Şimdi Ara

KONU SİLİNEBİLİR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
14
Favori
60.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
307 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HondaTR tamamen olmasa da kısmen jet fadıla benziyor; jet fadılda her seferinde piyasayı tokatlayıp tokalayıp bir süre sonra yine kendisine mağdur olacak kişiler bulabiliyor. Şahsen ben bu konuda jet fadıl, tosuncuk, hondatr gibi kişi-kurumlara kızmıyorum hatta helal olsun diyorum. Adamlar geçen sene yıkarken göçen araçlara köpük sıkıp köpüğün parasını aldı bu sene yine köpek gibi sattı bu araç, helal olsun hondaTR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex175

Ayisigindan Honda Civic dizel almış biri olarak yaziyorum. Yasadiklarinizi kanim donuk olarak okudum. Umarim maddi hasarsiz bu durumdan ayrilirsiniz. Honda alacak arkadaşlar bilsin isterim 70 bin bakım için 1450 TL fiyat aldim. Aracın garantisi devam etmesine rağmen bakımını dışarıda yaptırdim. Araç her 10 binde bir bakima giriyor. Honda benim için bitmiştir.
    adamlar 6 sene garanti veriyor.senede 15-20 bin km yapan biri 6 senede 20 bin civarında normal şartlarda bakıma para ödeyeceksin.garanti bozulmasın diye el mahkum yetkili servise gideceksin üstüne garantilik bir durum olunca firma çamura yatacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

türkiyeye gönderilmeyen modellerden dolayı böyle konuşuyorum. türkiyedeki yakıt kalitesi yüzünden bazı modeller bize getirilmiyor. hangisi diye sorma hatırlamıyorum. benzinde durumumuz daha kötü. 95 oktanlı benzin bile 93 oktan ancak vardır.

Alıntıları Göster
    91-93 oktan arasıymıs.İnternette bir inceleme sitesinde soylediler.
  • bu saatten sonra keşke demek fayda etmez ama keşke bu kadar parayı bir arabaya vermeden önce biraz araştırsaydın, bu ülkede sıfır honda alınmayacağı artık herkesin bildiği bir gerçek, durduğu yerde kaportası göçen arabayı üreten firmanın partikül filtresinin de kendiliğinden çatlaması çok doğal, hatta uzun vadede bu yeni nesil hondalar muhtemelen çok komik arızalar çıkaracaktır
  • honda iyi bir marka ve iyi servisler sahipler. kötü olmuş :(((
  • Merhaba bu sorunu yaşayan sadece siz misiniz yoksa başkaları da var mı ?
  • Honda'nın aracının arkasında durmayıp kullanıcı hatası deyip sizi başından atması gerçekten Honda gibi bir markaya yakışmayan bir davranış olmuş umarım hakkınızı alırsınız.
  • Köpek gibi sattı demek ne ya.ergen dilinden yetişkin diline doğru evrilseniz iyi olur

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    O kadar laf içinde bir tek o kelimeye takıldıysan ağır honda fanboyusun demektir.

Beğenenlerde başka fanboylar, size herşey müstehak.

Üstelik "köpek gibi sattı" terimini seviyorum ve kullanıyorum, kendimi sana beğendirecek değilim.

• Hondatr gerçeği geçmiş olsun. Famboycukların başına gelmez ki şunlar normal vatandaşın başına geliyor

• Merhaba 12 yıldır Honda Jazz kullanıyorum. Aracı ilk aldığımızda daha 80 km deyken sürekli yanık kokusu geliyordu. Yol yardım geldi. Bizim sorunumuz dedi özür dileriz. El freni ayarı gereğinden sıkı yapılmış dediler ve düzelttiler. Özür namına da ufak bir hediye vermişlerdi. Yıl 2006 Ocak.

Şimdi yaklaşımları çok değişti müşteriye.

Bu konuyu sadece burada ve ekşi de değil Honda forumlarında, Honda TR nin her paylaşımında linki paylaşın ve forumdakilerden herkesin bu olayı paylaşmasını isteyin.

Bu yöntemle Jazz forumundan aracının start&stop sistemi çalışmayan bir kullanıcının aküsünü değiştirdiler. Bu olay o kadar yayılmasaydı değiştirmeyeceklerdi.

Bayiyle muhatap olmayın şimdiden dava açın bir an önce. İşinizi sağlama alın ilk önce. Ondan sonra sosyal medyadan saldırı güzel olur.

Malum bayideki servise iyi bakın çok sayıda çocuk işçi çalışıyor. Kozlarınız çok fazla duygusal düşünmeyin her yoldan saldırın. Biz de ilk arabamızı oradan aldık. Bu konuda insan ilişkileri ayrı tutulmalı. Bencil olmalısınız.

• Allah sabır versin inşallah hakkınızı tez zamanda alırsınız

• Garanti ne işe yarıyor sorması ayıp? velev ki kullanıcı hatası, arızanın niteliği ne olursa olsun garanti karşılamıyor mu?

Evet ben 4000 d/d kullanıp motoru yordum, bir yerleri çatladı. O zaman ne siye 5 yıl garantili diyorsun ?

Onun için önce yetişkinliğe ulaşmak, yaş olarak da, gerekir hocam. Ergen yaşta birine bırak şu ergenliği demeyin, boş laf olur maalesef.

Bak sonra fan oluyorsun. Sanki Honda öyle şey yapmaz, sen kendin çekiçle dövüp çatlattın kesin, demişsin gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 15 Eylül 2018; 19:28:44 >
  • Geçmiş olsun hocam honda dan araç alınmaz.

• Mılyon euro'luk şirketlerin hayranı( senin deyişinle fanboy) olacak kadar gerizekalı değilim,ergen de değilim çok şükür.tek işi teknolojiyi daha geliştirip daha kaliteli ürünler üretmek olan ve bunun karşılığında insanların cebindeki son kuruşa kadar almayı amaç edinmiş şirketlerin hayranı varsa gerizekalının önde gidenidir.

1990 doğumluymuşsun ama bir takım fonksiyonların ne yazık ki o yaşa gelmemiş. Sana yazdığım şey beyaz senin anladığın siyah.Allah akıl versin demekten başka elimden bir şey gelmez.

Köpek gibi sattı, kedi gibi sattı demeye devam et belki ilgi çekersin birkaç ergen de yorumunu beğenir kendini tatmin edersin.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.beden yaşıyla zeka yaşı uyuşmayınca öyle oluyor.işim yok da milyon euro'luk şirketlerin hayranı olacağım.bizim millet kraldan çok kralcılık yapmaya alıştığı için herkesi kendi gibi şakşakçı görüyor.Allah akıl versin demekten başka elimden bir şey gelmez.

Kusura bakma sana laf yetiştirmekle uğraşamam.

• Honda civic kadar gereksiz işe yaramaz bir araç yok. Performans kötü, premium hissi yok, servis rezalet.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Mılyon euro'luk şirketlerin hayranı( senin deyişinle fanboy) olacak kadar gerizekalı değilim,ergen de değilim çok şükür.tek işi teknolojiyi daha geliştirip daha kaliteli ürünler üretmek olan ve bunun karşılığında insanların cebindeki son kuruşa kadar almayı amaç edinmiş şirketlerin hayranı varsa gerizekalının önde gidenidir.

1990 doğumluymuşsun ama bir takım fonksiyonların ne yazık ki o yaşa gelmemiş. Sana yazdığım şey beyaz senin anladığın siyah.Allah akıl versin demekten başka elimden bir şey gelmez.

Köpek gibi sattı, kedi gibi sattı demeye devam et belki ilgi çekersin birkaç ergen de yorumunu beğenir kendini tatmin edersin.
    Hocam arkadasın mesajında bir anormallik gormedim.Sizin nezdinizde gecerli olmayabilir ama Honda sahiplerinin bir cogu takım tutar gibi otomobillerini tutuyorlar.Honda ya asla laf ettirmezken 1600 sayfanın yarısında amiane tabirle gommedikleri arac yok.Ne Fransızı kalıyor Ne Almanı Ne İtalyanı...
    Ustelik arkadasın dedigi gibi de inanılmaz satıyor.Gerekce de gocuk de olsa , servisi parcası pahalı da olsa , distribitor arkasında durmasa da bu kadar soruna ragmen "sorunsuz" olması, genis olması, parasına gore en iyi arac olması, en onemli icatlardan biri olarak fabrika verisi 9.2 olan ve İst. trafiginde 10-12 Lt gormesine ragmen LPG gibi bir aparat takılabilmesi gibi gerekceler sunuyorlar.Ve satıs verileri de her turlu Honda TR Fabrikasının arkada durmayıp, protestoları gormezden gelmesine ragmen dogruluyor.

Bazen insanlar argoda kullanır benim de cogu zaman hosuma gitmez ama cok da anormal degil bu insanları da ergen yapmaz.Misal bazı arkadasların slogan gibi birseyi var Honda Vtec Futufutu diye bu da benim hosuma gider mesela...
    Arkadas sonuc olarak dogruları soylemis.Servis kazık olsa da, yedek parca kazık olsa da,6 yıl garanti olayı havada kalsa da, gocuk ve dalgalanma da en ufak musterinin arkasında durmasa da alıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.