Şimdi Ara

KONU KİLİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 belediye 1 sgk 4 tane holding aradım sonuç olumsuz

edit: lise bilişim teknolojileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapqolik -- 8 Ağustos 2018; 20:7:37 >

• tanıdığın yoksa zor.
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    var aslında telefon bekliyorum
  • Kutahya da var istedigin
    Cingen niyazinin yerinde yapar misin stajini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt tarafı 5 yer aramışsın tanıdığın veya iyi bir okulun yoksa bulman zor. Rehberlik hocana danış onlar buluyor genelde
  • Sirinle Beni Sirin Baba kullanıcısına yanıt
    ağustosta nasıl danışayım hocam heryere haber verdim hafta sonuna kadar telefon bekleyecem olmasssa okula danışcam okul da çıkıp neden bu kadar geçe kaldın demez mi birde
  • Kurumsal ve büyük yerlere başvurmuşsun. Küçük bir yere başvuramaz mısınız ?
  • rapqolik R kullanıcısına yanıt
    Yok hocam demezler benim okulumda bizim hocaların firmaları vardı öğrencileri oraya gönderiyordu bölüm hocaları. İllaki yönlendirirler seni bir yere dert etme. Numarasını bulup sınıf hocanı ara bulamadım falan de yardımcı olur ilgili biriyse
  • Sirinle Beni Sirin Baba kullanıcısına yanıt
    mayısta dedi çok iyi bir yazılım firması 2 tane eleman arıyormuş 4 tane görüşmeye göndercem dedi ama burası iyi olduğu için işi iyi bilenleri göndercem dedi baktı baktı bilgisayar açmayı bilmeyenleri gönderdi açıp notlara baksan alan dersleri 20 30 şimdi bu adamdan iyilik gelecekse gelmesin
  • Nessqwe kullanıcısına yanıt
    nasıl küçük biryer tamirciden mi bahsediyorsunuz
  • rapqolik R kullanıcısına yanıt
    Küçük bir yer diyince aklınıza tamirciler mi geliyor ? Holding'e başvurdum diyorsunuz. Ufak çapta olan şirketlere başvurun. Staj yapacağın işletme kapına gelmeyecek sen onlara gideceksin. Firmaları gezmeye devam...
  • Nessqwe kullanıcısına yanıt
    okul açılıyor kardeşim nasıl devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.