Şimdi Ara

Konu net. Mi 9t vs Note 8 pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10-15 Güne telefon alacağım. Bütçem 2500 ve bu paraya olabilecek en iyi 2 telefon bu diye düşünüyorum. Mevcut telefonum mi5s eşimde mi8 yani xiaomiden memnunum. Aynı paraya hangisi alınır arkadaşlar. Görüşleriniz önemli.

Kullanım olarak sistem önemli pubg falan oynuyorum boş zamanımda.
    Özellikle ahize önemli benim için yüksek ses lazım zira biraz duyma problemim var.
    Kamera 3.öncelik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veycelldmr45 -- 19 Ekim 2019; 21:9:26 >

• Cevap net: mi 9t
  • Tabi daha yeni telefonlar ikisinide deneyimliyen biri yoktur sanırım.
  • Bunu bende merak ediyorum 2 telefon arasında kaldım. Kullanan abiler kardeşler konuya bekleniyorsunuz
  • Mi 9t bariz neden dersen;
    kamera sd 730 avantajı ile daha uyumlu gcam
    işlemci uzun vadede daha garanti ve güncelleme artı verimlilik açısından daha iyi
    amoled ekran ciddi bir avantajdır
    hifi destekli olması (kulaklık performansı çok vaatkar olmasada diğer hifi cihazlara göre ama hifi olmayan bir xiaomiden mutlaka iyidir
    tam ekran... dez avantajı ön kameranın girip çıkması biraz dikkatli kullanmak lazım ama birde şu var günümüz telefonları hiç biri düşmeye gelmiyor ayrıca tasarım göreceli olsada tabi ki mi 9t daha şık bir cihaz.
  • Üstad dün note 8 pro aldım 9t nin ön kamera olayı hoşuma gitmedi , artı pronun pil kapasitesi beni etkiledi dün kutuyu açıp kullanmaya başladım %56 di şuan %29 yaklaşık 18 saatlik bir sure , iPhone 6 eski telefonum 5 sene kullandım , bir eksiklik hissetmedim bu telefonda , işlemci olayına takılacak bir durum yok bence gayet akışkan ve dün benimle beraber 4 kişi daha aldı , tasarımı gayet hoş ben severek aldım açıkçası , gcam olayını bilmiyorum ama arastiracagim konulardan bir tanesi , ahize sesi gayet iyi hatta fazla ,senin ne beklediğin seçimini belirleyecektir benim için pil önemli duruma gelmişti tercihimi o ve pop up kamera etkiledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emparor_55 -- 20 Ekim 2019; 9:11:9 >
  • hemen her Androidcinin merak ettiği soru sağlam bir karşılaştırma videosu gelmesi lazım, bu kadar çok merak eden varken hala detaylı bir video gelmemesi de garip.
  • Aynen oyun - kamera - pil performansı vs bunların karşılaştırması yapılmalı.
    Kağıt üzerinde note 8 4500mah pil ile daha güçlğ gözükse bile 12nm işlemci ve ıps ekranla daha fazla şarj tüketimi olması kuvvetle muhtemel zira 9t snapdragon 730 7nm ve amoled ekran...
    Bilgi olarak teknolojiyi takip etsekte bileşenlerin farklı olması 2 cihazın karşılaştırmasını bekletiyor insana çünkü veriler herşey değildir kullanımda!
  • Up
  • Herkesın aklında bu soru var. Tam net bir cevap yok bence de. Tasarım ve işlemci teknolojisinde Mi9T önde gibi. Bataryada ve fiyat performansta sanki note 8 pro öne çıkıyor.
  • peki soruyu arttırıp mi 9 lite ı da sorsam
  • Daha diğer soruya cevap bulamadık 😀
  • Kızılötesi şart diyorsanız Mi 9 Lite
    Kızılötesi gereksiz diyorsanız Mi 9T

alın bence. Hepsi aynı fiyat hemen hemen.
    Mi 9T tam ekran çektik yok ve işlemci ile öne çıkıyor
    Mi 9 Lite ise
    ~ Kamera sensörü bir üst seri görünüyor, ikisi de 48 MP ama
    ~ Ön kamera 32 MP, Mi 9T 20 MP
    ~ Kızılötesi var
    ~ Hafıza kartı slotu var, 2. sim yuvası. Yani tek sim kullananlar için var hafıza kartı yuvası.

Benim için kızılötesi ve NFC gerekiyordu Mi 9 Lite aldım. Batarya performansları benzer. İkisi de Amoled ekran. Arka planı koyu bir duvar kağıdı ve uygulamalarda gece modu ile sürekli kullanınca oyun oynamıyorum diyene 2 veya 3 gün yetebiliyor. Tabi baya kısmak gerekiyor, LTE açmadan Wi-Fi ile kullanıyorum 3 gün gidiyor.
  • Bende aynı ikilemdeyim sadece Mi 9T Pro (Sıfır Kayıtlı) ile Note 8 Pro arasında kaldım. Fiyatlar aynı cihazların ama hangisi en iyi seçenek cidden adam akıllı bir karşılaştırma gerekli.
  • Mi9t pro bana gereksiz kalıyır tabi o fiyata alabiliyorsan ayrı ama 855 işkemci koyup kamera vs bütün donanım aynı olması saçma geliyor bana
  • Ciiyoutube
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro İnceleme Ve Mi9T Karşılaştırma - Note 8 PRO vs Mi9T FULL DETAY
    https://www.youtube.com/watch?v=nlg8q61H9tw&feature=youtu.be

Daha izlemeden paylaştım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.