Bildirim
konu kapatılabilir arac alınmıstır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yüksek model bir 1.5 dCi 4x4 Duster alabilirsiniz ve ekonominin dibine vururken 4x4 sürmüş olursunuz. -
2004 Model 2.7 Grand Cherokee en mantıklı seçim gibi duruyor. Overland donanım ve hatalarından arındırılmış olması sebebiyle özellikle 2003 veya mümkünse 2004 model olmalı.quote:
Orijinalden alıntı: Zvjezdan
Yüksek model bir 1.5 dCi 4x4 Duster alabilirsiniz ve ekonominin dibine vururken 4x4 sürmüş olursunuz. -
2007-2008 Jeep Patriot olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Eray ARKAN
2004 Model 2.7 Grand Cherokee en mantıklı seçim gibi duruyor. Overland donanım ve hatalarından arındırılmış olması sebebiyle özellikle 2003 veya mümkünse 2004 model olmalı.
Alıntıları Göster -
o fiyatlara captiva mantıklıquote:
Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün
2007-2008 Jeep Patriot olabilir.
Alıntıları Göster -
alıcaksan 2. el 2010 rav 4 alquote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
o fiyatlara captiva mantıklı
Alıntıları Göster -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-2009-model_70.000km_forester-184456795/detayquote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
o fiyatlara captiva mantıklı
Alıntıları Göster
Belki en kalitelisi budur
-
Yakıt sorun degil dersen gerçi lpglisi de var turlu Lincoln Navigator u tavsiye ederim tır gibi araçtır kendisi o fiyata 98 99 model temizi bulunabilir diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkitiko -- 14 Kasım 2014; 15:20:21 > -
Grand vitara ya da jeephttp://m.sahibinden.com/searchResults.html?rnd=1633 -
quote:
Orijinalden alıntı: sencerbice
arkadaslar 50.000 lira civarı 4x4 dizel jip arıyorum tavsiyeler nelerdir? fiyat bu oldugu icin tabiki ikinci el dusunuyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Suzukı Sx4 alınabilir. -
arkadaslar yardimci olanlara tesekkur ederim fiyat olarak 55.000e kadar cikabilirim. ben 2006 freelander da dusundum ama arazisinden memnun degilmis kullananlar. önerilere devam hepsini tek tek inceliyorum. -
2011 astra h kullanıyorm yakmıyor ama gitmiyorda . telefonu koyacak yer bile yok. geçen pazar arkadaşım ford explorer aldı 1 hafta kullandım. ve tüm tabularımı yıkarak amerikan jiplerine odaklandım. şuan tek hedefim 2002 model navigatorquote:
Orijinalden alıntı: sencerbice
arkadaslar yardimci olanlara tesekkur ederim fiyat olarak 55.000e kadar cikabilirim. ben 2006 freelander da dusundum ama arazisinden memnun degilmis kullananlar. önerilere devam hepsini tek tek inceliyorum. -
Forester guzel ama servis ve ikinci el sikinti.crv bakin ikinci eli iyi srrvis yaygin -
herkeste bi navigator hastaligi basladi -
2008 2009 model kia sorento efsane kasa sorularınız olursa cevaplarım bu araçla ilgili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert-Einstein -- 16 Kasım 2014; 22:39:49 > -
arazi kabiliyeti olan gerçek bir jip arıyorsan bunlara bakmalısınquote:
Orijinalden alıntı: JeanCarlo
herkeste bi navigator hastaligi basladi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-mitsubishi-pajero-3.2-did-2004-askin-jeep-ten-172646152/detay -
quote:
Orijinalden alıntı: freeman6161
arazi kabiliyeti olan gerçek bir jip arıyorsan bunlara bakmalısın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-mitsubishi-pajero-3.2-did-2004-askin-jeep-ten-172646152/detay
Kesinlikle
-
Duster :P -
quote:
Orijinalden alıntı: JeanCarlo
herkeste bi navigator hastaligi basladi
itiraf et ilk serileri güzel iç döşemeye sahip -
Benzer içerikler
- araba gaz yemiyor devir yükselmiyor
- start stop neden devreye girmez
- hava filtresi ne zaman değişir
- kaputtan beyaz duman çıkması
- bmw geri vites ayna indirme ayarı
- toyota hilux 2025
- lexus nx fiyat
- mercedes-maybach s600 fiyat
- kia sportage en dolu paketi hangisi
- byd manisa iş başvurusu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X