Şimdi Ara

Konu silinebilir !! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.990
Cevap
38
Favori
207.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iztuzu

Ben de Note II var, eşim de S4 istiyordu fakat Discovery'ye ikna ettim. Şimdi de D2'yi bekle diyorum fakat ne zaman çıkacak, belirsiz. Ayriyeten, yeni çıkan cihazı hemen almak da mantıklı değil. Malum ilk fiyat yüksek oluyor, kronik problemi var mı bilinemiyor. Yarın satışa sunulsa ben almak için 2 ay daha beklerim. Discovery güzel telefon fakat yeni modelleri gelecekse eskiyecek olanı almayı da insan pek istemiyor.

Her zaman ilk fiyat pahalı olacak diye bi durum yok hocam. örnek gm discovery

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazomir

quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Ben de Note II var, eşim de S4 istiyordu fakat Discovery'ye ikna ettim. Şimdi de D2'yi bekle diyorum fakat ne zaman çıkacak, belirsiz. Ayriyeten, yeni çıkan cihazı hemen almak da mantıklı değil. Malum ilk fiyat yüksek oluyor, kronik problemi var mı bilinemiyor. Yarın satışa sunulsa ben almak için 2 ay daha beklerim. Discovery güzel telefon fakat yeni modelleri gelecekse eskiyecek olanı almayı da insan pek istemiyor.

Her zaman ilk fiyat pahalı olacak diye bi durum yok hocam. örnek gm discovery

Umarım beklediğimiz gibi olur

• UP! Ana Konular yukarı da kalsın.
  • ekleyin benden önce açmışsın bari
  • http://forum.donanimhaber.com/m_88825776/f_//tm.htm#88825776

Videoda Gmd2 den de bahsediliyor bakmanızda fayda var arkadaşlar

• Mesut ÇEVİK ile yollardaMesut bey anlatmış gerekli olanları
  • Bu telefon bu yıl çıkmaz heralde.

• 11 şubatta (Çok yakında kullanıcılar kulübü) denilmiş aradan 1 ay 1 gün geçmiş hala beklemedeyiz bakalım. telefonu bekleyemeyenler hepsi...da ile hız..al da huawei g610 un siyahla beyaz rengini komple stoğunu bitirmiş biz hala bekliyoruz. nisan mayıs derken yok kronik sorunlarıydı yok video incelemerini görelim felendi derken haziranda artık inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdekuru

11 şubatta (Çok yakında kullanıcılar kulübü) denilmiş aradan 1 ay 1 gün geçmiş hala beklemedeyiz bakalım. telefonu bekleyemeyenler hepsi...da ile hız..al da huawei g610 un siyahla beyaz rengini komple stoğunu bitirmiş biz hala bekliyoruz. nisan mayıs derken yok kronik sorunlarıydı yok video incelemerini görelim felendi derken haziranda artık inşallah.

Ne p6 kaldi ne g610 biz hala bekliyoruz. Zaten az daha beklicem su yeni cikacak cihazlarin hepsi ciksin begenip alicam artik birini

• quote:

11 şubatta (Çok yakında kullanıcılar kulübü) denilmiş aradan 1 ay 1 gün geçmiş hala beklemedeyiz bakalım. telefonu bekleyemeyenler hepsi...da ile hız..al da huawei g610 un siyahla beyaz rengini komple stoğunu bitirmiş biz hala bekliyoruz. nisan mayıs derken yok kronik sorunlarıydı yok video incelemerini görelim felendi derken haziranda artık inşallah.

Bizde beklemiyorduk bu kadar gecikeceğini Muzaffer Bey marta yatişecek diyordu ne yazıkki elite yoğunlaşmış durumdalar.
  • ne yazık ki elite de nisana kaldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOVISTAR

quote:

Bizde beklemiyorduk bu kadar gecikeceğini Muzaffer Bey marta yatişecek diyordu ne yazıkki elite yoğunlaşmış durumdalar.

evet hocam zaten hepimize şubat gibi çıkıcak felen deniliyodu yanlış hatırlamıyosam sonra mart sonrada nisan oldu.

yazıyı şimdi okudumda tekrardan sanki konuyu açan kişeye sitem etmişim gibi olmuş aman yanlış anlaşılmasın aslında telefonu nezaman beklemye başladık nezamana çıkacak şeklinde olcaktı kusura bakma yanlış anlatım oldu

işyerinden bi arkadaşla şuan huawei g610 almadığımıza acayip pişmanız hepsi..rada dan. (aslında hem üzüldüm hemde alamadığıma sevindim acayip ikilemdeyim) Bide 850 tl veya üstüne bi fiyatla çıkarsa o zaman hakkaten mükemmel bi durum olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MOVISTAR

quote:

evet hocam zaten hepimize şubat gibi çıkıcak felen deniliyodu yanlış hatırlamıyosam sonra mart sonrada nisan oldu.

yazıyı şimdi okudumda tekrardan sanki konuyu açan kişeye sitem etmişim gibi olmuş aman yanlış anlaşılmasın aslında telefonu nezaman beklemye başladık nezamana çıkacak şeklinde olcaktı kusura bakma yanlış anlatım oldu

işyerinden bi arkadaşla şuan huawei g610 almadığımıza acayip pişmanız hepsi..rada dan. (aslında hem üzüldüm hemde alamadığıma sevindim acayip ikilemdeyim) Bide 850 tl veya üstüne bi fiyatla çıkarsa o zaman hakkaten mükemmel bi durum olur.

Alınma gibi bir durum yok hocam

• 1 ayı gecmıs,harbıden cok yakındaymıs
  • BATARYA YAN SANAYİ BATARYALAR GİBİ GÖRÜNÜYOR ÖN KAMERA 5MP BİRAZ KANDIRMACA GİBİ GELDİ

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

1 ayı gecmıs,harbıden cok yakındaymıs

AZ SONRA AZ SONRA :)

• Elite Çıkıyor
    darısı GM Discovery2 ye ama çok geç kalırsa ben elite kayacam
  • Beni de ekleyin. Hala ne zaman çıkacağı ile ilgili bir bilgi yok mu. 18 Mart oldu

• Nisanda satışa sunacaklarını söylesinler yeter. ben başka birşey istemeyiz
  • Umurlarında değil ki, D2 ve D aynı kitleye hitap ediyor çünkü. D2 çıkarsa Dnin pili biter. Henüz satışı varken farklı kitleye hitap eden Elite ile ilgili işlerin halletdecekler elbet :/
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.