arac alınmıstır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 50.000 lira civarı 4x4 dizel jip arıyorum tavsiyeler nelerdir? fiyat bu oldugu icin tabiki ikinci el dusunuyorum yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencerbice -- 6 Şubat 2015; 10:57:28 >

• Yüksek model bir 1.5 dCi 4x4 Duster alabilirsiniz ve ekonominin dibine vururken 4x4 sürmüş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zvjezdan

Yüksek model bir 1.5 dCi 4x4 Duster alabilirsiniz ve ekonominin dibine vururken 4x4 sürmüş olursunuz.
    2004 Model 2.7 Grand Cherokee en mantıklı seçim gibi duruyor. Overland donanım ve hatalarından arındırılmış olması sebebiyle özellikle 2003 veya mümkünse 2004 model olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray ARKAN

2004 Model 2.7 Grand Cherokee en mantıklı seçim gibi duruyor. Overland donanım ve hatalarından arındırılmış olması sebebiyle özellikle 2003 veya mümkünse 2004 model olmalı.

Alıntıları Göster
    2007-2008 Jeep Patriot olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

2007-2008 Jeep Patriot olabilir.

Alıntıları Göster
    o fiyatlara captiva mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Alıntıları Göster
    alıcaksan 2. el 2010 rav 4 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-2009-model_70.000km_forester-184456795/detay

Belki en kalitelisi budur

• Yakıt sorun degil dersen gerçi lpglisi de var turlu Lincoln Navigator u tavsiye ederim tır gibi araçtır kendisi o fiyata 98 99 model temizi bulunabilir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkitiko -- 14 Kasım 2014; 15:20:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerbice

arkadaslar 50.000 lira civarı 4x4 dizel jip arıyorum tavsiyeler nelerdir? fiyat bu oldugu icin tabiki ikinci el dusunuyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Suzukı Sx4 alınabilir.
  • arkadaslar yardimci olanlara tesekkur ederim fiyat olarak 55.000e kadar cikabilirim. ben 2006 freelander da dusundum ama arazisinden memnun degilmis kullananlar. önerilere devam hepsini tek tek inceliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerbice

arkadaslar yardimci olanlara tesekkur ederim fiyat olarak 55.000e kadar cikabilirim. ben 2006 freelander da dusundum ama arazisinden memnun degilmis kullananlar. önerilere devam hepsini tek tek inceliyorum.
    2011 astra h kullanıyorm yakmıyor ama gitmiyorda . telefonu koyacak yer bile yok. geçen pazar arkadaşım ford explorer aldı 1 hafta kullandım. ve tüm tabularımı yıkarak amerikan jiplerine odaklandım. şuan tek hedefim 2002 model navigator
  • Forester guzel ama servis ve ikinci el sikinti.crv bakin ikinci eli iyi srrvis yaygin
  • ucuß3 kullanıcısına yanıt
    herkeste bi navigator hastaligi basladi
  • 2008 2009 model kia sorento efsane kasa sorularınız olursa cevaplarım bu araçla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert-Einstein -- 16 Kasım 2014; 22:39:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

arazi kabiliyeti olan gerçek bir jip arıyorsan bunlara bakmalısın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-mitsubishi-pajero-3.2-did-2004-askin-jeep-ten-172646152/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

arazi kabiliyeti olan gerçek bir jip arıyorsan bunlara bakmalısın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-mitsubishi-pajero-3.2-did-2004-askin-jeep-ten-172646152/detay

Kesinlikle

• Duster :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

itiraf et ilk serileri güzel iç döşemeye sahip
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.