< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyveli -- 12 Şubat 2021; 0:35:46 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyveli -- 12 Şubat 2021; 0:35:46 > |
Satışı yapılan elektronik ev aletlerinin tamamına yakını 2. kalite, sorunlu, defolu veya geri iade edilmiş ürünler. Bu ürünleri çok dikkatli inceleyin. Satıcılar ayıplı malları normal fiyatlarından %5-10 indirimle cazip kılıp satıyorlar. Malesef internette satılan ürünlerin çoğu ayıplı mal.
Ben de HB sitesi üzerinden Bizdeuygun satıcısından kargo ücreti bana ait olmak üzere Vestel 48ub8300 TV yi 2003 TL ye aldım. Kargocu ürünü getirdiğinde TV nin kutusunun arka tarafında yırtık, yan tarafında ezilme yırtık olduğunu gördüm. Ürün büyük ihtimalle daha önce satılmış, kutusundan çıkarılıp kurulmuş, kusuru tespit edilip iade edilmiş ve yeniden paketlenmeye çalışılmış. Tabi elimi bile dokundurmadan ben bu ürünü teslim almam, geri götürün dedim. hemen sonrasında da iade talebinde bulundum. 2-3 gün geçti ürün hala daha kargo bilgilerinden teslim alınmamış grünüyor, satıcı firma Bizdeuygun ürünü teslim almıyor almadığı sürecede para iadesi süreci başlatılalmıyor. 3 kez sonuncusu oldukça sert olmak üzere Müşteri temsilcileri ile grüştüm. Sonunda Satıcı firma (Allah korusun bir daha bedavaya da mal almam.) Tv yi teslim almış. En geç 3 gün içerisinde para iadesi yapılıyor dediler ama 5 gün oldu bekliyoruz. HB sitesi benim için bitmiştir. Tekrar ediyorum internette satılan ürünlerin çoğu ayıplı mal. Edit: İteleye bildiklerine iteleme peşindeler. Alıcının yanında oluncaya ve orjinal ve sıfır ürün garantisi verene kadar uzak durulmalı ve iyi bir ders verilmeli bu sitelere. |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 19 Ağustos 2017; 8:36:18 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 19 Ağustos 2017; 11:50:22 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |