Şimdi Ara

Konu silinebilir !! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.990
Cevap
38
Favori
208.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın paylaşılacak olan videoyu sayfamızda görebileceksiniz..

https://mobile.twitter.com/mesutcevik/status/438641769732132864?screen_name=mesutcevik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOVISTAR

Arkadaşlar yarın paylaşılacak olan videoyu sayfamızda görebileceksiniz..

https://mobile.twitter.com/mesutcevik/status/438641769732132864?screen_name=mesutcevik

Heyecanla bekliyorum bu videoyu

• http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/GM-ve-Telpa-Yetkilileri-sorularinizi-cevapladi-Elite-Discovery-44-Discovery-2-ve-fazlasi-ozel-video.htm

İşte beklenen tüm soruların cevabının bulunduğu video..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOVISTAR -- 27 Şubat 2014; 16:08:06 >
  • quote:

gmd 2 ile ilgili hiçbir şey söylemiyor arkadaş :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: torsito

quote:

gmd 2 ile ilgili hiçbir şey söylemiyor arkadaş :S

Sadece yenilikler olacağından bahsediyor elite daha fazla önem veriyorlar nedense
  • Elite ve Lite modelleri ön planda GM discovery2 çıkışı yazı bulabilir hatta sonbahara bile kalabilir
  • çıksın alacaz diye bekliyoruz ama bu gidişle başka telefon alacam.gidipte 2 çıkacakken 1 de alınmaz şimdi.
  • gmd 1 alacaktım, 2 çıkacak gerek yok biraz daha sabrederim falan diyordum. gmd2'de yaza gözüküyor. alternatif modellere yönelebilirim.
  • Esime gmd1 almistim. Kendimede gmd2 dusunuyordum. Ben bekliyemedim. Kendime tlfon aldim. Bu mesaji zp998 den yaziyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: qualina

çıksın alacaz diye bekliyoruz ama bu gidişle başka telefon alacam.gidipte 2 çıkacakken 1 de alınmaz şimdi.

Ben de başaka telefon bakmaya başladım.Güzel bir tane bulursam almayı düşünüyorum.
  • GM Elite modeliyle zamanı gelmeden çok yanlış bir işe girdi. GMD 2'yi çıkarsaydı biraz da kalite algısı oluştursaydı ondan sonrası çok daha güzel olabilirdi. GMD 2'yi önemsemiyormuş gibi görünüyorlar, bu da onlara satışlarda sıkıntı çıkartacak. Halbuki Discovery 2 şuan çıkmış olsaydı yeni bir satış rekoru kırabilirdi.
  • bence dış tasarım olarak elite den daha güzel elite köşeli. aynı fiyatta olsalar bile elite yerine bunu alırım. keşke herkes fiyat beklentisini 700 tl olarak belirtseydi. çoğu kişi 850 tl civarı bi fiyattan çıkacağı görüşünde. Adamlar da bu sayfaları okuduğundan zaten herkes 850 yi kabullenmiş 850 den çıkartalım diyecekler fiyatının açıklanmamasının sebebi bu nabız yokluyorlar. Kurlarla bi alakası yok kur zaten sabitlendi gibi bişey şuanda. düşer ama artmaz. zaten snapdragon 400 çipseti çok aşırı uygun 800 serileri yaygınlaştığından. 1. partide herhangi bi kronik olumsuz yorum yapılmazsa bende almayı düşünüyorum olmadı 2. parti
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

2 hafta daha sabredemediniz aldınınız...ne diyeyim, sabır sabır.....

2 hafta sonrasından yazıyorum. GMD-II'den hala ses yok, bırakın çıkmayı söylentisi bile yok.
  • GM artık ülkemizde yalnız değil. Karşısında sağlam rakipler var. 750 tavan fiyat olmalı ve bir an önce gelmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuheylan12 -- 1 Mart 2014; 16:07:28 >
  • cosica C kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız,zaten 2 saat evvel hanıma S4 aldım. Neyse ...
  • Kamera ve flaşın yerini görünce direk "KORE MALI S4" dedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bende alcam da tel çok iyi tamam da Snapdragon 400 az değil mi ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Kamera ve flaşın yerini görünce direk "KORE MALI S4" dedim.

GMD 2 için mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Kamera ve flaşın yerini görünce direk "KORE MALI S4" dedim.

GMD 2 için mi?

Evet hocam

• Ben de Note II var, eşim de S4 istiyordu fakat Discovery'ye ikna ettim. Şimdi de D2'yi bekle diyorum fakat ne zaman çıkacak, belirsiz. Ayriyeten, yeni çıkan cihazı hemen almak da mantıklı değil. Malum ilk fiyat yüksek oluyor, kronik problemi var mı bilinemiyor. Yarın satışa sunulsa ben almak için 2 ay daha beklerim. Discovery güzel telefon fakat yeni modelleri gelecekse eskiyecek olanı almayı da insan pek istemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iztuzu -- 4 Mart 2014; 2:09:35 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.