Şimdi Ara

Konu silinebilir !! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.990
Cevap
38
Favori
208.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nisana kadar bilgi vermesseler zaten farklı birşey alıcam.Zopolarda gözüm var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Antutu degeri kaçtı arkadaslar?

19430 değer alıyor fakat 1 gb lık olan model ve aynı zamanda deneme sürecinde olduğu için net bir değer olacağını düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muzaffer beyin evini bilen yok mu arkadaşlar toplanıp basalım ?

• quote:

Hocam eğer öyleyse ki guncellemeler ile daha fazla bi sayi çıkacaktır beklemediyz bakalım. Son olarak bi bilgi varmi hocam artık kismetse SII den geçeceğim

Hiçbir bilgi yok muzaffer bey bir sürprüzden bahsediyordu ve de ayrı bir zaman da röportaj çekeceklerinden bahsediyordu mesut çevik ile ama ne yazık ki mesut beye röportajın süresi iletilmemiş.
  • quote:

Tamam hocam sağolasın bilgilensirme için bu arada listeye benide dahil ederbilirsin 800Tl alti cikarsa direk aliyoeum

Ekliyorum hemen
  • mhl desteğiyle alakalı bişey belirtilmişmiydi.
  • quote:

Tamam hocam sağolasın bilgilensirme için bu arada listeye benide dahil ederbilirsin 800Tl alti cikarsa direk aliyoeum

Mantiken oyle bisey mumkunmu aklin aliyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsofguardian -- 22 Mart 2014; 11:41:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=5XI2QGi51Ig

Romanyada Allview V! Viper S diye satılıyormuş
    Discovery 1 de sadece Viper diye satılıyor, yani aslında discovery 2 değil de discovery+ olması lazım Kamerası elite gibi sağlam olsa diye bekliyorum
  • listeye benide ekleyebilirsiniz 850tl gibi bir fiyatla çıkarsa alırım :) beklemeye devam ...
  • Fiyat 600 olursa

• LİTE 999'a geldigine göre D2 799 olur sanirsam aralarinda 200 tl fark olmasi lazimki tutulsun

• Zopodan önce gelmezse muhtemelen zopo alacağım. Bekle bekle nereye kadar...
  • arkdaşlar tel ne zaman çıkacak ocak ayından beri çıkacagı konuşuluyor bir türlü çıkmadı martın başı dediler nisan geldi tel yok elite bile çıktı d2 den haber yok discovery almaya niyetlendim ama 100tl falza verip d2 almak istiyorum ama telefonun ne zaman çıkacagı belli değil bu konuda mesut çevikte tüyo vermiyor ne olacağı henüz belli değil
  • hitaf1453 kullanıcısına yanıt
    Tahminen söylüyorum D2 en erken nisanın sonunda çıkar daha önce çıkacağına %1 bile ihtimal vermiyorum.
  • Evet 15 günde bir telefon çıkaramayacaklarına göre mayısın başı bile çok iyimser olur. İlk parti sıcak fırsat falan derken yazı bulacak
  • thestell kullanıcısına yanıt
    http://www.gsmarena.com/allview_v1_viper_s-6193.php

Hocam burada telefonun detaylı bilgileri var. Bunun da 2 GB Rami var. Acaba Allview'da DH forumlarını mı takip ediyor?

Olabilir... Bu arada bu firma da elite yani gionee elife e7 satıyor modelin ismi allview x1 extreme.

Bu arada Discovery 2'nin muadili Romanya'da 29 Mart'ta satılacakmış... Önsipariş fiyatı 1299 Ron'muş google'da aratınca 892-893 tlye tekabül ediyor...
    Bilgi amaçlı olarakta Elite'ın muadili allview x1 extreme 31 Mart'ta satılacakmış fiyatı 1999 Ron'muş o da 1373 TL ediyor...

Yani GM fena fiyata satmıyor elite'ı ve kaba taslak discovery 2'in fiyatı 800 TL olacağını söyleyebiliriz.

Sanki birkaç haftaya discovery 2'de gelebilir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yaz benide hocam.
  • thestell kullanıcısına yanıt
    aynen ben de zopo ya kaldık ama zoponun hangi modeli.. gmd 2 ye eş deger.. ? gmd 2 nin gelmesi nisani gecer gibi gibi..
  • Bu telefonun tasarımı bana göre eliteden daha güzel. Ayrıca 5inch 720p ekranda 2500 mah batarya iyi. Elitede 5.5inch full hd ekran 2500 mah batarya var komik olmus biraz. D2 alınır gibi.

• zeytintarlası Z kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi düşünüyorum. 800-850 lira değerinde çıkacak , 100 lira daha verir Zopo 990+ almayı düşünüyorum 949'a. Aralarında dağlar kadar fark var, çıkış tarihleri önemli olan artık. Zopo nisanın ikinci haftası diyor, D2 nin tarihi bile yok. Zopoya daha sıcak bakıyorum
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.