Şimdi Ara

KONU KİLİTLENSİN AMACINDAN SAPTI (Üniversiteye Başlayacaklara Tavsiyeler) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
22
Favori
15.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki lafınızdan biri kız. azmışsınız siz
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ve 2 yıllarınızda derslerinize ağırlık verin 3-4 de yatarsınız işletme iktisat fakültesi adına biz bunun tersini yaptık 1-2 sınıfta okula gitmedik gezmekten sonra malum uzatabiliyorsunuz :)
    ilk sene 200 arkadasınız olur ikinci sene 100 e düşer üçüncü sınıfta 10-15 kişi son sınıfta bi avuç insan kalır yanınızda :)
    diğer arkadaşların dediği gibi ilk yılınızda direk aşk olayına atlamayın 4-5 sene evlililk uzak olacağından bıkarsınız hayatınızı yaşayın :)
  • TAKİP
  • 1. sınıfta arkadaş olduğunuz gruptan çoğuyla üniversite bittiği yıl sonunda arkadaş bile kalmıcaksınız.. son sınıf yıl sonunda farklı bir arkadaş grubu içinde bulacaksınız kendinizi.. eğer ilk sınıftan son sınıfa kadar samimi bir kaç arkadaşınız kalırsa o kişiler ömür boyu görüşeceğiniz kişilerdir..

en önemlisi o günleri çok ama çok özliceksiniz.. aç kalmayı mutfaktaki küflenmiş tabakları.. dostları.. yaşanmışlıkları.. dolu dolu yaşayın..
  • Beyler siyaset muhabbetine çevirmeyelim burayı. Bu konuyu merak edenler özel mesajla sorsun yoksa konuyu uçururlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: güdümlü anne terliği

Aileyle gitme falan demişsiniz arkadaşlar şaka mısınız siz? Herbiriniz en azından 18 yaşında gençlersiniz. İlerde çok dalgasını geçerler haberiniz olsun

@Hunter749

İlk gün sınıfına gidersin %99 ders olmaz ilk gün birileriyle tanışma günüdür
    İlk hafta da ilk gün gibi geçer sürekli birileriyle tanışırsınız hocalar sadece "şu kitaptan ders işleyeceğiz yararlanmak isteyenler alsın" diyip çıkar dersten.Bu kadar

Ailem bana 20yaşında yeni kardeşin oluyor dedi bundan daha büyük rezillik olmadıgından, üniversiteye gelmelerinde bir sorun görmedim, hayatlarında onlarda ilk defa bir üniversite görücek zaten max 15dk durur giderler

son olarak mesala hocaya soru sorcagımızda pat diye sorucaz, yerimizden kalkmıcazmi. Bana öyle biri yapsa dalarım valla en azından el kaldırıp söz istesin, ayağa kalkma gereksiz bişi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 7 Ağustos 2012; 17:42:35 >

• banada büyük ihtimal bilgi halkla ilişkiler tam burslu geliyo.. var mı bilgi'ye giden
  • Ülkücü hareket falan hikaye gençler. Eşkıya gibi kılığınıza kıyafetinize karışacak babayiğitleri göremedim ben. Gaziyede gittim, gezdim dolaştım. Öyle bir dünya yok. En fazla gelir öldürür ne olacak. Yapabileceği en fazla şey ne ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

son olarak mesala hocaya soru sorcagımızda pat diye sorucaz, yerimizden kalkmıcazmi. Bana öyle biri yapsa dalarım valla en azından el kaldırıp söz istesin, ayağa kalkma gereksiz bişi zaten

Kusura bakma da sırf soru sormak için kasıyorsun gibi geldi bana.

Bu kadar büyütmeyin her şeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyub

quote:

quote:

Aileyle gitme falan demişsiniz arkadaşlar şaka mısınız siz? Herbiriniz en azından 18 yaşında gençlersiniz. İlerde çok dalgasını geçerler haberiniz olsun

@Hunter749

İlk hafta da ilk gün gibi geçer sürekli birileriyle tanışırsınız hocalar sadece "şu kitaptan ders işleyeceğiz yararlanmak isteyenler alsın" diyip çıkar dersten.Bu kadar

Ailem bana 20yaşında yeni kardeşin oluyor dedi bundan daha büyük rezillik olmadıgından, üniversiteye gelmelerinde bir sorun görmedim, hayatlarında onlarda ilk defa bir üniversite görücek zaten max 15dk durur giderler

yok abicim normal lise gibi eğer farklı bir yol izleyecekse hoca der mesele sınıfa istediğiniz aman girin çıkın der yiyecekle girebilirsiniz der vs. vs.
    Onun dışında el kaldırırsın söz verir konuşursun.

Bir de neden kendinizi bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum altı üstü okul. Girince de çıkmak için söveceksiniz

Hocayla konuşurken ayağa kalk kalkma nedir yaaa, ister kalk ister kalkma bi bok olmaz. Ha hoca seni göremez rica eder kalkarsın o ayrı da bunları konuşmak komik gelmiyor mu size

Burda okuduklarımdan sonra sanki kasıntı yermiş gibi geldi

ben hiç not tutmayan biriyim, ilköğretimde bile defterim yoktu, lisede okula çanta bile götürmüyordum kendimi götürsem yetiyordu. burdada ses kayıt cihazları veya video kaydı yapabiliyormuyuz. Bari akıllı tahta var dersleri mail atıyorlar diyinde içim rahat etsin. (tobb veya bilkent için soruyum)

• takipp
  • ilk gün defter felan götürcekmiyiz,gireceğimiz derslere nerden bakcaz? biraz komik oldu ama mazur görün beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyub

quote:

quote:

@Hunter749

yok abicim normal lise gibi eğer farklı bir yol izleyecekse hoca der mesele sınıfa istediğiniz aman girin çıkın der yiyecekle girebilirsiniz der vs. vs.
    Onun dışında el kaldırırsın söz verir konuşursun.

Bir de neden kendinizi bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum altı üstü okul. Girince de çıkmak için söveceksiniz

Hocayla konuşurken ayağa kalk kalkma nedir yaaa, ister kalk ister kalkma bi bok olmaz. Ha hoca seni göremez rica eder kalkarsın o ayrı da bunları konuşmak komik gelmiyor mu size

şükür yaf sonunda biri bu ifadeyi kullandı ''Komik'' kesinlikle ..arkadaş ne yaptınız ilk gün ne giyeceğini yazanı bile gördüm bi konuda ..yok artık
    sınıfta herkes yeni olacak, üst sınıfların dalga geçmesinden korkuyorsanız onların da ilk sınıfta ne kadar gülünç olmuş olabileceğini düşünün..şimdiden bu kadar düşünmeyin sadece yeni bir ortamın mutluluğu olsun bence (:

• quote:

Orijinalden alıntı: justcalw_07

birçok kişi kız arkadaş durumundan muzdarip eğer okulunuzda liseden veya daha önceden tanıdığıız kız arkadaşlarınız varsa yani aynı okulu kazandıysanız cok sanslısınız onlar daha ilk haftadan bir cok kız arkadaş edinecek ve doğal olarak sizde edinmiş olacaksınız

vallaha tanıdım 2 kızla aynı üni aynı bölüme gidicez 1i ikinci öğretim diğeri normal . bende normale girdim. yazdıkların hoşuma gitti ama 2 kızda tipsiz sayılır alehime olabilirmi acep bu

edit: bu arada kızlara düşkün değilimdir. kız ortamınıda öğrenmek istemedim amaç muhabbet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ollicanolli -- 7 Ağustos 2012; 18:41:55 >

• Şu kız olayını cidden abartıyosunuz liseye geçerken kafanızda böyle şeyler var mıydı allah aşkına varsa da yaşayarak gördünüz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkknightr

ilk gün defter felan götürcekmiyiz,gireceğimiz derslere nerden bakcaz? biraz komik oldu ama mazur görün beni

Derslikler okulun sitesinde duyurulur.

İlk gün bir not defteri götürseniz yeterli.
  • hepiniz bir şeyler diyorsunuz ama her üniversite aynı değil ki birde hangi okullarda okuduğunuzu söyleseniz

• ankara üni. ben de duydum arkadaşımın böyle şeylerle hiç alakası yoktur,ikinci yılında bıraktı bölümü rus diliydi bu sene yeniden sınava girdi ve ankara hiç yazmıcakmış
  • Odtu'deyim, ülkücü hareketin ü'sü bile yok

Okulla ilgili bilgi almak isteyen pmden yürüyebilir, sehir dısında olduğumdan başlığa cok bakamıyorum.

Ama yegane önerim kedinizi bu kadar kasmamaniz. Lisedeki gibi disiplin ve birliğe yönelik faşizan uygulamalar (kılık kıyafet, ogretmenle konuşurken, öğretmen sınıfa geldiginde ayağa kalkmalar...) falan üniversitede ben hic görmedim. Kendi bolumumde mesela tum hocalar arkadas gibi bize, hepsine istediğimiz zaman mail atıyoruz anında cevap atıyorlar, istediğimizde odalarına dalıyoruz çikolata - çay ikramı bile yapıyorlar :) yani oyle kasinti bir ortam yok, en azından bizi okulda bizim bölümde :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.