Şimdi Ara

KONU KİLİTLENSİN AMACINDAN SAPTI (Üniversiteye Başlayacaklara Tavsiyeler) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
319
Cevap
22
Favori
15.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: justcalw_07

tekrar söylüyorum sağcı solcu ülkücü olayları kafanızı cok kurcalams inanın abartılıyor zorlama diye birşey yok orası reisin burası reisin diye birşey yok kız arkadaşınla rahat takılamama diye birşey yok istediğini giyememe diye birşey yok hemen hemen her üniversitede arkadaslarım var hepsiyle görüşyürom bu konularıda soruyorum gülüp geçiyorlar bu zamana kadar hiç birinden bir şikayet duymadım daha başlamadan böyle korkulara kapılmayın ama bakın bir şeyi unutmayın türke ve türklüğe bir saygısızlık varsa sezsiz kalmayın ama sessiz kalmıycam diyede gidip yanlıs insanların safına katılmayın

Balıkesirde kyk yurdunda kaldım size şu kadarını söylüyorum erkek bloğundan belli 5-6 kişi her gün gece 11'e kadar yurdun bahçesinde nöbet tutuyordu ne için? bütün kızların binalarına girmesini bekliyorlar bütün kızlar girdikten sonra onlar da giriyor böyle ağacın dibine toplaşıyorlar,yurdun bahçesinde kesinlikle erkek ve kız yakınlaşamaz,bir çok erkek arkadaşım vardı daha ilk günlerden itibaren zorla toplantılarına çağırıyorlardı aynı şey bizim kaldığımız kız bloğunda da vardı fazla ayrıntıya girmek istemiyorum ama kyk yurtlarından ülkücü kesim ve sosyalist,komünist kesim arasında çok ama çok gerginlikle yaşanıyor.En basitinden geçen yıl ya da bir önceki sene olabilir muğla da doğulu bir öğrenci silahla vurulup öldürüldü.Bu arada kimsenin Türk ve Türklük ile bir sorunu yok ama böyle başı boş tipler mi koruyacak Türklüğümüzü ne olaylara şahit olduk o reis,asena diye geçinenlerin hepsi flört ediyor ama

Her kyk yurdu böyle midir bilemem ama bu oran çok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hande_yıldız -- 7 Ağustos 2012; 14:28:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oeem

quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

abilerim bir sorum var üniversite gerçekten abartıldığı kadar var mi ? ygs lys hallet rahatsın üniversitede her istediğin olacak kız erkek ilişkileri daha rahat lisede ki gibi dersler çok değil gibi ?? Birde odtü yü kazanırsam ailem araba sözü verdi bunu degerlendiriyi mi yoksa ıstanbul falan daha mı iyidir ?

"Üniversiteye giriş sınavını geç, gerisi rahat." lafı şehir efsanesidir, yok öyle bir şey. Hele ODTÜ için...

Ha, bu kişiden kişiye değişen bir şey. Bir vakıf üniversitesinin çok düşük taban puanlı bir bölümüne gidip, çevresi iyi bir semtte eve çıkıp eğlenen, baba parası yiyen, gelecek kaygısı çok fazla olmayan, dersleri takmayanlar da var.

"Dersler lisedeki gibi çok değil gibi" kısmında bizimle dalga geçiyorsun galiba? :) Gideceğin bölüme göre değişir de, lisedeki rahatlığı unut.

"Ankara VS İstanbul" karşılaştırmasında tabii ki İstanbul'un avantajları tartışılmaz. Ama üniversiteyi sırf şehrin şatafatlığı ve ortam yapmak için okuyacaksan, o başka.

anladım ama şu an ki planım şu lisede ortam falan yapmayıp derslere adam gibi çalışcam üniversitede dozunu kaçırmadan sosyal birisi olurum böyleydi

Üniversite hayata adımın ilkidir. Orada yalnız kalmayı aile özlemini eş veya sevgili özlemini parasız kalmayı bazı zamanlar aç yatmayı öğrenirsin gerçi bu daha çok devlet ünilerinde geçerli :)
    Hiç bir zaman rahat olamazsın üni'de. Rahat olursan da sürekli alttan dersler seni takip eder.

peki lise mi üniversite mi deseler ne dersiniz ?

2si de derdim 2sin de de çok güzel ortamlarım vardı :)

• üniversiteye gidelimde dersleri o zaman düşünürüz . http://www.youtube.com/watch?v=gxAkl7iGQuA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ko_DesinGer -- 7 Ağustos 2012; 14:29:02 >
  • Lisede yurtta kaldım ama daha büyük şehirlere gideceğim için olsa gerek bir de üniversite havası etkisiyle heyecanlıyım. Yurt işinde kurt oldum diyebilirim o yüzden yurtta sıkıntı çekmem diye düşünüyorum.

Sormak istediğim şey ilk gittiğimizde laptop vs. götürelim mi? Ben ortamı tanıdıktan sonra kargoyla göndertmeyi düşünüyorum, doğru mu düşünüyorum?
  • İnşallah seneye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

Lisede yurtta kaldım ama daha büyük şehirlere gideceğim için olsa gerek bir de üniversite havası etkisiyle heyecanlıyım. Yurt işinde kurt oldum diyebilirim o yüzden yurtta sıkıntı çekmem diye düşünüyorum.

Sormak istediğim şey ilk gittiğimizde laptop vs. götürelim mi? Ben ortamı tanıdıktan sonra kargoyla göndertmeyi düşünüyorum, doğru mu düşünüyorum?

Yurtlar için soruyorsan; eğer KYK'ya bağlı bir genel yurtta kalacaksan hemen götürme. Ben kalmadım da, kalanlardan duyduğum kadarıyla böyle eşyaları hemen götürmemek iyi olur. Daha az kişinin kaldığı özel yurtlarda, üniversite rektörlüğüne bağlı kampüs yurtlarında ve KYK'ya bağlı yüksek ücretli yurtlarda ise tehlike daha azdır.

Tabii ki her yurtta hırsızlık olayları oluyor; ama bunların yaşanma sıklığı, karşılaşılma riski yurttan yurda değişiyor. Ayrıca, sizin de eşyalarınıza mümkün en üst mertebede sahip çıkmanız gerekiyor. Ortamı yeterince tanımadan, odadan uzun süreliğine ayrılmadan önce değerli eşyalarınızı dolaplara koyup dolabı kilitlemeniz lazım mesela. (Gerçi bunları kırmayı başaranlar da var. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 7 Ağustos 2012; 14:40:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Lisede yurtta kaldım ama daha büyük şehirlere gideceğim için olsa gerek bir de üniversite havası etkisiyle heyecanlıyım. Yurt işinde kurt oldum diyebilirim o yüzden yurtta sıkıntı çekmem diye düşünüyorum.

Yurtlar için soruyorsan; eğer KYK'ya bağlı bir genel yurtta kalacaksan hemen götürme. Ben kalmadım da, kalanlardan duyduğum kadarıyla böyle eşyaları hemen götürmemek iyi olur. Daha az kişinin kaldığı özel yurtlarda, üniversite rektörlüğüne bağlı kampüs yurtlarında ve KYK'ya bağlı yüksek ücretli yurtlarda ise tehlike daha azdır.

Tabii ki her yurtta hırsızlık olayları oluyor; ama bunların yaşanma sıklığı, karşılaşılma riski yurttan yurda değişiyor.

KYK yüksek ücretli çıkmazsa özel olacak gibi. Yine de ilk gittiğim de götürmeyeceğim büyük ihtimalle. Şimdi millet getirmez ben getiririm kardeş kullanıyım, şuna bakıyım ayağına uğraşamam milletle baktım ortam tamam kargodan hemen gelir diye düşünüyorum artık

• birçok kişi kız arkadaş durumundan muzdarip eğer okulunuzda liseden veya daha önceden tanıdığıız kız arkadaşlarınız varsa yani aynı okulu kazandıysanız cok sanslısınız onlar daha ilk haftadan bir cok kız arkadaş edinecek ve doğal olarak sizde edinmiş olacaksınız
  • quote:

Bence kargo ile uğraşacağına götür ilk gittiğinde yalnız dolap için gidipte normal kilitlerden alma. Ya adam akıllı şifreli kilit al
    yada bundan :D

http://www.masterlock.eu/products/detail/Padlocks-HighSecurity/ExcellPadlocks/LaminatedSteelLocks

• Beyler anadoludan istanbula gidecekler için? laptopu nasıl götürmeyelim yakın değilki mesafe
  • Sağlam dostlar edinin gerisi pek de önemli değil
  • İlkokulda aynı, lisede aynı, sünnette aynı, taşınınca aynı. Bu kadar kafaya takmayın hocam ya bizim gibi yüzlercesi olacak. :D
  • anılarım canlandı gözümün önünde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu söyledıkleriniz 2 yıllıklar içinde geçerlimi?

• Beyler Ben Reisim Soruları Alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

Beyler anadoludan istanbula gidecekler için? laptopu nasıl götürmeyelim yakın değilki mesafe

Çantaya koy çantayı ayağına bağla bi şekilde, zincir vurma yani çantayı ayağına dola yeter, rahat rahat uyu git:) Bizim arkadaş antalyadan geldi yolda üst tarafa koymuş laptopu bi anlık uyumuş kalkmış bi 1 saat sonra felan çalındığını anlamış molada uçurmuşlardı:) Dikkat et dediğmi yap
  • Beyler Büyük İhtimal Dokuz Eylülde İngilice İşletme Okuyacağım..
    Hazırlık Nasıldır?
    Ayrıca Dokuz Eylülde Hangi Taraf Baskındır?
    Ve Gelecek Var Mı DEÜ İng. İşletmeye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Happydent

quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

Beyler anadoludan istanbula gidecekler için? laptopu nasıl götürmeyelim yakın değilki mesafe

Çantaya koy çantayı ayağına bağla bi şekilde, zincir vurma yani çantayı ayağına dola yeter, rahat rahat uyu git:) Bizim arkadaş antalyadan geldi yolda üst tarafa koymuş laptopu bi anlık uyumuş kalkmış bi 1 saat sonra felan çalındığını anlamış molada uçurmuşlardı:) Dikkat et dediğmi yap

hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Happydent

quote:

Orijinalden alıntı: gcem

bende gazi diş yazdım orasıda olaylar olaylar mı öle

http://www.halkinhabercisi.com/ulkucu-teroru-dinmiyor

Bu yeterli:)

beden eğitimi fakültesi diyor inşallah diş de böle değildir adamlardan kanas çıkmış nedir bu yuh

• Takip

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.