Şimdi Ara

konu silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhan4 -- 27 Aralık 2014; 22:28:05 >

• gkhan4 G kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı satışlar hasar kaydıyla ilgili bir durum belirtmemişsiniz boyalar önceki sahibinden mi acaba yoksa siz mi yaptırdınız satılmazsa 1 haftalığına 1 hafta sonra 39000ve yukarısını verebilirim takipteyim saygılar
  • RailFlexboost R kullanıcısına yanıt
    hasar kaydıyla ilgili bir durum parmaklarının ucunda plaka açık 5664 e gönderirsin o da sana kilometresine kadar mesaj atar bu arada konu başlığında veya başka herhangi bir yerinde fırsat aracı düşük veren alır demiyor fiyat sabit ve net 43000 tl zaten piyasa araştırmasınada girersen daha düşük fiyatlı araçlar kilometresi yülksek parça değişmiş veya pertten çıkma araçlardır aracımın boyanan 2 parçası vardır arka kapı ve çamurluk ön kapıda da çok az vardır boya ve nbenden önceki sahibinde sürtmeden dolayı olmuştur. verdiğiiniz parayı ve konuyu o bakımdan değerlendiriseniz sevinirim saygılar
  • Evet haklısınız ancak 3 parça boya var dediğiniz gibi hasar kaydı da vardır illaki söylediğinize göre beni de yanlış anlamadığınız için teşekkür ederim ancak takdir edersiniz ki bir araç hasar kaydı var diye pert sorunlu hatalı alınmaz değildir lakin hasar kayıtlı araçları hatasız araçlarla aynı fiyat bandında satılırsa buda maliyet muhasebesine uymaz.Sizi dürüstlüğünüz için tebrik ediyorum bu zamanda dolandırıcı kaynıyor heryer aracınızın satılacağını da biliyorum lakin aracı satılmadı diyerek gidip de ölü fiyatına galeriye vermenizi istemem ordaki rakamı da ondan dolayı afaki yazdım elbette bende biliyorum aracınızın o fiyattan fazla olduğu saygılar
  • RailFlexboost R kullanıcısına yanıt
    3 parça boya demeyelim 2.5 hatta o kadar da çıkmaz da piyasasına baktıysanız 3 parça değişen o da kaput sağ ve sol çamurluk değişmiş araçlara bu fiyatı istiyorlar o yüzden bu fiyatın altına vermem aciliyetten dedim baktım olmuyor kredi çeker sıkıntımı giderrim sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhan4

3 parça boya demeyelim 2.5 hatta o kadar da çıkmaz da piyasasına baktıysanız 3 parça değişen o da kaput sağ ve sol çamurluk değişmiş araçlara bu fiyatı istiyorlar o yüzden bu fiyatın altına vermem aciliyetten dedim baktım olmuyor kredi çeker sıkıntımı giderrim sıkıntı yok
    ayrıyeten yeni araçların %90 ında hasar kaydı vardır çünkü bu arabalara kaskoksuz binmek cesaret ister sonuçta kaskodan yapılınca herşey kayıt altında oluyor ve yetkili serviste yapılıyor hasar kaydı olmayıp sanayide yapılanlardan korkun bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhan4

hasar kaydıyla ilgili bir durum parmaklarının ucunda plaka açık 5664 e gönderirsin o da sana kilometresine kadar mesaj atar bu arada konu başlığında veya başka herhangi bir yerinde fırsat aracı düşük veren alır demiyor fiyat sabit ve net 43000 tl zaten piyasa araştırmasınada girersen daha düşük fiyatlı araçlar kilometresi yülksek parça değişmiş veya pertten çıkma araçlardır aracımın boyanan 2 parçası vardır arka kapı ve çamurluk ön kapıda da çok az vardır boya ve nbenden önceki sahibinde sürtmeden dolayı olmuştur. verdiğiiniz parayı ve konuyu o bakımdan değerlendiriseniz sevinirim saygılar

Adamı eksiye boğmuşsunuz yerden göğe adam haklı.Küfür eder gibi 43 yazılan yeni kasa jettaya 39 demek simsarlık olmuyor,zılgıtı yedikten sonra da dürüstlüğünüz için tebriklerde,afaki fiyat benimkisi de bilmem ne.
    Adam plakayı mertçe ortada bırakmışm hasar kaydını soran gitsin sıfırını alsın çok merak ediyorsanda işte halep işte arşın misali plakam açık diyor burda kalkıp ne idüğü belirsizler adamı eksiye boğmuş...
    Ne de olsa eksi yapanın ismi,cismi çıkmıyor ya,yap tabi etek arkasından herşeyi...
    Kardeş 43 az bile yazmışsın millet eski kasayı 40a satıyor çekebiliyorsan git kredi çek düzenli öde hiç etme arabanı.41 kere maşallah aracın çok güzel arabayı ucuza veriyorsun piyasası 45-47 arası.
    İmkanım şu an aracına müsait değil yemin ederim sünnet pazarlığımızı yapar senden gelir alırdım yoksa,bana sorarsan satma alternatif çözüm üret.
    Hayırlısı olsun ne diyim,rabbim umarım elini dardan bir an önce çıkartır kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 7 Aralık 2014; 10:11:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Silinebilir
    9 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNEBİLİR
    7 ay önce açıldı
    Konu silinebilir
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster
  • melih3688 kullanıcısına yanıt
    aynı vatandaşın internette ilanı var plakalar kapalı ama ilan metninde plakayı yazmış öyle ilan metninde yazacaksın plakayı neden kapatıyorsun neyse denecek çok şey varda boşuna yorum yapıp kafa patlatmaya değmez
  • 5664 sanki bedava birşey mis gibi hasar kaydı ilana yazılmıyor ozellike atın mesaj öğrenenin deniyor en uyuz oldugum durum biliyorsaniz gecmisini yazarsın ilanına alıcı da ona göre konuşur arar hasar kaydı olupta ilana yazmayan sanki sadece kendi biliyormuş gibi 5664 e mesaj atın diyenin ilanını direk geciyorum alacağım varsa da sırf bu yüzden almam o kadar itici geliyor bana bu olay. Birde detaylı bilgi için arayın yazanlar var ilan açmayı ögrenmişsin de oraya 2 satır gecmisini mi yazmaya üşeniyorsun memleket bos adam dolu aksama kadar telefonda birilerine birseyler izah etmeye bayılıyorlar, yaz arkadasım birsey satıyorsan ve biliyorsan tam detayını boyle kaçamak cevaplar müşteriyi iter sen bunu yazmıyorsan ben ağır hasar kaydı var der geçerim baska da birsey düşünmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldfire3

5664 sanki bedava birşey mis gibi hasar kaydı ilana yazılmıyor ozellike atın mesaj öğrenenin deniyor en uyuz oldugum durum biliyorsaniz gecmisini yazarsın ilanına alıcı da ona göre konuşur arar hasar kaydı olupta ilana yazmayan sanki sadece kendi biliyormuş gibi 5664 e mesaj atın diyenin ilanını direk geciyorum alacağım varsa da sırf bu yüzden almam o kadar itici geliyor bana bu olay. Birde detaylı bilgi için arayın yazanlar var ilan açmayı ögrenmişsin de oraya 2 satır gecmisini mi yazmaya üşeniyorsun memleket bos adam dolu aksama kadar telefonda birilerine birseyler izah etmeye bayılıyorlar, yaz arkadasım birsey satıyorsan ve biliyorsan tam detayını boyle kaçamak cevaplar müşteriyi iter sen bunu yazmıyorsan ben ağır hasar kaydı var der geçerim baska da birsey düşünmem

43.000 liraya araba alan adam
    İçi rahat etsin diye İÇİNE SİNEN ARACIN KAYDINI ÖĞRENMEK İÇİN 5664'e mesaj göndererek.
    43.000+3-5 kuruş versin bir zahmet...
    Burda anlatılmak istenen ana tema bu.
    Yoksa tabi ki alıcıya durum paylaşılır,karşılıklı fedakarlıklar yapılır.
    Alıcı da arabayı servise çeker vs.
    Kaldı ki 5664 kesin doğru bir sonuç değil en iyi sonucu SERVİS+SİGORTA ŞİRKETLERİ verir.

Anladığım kadarıyla sen acıkıcam diye tuvalete gitmeyenlerdensin ki bu 3-5 kuruşu dert ediyorsun.😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 7 Aralık 2014; 15:05:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melih3688

quote:

5664 sanki bedava birşey mis gibi hasar kaydı ilana yazılmıyor ozellike atın mesaj öğrenenin deniyor en uyuz oldugum durum biliyorsaniz gecmisini yazarsın ilanına alıcı da ona göre konuşur arar hasar kaydı olupta ilana yazmayan sanki sadece kendi biliyormuş gibi 5664 e mesaj atın diyenin ilanını direk geciyorum alacağım varsa da sırf bu yüzden almam o kadar itici geliyor bana bu olay. Birde detaylı bilgi için arayın yazanlar var ilan açmayı ögrenmişsin de oraya 2 satır gecmisini mi yazmaya üşeniyorsun memleket bos adam dolu aksama kadar telefonda birilerine birseyler izah etmeye bayılıyorlar, yaz arkadasım birsey satıyorsan ve biliyorsan tam detayını boyle kaçamak cevaplar müşteriyi iter sen bunu yazmıyorsan ben ağır hasar kaydı var der geçerim baska da birsey düşünmem

İçi rahat etsin diye İÇİNE SİNEN ARACIN KAYDINI ÖĞRENMEK İÇİN 5664'e mesaj göndererek.
    Kaldı ki 5664 kesin doğru bir sonuç değil en iyi sonucu SERVİS+SİGORTA ŞİRKETLERİ verir.

Anladığım kadarıyla sen acıkıcam diye tuvalete gitmeyenlerdensin ki bu 3-5 kuruşu dert ediyorsun.😉

Arabayı alacak adam o 3-5 kurusa ve saticinin söyledigi lafa bakmaz emin ol ekstradan kendi de sorgular ama sadece ilana bakan adamı almaya iten nedenir o, obur türlüsü saklanan birsey var demekten baska birsey değildir. Bildiği halde yazmayinin ilanını görünce ben geçerim ilan açarken, 43.000 liralık mal satacak adam biraz klavyeye fazla dokunsun da açıklama yapma Gereği duysun bir zahmet ilanına merak eden 5664 e mesaj atar, bu nasıl bir mantıktır aklım almaz. Biliyorsan soyle sen ağzınmi elinmi yorulur bilmiyorsan bilmiyorum ben boyle aldım ben incelemedim dersin ona lafım olmaz, birsey satılırken hele binlerce liranın döndüğü birsey yaklaşım Önemlidir alıcı adam 100 lerce ilana bakar hepsini 5664 e mesaj atıp sorgulama mı yapsın simdi.
    İste bu mantık yuzunden 2. El değilde sıfır almaya sıraya giriyor insanlar.

Bu arada Arkadasın ilanına yazdık boyle ama satmis sanırım ilanı pasif durumda karalama degil maksat yanlıs anlamasın oda o belki 39.000 lira lafına takıldı da sinirden oyle yazdı oda ayrı konu

• quote:

quote:

quote:

Arabayı alacak adam o 3-5 kurusa ve saticinin söyledigi lafa bakmaz emin ol ekstradan kendi de sorgular ama sadece ilana bakan adamı almaya iten nedenir o, obur türlüsü saklanan birsey var demekten baska birsey değildir. Bildiği halde yazmayinin ilanını görünce ben geçerim ilan açarken, 43.000 liralık mal satacak adam biraz klavyeye fazla dokunsun da açıklama yapma Gereği duysun bir zahmet ilanına merak eden 5664 e mesaj atar, bu nasıl bir mantıktır aklım almaz. Biliyorsan soyle sen ağzınmi elinmi yorulur bilmiyorsan bilmiyorum ben boyle aldım ben incelemedim dersin ona lafım olmaz, birsey satılırken hele binlerce liranın döndüğü birsey yaklaşım Önemlidir alıcı adam 100 lerce ilana bakar hepsini 5664 e mesaj atıp sorgulama mı yapsın simdi.

Bu arada Arkadasın ilanına yazdık boyle ama satmis sanırım ilanı pasif durumda karalama degil maksat yanlıs anlamasın oda o belki 39.000 lira lafına takıldı da sinirden oyle yazdı oda ayrı konu

şimdi arkadaş son mesajında yazmış işte sinirden yazmıiştır diye aynen öyle şimdi ilanla ilgileniyosundur illaki aracın hasar kaydını merak edersin ve araç sahibinin verdiği bilgilere güvenilmeyebilir 5664 e mesaj atarsın sorgularsın veya servis kaydı ondan sonra expertiz falan ondan sonra için rahat eder. melih arkadaşımızın dediği gibi ben bi arabaya 43 milyar para vereceksem 3,5 liranın hesabını yapmam çünkü sorgulama sonucunda aracın kilometre ve muayene bilgilerine kadar geliyor bana böyle bir fırsat sunulmuşsa kullanırım sonradan ağır hasarlı bir araç alıpta başını taşlara vurmazsın burası bir forum ve herkes içindekini buraya aktarır kimseye darılmamız gücenmemiz olmaz bana doğru gelen sana gelmeyebilir sana doğru gelende bana gelmeyebilir.
    bu arada aracı da bu fiyata vermekten vazgeçtim fiyatını güncellediğimden dolayı pasif durumdadır onaylanınca yayınlanmaya başlar

• quote:

şimdi güzel kardeşim çok güzel yorum yapışın ama karşı tarafın düşüncesi veya mantığı karalama mantığı senin araba bu kadar etmez senın arabanın hasar kaydı vardır sen bu fiyata verirsen alıyım yoksa adam dese hasar kaydı varmı ne kadar var dese bende biliiyorsam yazarım yoksa adama ver yansın yapmam burda önemli olan karşılıklı iyi niyet

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ilana 39000 olur mu yazdım diye sayfa almış başını gitmiş.Eminim oraya 42000 yazsaydım şimdi pohpohlanırdım.Jettası olan arkadaşım haklı olabilir ancak belirtmek istediğimi diğer arkadaşlar anlamamış ve yorum yapmış ölü fiyatına galeriye gideceğine şahsa gitsin demiştim bunda ne gibi bir artniyet yada simsarcılık var sana desek havada kaparsın.Ayrıca cümlemde 39000 ve yukarısı dedim dikkat ederseniz bir üst limit belirttim mi?Şu andaki araç piyasasını kimse anlıyorum diye çıkmasın neye göre fiyat belirliyoruz yada kriterler ne veyahut ilan verenler nerden biliyor kendi aracının ne kadar ettiğini sadece birkaç malum sitelere girip bakıyorlar fiyatlara standart bir ölçü birimi gibi experite var mı tabi ki yok.Evet benimde ilanım mevcut forumda isteyen baksın eksik ne var benim ilanımda detaylı bir şekilde açıkladım herşeyi isteyene link de verebilirim.Plakası kapalı mevzusuna gelince resimleri ben çekmedim,meslektaşım çekti ve güvenlik sebebiyle kapatmış öylece ilana vermiş ben yoktum sonra fark ettim yeni resimde atmak istemedim zira bu haliyle de arayana zaten plaka ve şase veriyoruz ayrıca oraya sahte plaka da koysalar insanlar 5664 e mesaj atarak nereden bilecekler şaseyi bilmeden söyler misiniz?Türkiyede aracın hasar kaydı nı öğrenmek için 5664 e atılan mesajlarda belli bir araç ederi mi aranıyor yani illan 43000 küsür bir araç mı bakmak lazım mesaj atmak için?Şimdi ki araçların birçoğu kaskolu doğrudur araç sahibi ilana yazsa ne olur şu kadar bu var bu kadar şu var diye Hasar Gözetim Merkezi sanki o aracın sahibine ne kadar mesaj atılırsa pay mı veriyor?
    Günümüzde insanlar herkesi kendilerini gibi gördükleri için takdir edilmenin ne olduğunu;bir insanı takdir etmenin erdemini unutmuşlar bunu azar yeme olarak algılamaya başlamışlar.
    Sonuç olarak burası bir forum;insanlar forumlarda doğrular bulunur.
    Fikirlerin çarpışmasından gerçekler doğar.
    Söz sahibine aittir diyerek saygı çerçevesinde hepinizi saygıyla selamlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: RailFlexboost

Arkadaşlar ilana 39000 olur mu yazdım diye sayfa almış başını gitmiş.Eminim oraya 42000 yazsaydım şimdi pohpohlanırdım.Jettası olan arkadaşım haklı olabilir ancak belirtmek istediğimi diğer arkadaşlar anlamamış ve yorum yapmış ölü fiyatına galeriye gideceğine şahsa gitsin demiştim bunda ne gibi bir artniyet yada simsarcılık var sana desek havada kaparsın.Ayrıca cümlemde 39000 ve yukarısı dedim dikkat ederseniz bir üst limit belirttim mi?Şu andaki araç piyasasını kimse anlıyorum diye çıkmasın neye göre fiyat belirliyoruz yada kriterler ne veyahut ilan verenler nerden biliyor kendi aracının ne kadar ettiğini sadece birkaç malum sitelere girip bakıyorlar fiyatlara standart bir ölçü birimi gibi experite var mı tabi ki yok.Evet benimde ilanım mevcut forumda isteyen baksın eksik ne var benim ilanımda detaylı bir şekilde açıkladım herşeyi isteyene link de verebilirim.Plakası kapalı mevzusuna gelince resimleri ben çekmedim,meslektaşım çekti ve güvenlik sebebiyle kapatmış öylece ilana vermiş ben yoktum sonra fark ettim yeni resimde atmak istemedim zira bu haliyle de arayana zaten plaka ve şase veriyoruz ayrıca oraya sahte plaka da koysalar insanlar 5664 e mesaj atarak nereden bilecekler şaseyi bilmeden söyler misiniz?Türkiyede aracın hasar kaydı nı öğrenmek için 5664 e atılan mesajlarda belli bir araç ederi mi aranıyor yani illan 43000 küsür bir araç mı bakmak lazım mesaj atmak için?Şimdi ki araçların birçoğu kaskolu doğrudur araç sahibi ilana yazsa ne olur şu kadar bu var bu kadar şu var diye Hasar Gözetim Merkezi sanki o aracın sahibine ne kadar mesaj atılırsa pay mı veriyor?
    Günümüzde insanlar herkesi kendilerini gibi gördükleri için takdir edilmenin ne olduğunu;bir insanı takdir etmenin erdemini unutmuşlar bunu azar yeme olarak algılamaya başlamışlar.
    Sonuç olarak burası bir forum;insanlar forumlarda doğrular bulunur.
    Fikirlerin çarpışmasından gerçekler doğar.
    Söz sahibine aittir diyerek saygı çerçevesinde hepinizi saygıyla selamlıyorum.
    Buradan araba fiyatlarını ucuranlar 10-20 bin liralık hasarları olan araçları 40-50 binlere satmak isteyenler emin olun ki o araçlar ellerinde çok gezerler.
    Haftasonları fırsat bulursanız oto pazarlarını bir gezinde görün derim ben millet sinek avlıyor akşama kadar.Mesela ben dün yanından geçerken kartal oto pazarına bir bakayım diye girdim hangi arabanın başına yanaşsam hemen yapışıyorlar insana
    çünkü gerçekten ikinci el piyasası saçma sapan halde
    sahibinden ve benzeri siteler bu işlerin bu hale gelmesinde etkili tabii ki.
    Herkes tutturabildiğine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamikaptan -- 8 Aralık 2014; 9:03:56 >

• mamikaptan kullanıcısına yanıt
    Durum aynen öyle adam hasarlı topluyor aracı sonra satıyor birçok galericinin ilandaki araçlarına dikkat ederseniz reklamla kapalı oluyor ve aracı servise gösterelim dediğiniz zaman göstermiyor benim aracım bu beğenirsen al deyip çıkıyorlar işte onların bu durumu gerçek ssatıcılarıda etkiiliyor. Mesela benim öyle bir durumum olsa ben plakayı kapatırım gerekli önlemlerimi alırdım (aslında güvenlik için yapılması gerekiyor ikiz plaka muhabbeti) herşey açık net
  • gkhan4 G kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle 40 BİN TL ye otomatik vites bir araç bulamıyorum 2 aydır nerdeyse ya yüksek kilometre yada hasarlı araçlar bu fiyata.En sonunda 3-5 da ekleyip sıfır alacağım
  • mamikaptan kullanıcısına yanıt
    urum öyle kardeşim ikinci el alanda sıkıntıda satan da sıkıntıda ortalığın hiç düzeni kalmadı durum nereye gider bilmem yani
  • quote:

başlıktaki ilana ve yazılanlara falan bakmadım ancak bu yazının üstüne laf söylenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: abisi1

quote:

başlıktaki ilana ve yazılanlara falan bakmadım ancak bu yazının üstüne laf söylenmez

kardeş burası donanımhaber forum ve adından anlaşılacağı üzere burda konular olur başlıklar olur bilen bildiğini paylaşır bilmeyen sorar öğrenir sonuçta herkese öyle yada böyle bir faydası vardır. Sizin bu yaklaşımınızı yadırgamıyorum çünkü kafanızda birşeyleri kurup burda onca yorum varken aradan bu yorumu bulup bu yorumun üstüne söz söylenmez diyosanız benim size diyecek bir lafım yok şimdi yine yok ayrı mesele. vatandaş yazmış böyle yazanları itici buluyorum ve ağır hasar kaydı var der geçerim demiş doğrudur haklıdır başından ne geçti bilemeyiz ama şöyle bir durum var benim aracımla alakalı sıkıntım olsa ve yok ağır hasar kaydı veya pert kaydı olsa birincisi aracımı buraya koymam ikincisi plakayı saklı tutarım cazibe uyandırsın diye üçüncüsü arayana da yalan dolan bilgiler veririm ben bu saydıklarımın hiçbirini yapmadım. Aracımın plakası açık kimseden cekincem yok. Alıcı ciddi ise zaten irtibat kurar bilgi alır burdan şu olur mu bu olur mu demez. Zaten mesajlarıda tam okursanız banada hak verirsiniz saygılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.