Şimdi Ara

Konu silinebilir !! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.990
Cevap
38
Favori
207.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bosjo

Bende bekleyenlerdenim. Ekleyin :)

Ekledim
  • Arkadaşlar bir haber yok mu?Dayanamayıp başka telefon alacağım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portagas -- 22 Şubat 2014; 21:12:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

quote:

Orijinalden alıntı: Meteliğe Kurşun Atan Adam

discovery 1 ile arasında dağlar kadar fark yok gene. bence discovery 1 den 2 ye geçmek biraz mantıksız

Hocam bence geçmek için önemli sebepler var.GMD 2 nin GMD 1 e göre eksiği yok fazlası ise baya var.Aklıma gelenleri yazayım gerisine siz karar verin
    +Daha güçlü işlemci
    +Daha fazla ram
    +Daha büyük ekran(5 inç ve bence en ideal ekran boyutu)
    +Ön ve arka kamerası daha iyi
    +Bataryası daha iyi
    Diye uzar gider bu + lar

bence en büyük + sı snapdragon yongası. mtk nın saçmalıklarıyla uğraşmamış oluyorsunuz

• Beni de ekleyin hocam

Telefonda sanırım stereo hoparlör var ben alt tarafta 2 tane dikdörtgen alan gördüm.
    Ayrıca hoparlör kısmına destek koymaları çok iyi olmuş, ses çıkmıyordu gmdde.
  • Beyler;
    General Mobile'a attığım mail sonucu açıklanan şu ki Mart'ın 3. haftası piyasaya sürüleceği yazıyor.
    Beklemeye devam ediyorum :)
    En azından kafamda bir tarih oldu, android platformuna ilk defa geçeceğim ve bu cihazın beni uzun süre götüreceğini düşünüyorum.. Haydi hayırlısı :)
    Edit: Benide ekleyin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhakkak67 -- 22 Şubat 2014; 22:48:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn_hksvr

quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

quote:

Orijinalden alıntı: Meteliğe Kurşun Atan Adam

discovery 1 ile arasında dağlar kadar fark yok gene. bence discovery 1 den 2 ye geçmek biraz mantıksız

Hocam bence geçmek için önemli sebepler var.GMD 2 nin GMD 1 e göre eksiği yok fazlası ise baya var.Aklıma gelenleri yazayım gerisine siz karar verin
    +Daha güçlü işlemci
    +Daha fazla ram
    +Daha büyük ekran(5 inç ve bence en ideal ekran boyutu)
    +Ön ve arka kamerası daha iyi
    +Bataryası daha iyi
    Diye uzar gider bu + lar

bence en büyük + sı snapdragon yongası. mtk nın saçmalıklarıyla uğraşmamış oluyorsunuz

Evet bu da önemli artılardan birisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muhakkak67

Beyler;
    General Mobile'a attığım mail sonucu açıklanan şu ki Mart'ın 3. haftası piyasaya sürüleceği yazıyor.
    Beklemeye devam ediyorum :)
    En azından kafamda bir tarih oldu, android platformuna ilk defa geçeceğim ve bu cihazın beni uzun süre götüreceğini düşünüyorum.. Haydi hayırlısı :)
    Edit: Benide ekleyin lütfen.

Aslında GMD 2 piyasaya daha erken çıkacaktı ama ram artışı sebebi ile gecikti

• Discovery2 ve Elite arasındayım anladığım kadarı ile elite note3e rakip çıkıyor discovery2 de s4 de rakip
    GM sitesi hala boş Muzaffer Gölcü twitter hesabında discovery1 güncellemesinden bahsediyor
    benide listeye eklermisiniz bekliyorum
  • doların düşmesini mi bekliyorlar acaba
  • Ekledim

• MOVISTAR kullanıcısına yanıt
    benide yaz hocam

849tl kısmı kesin mi acaba
  • Mesut ÇEvik Discovery2 hakkında
    8:54de discovery2 hakkında kısa bilgi forumda birde discovery2 incelemesi yokmuydu?
  • Discovery2 inceleme
    kendi soruma kendim cevap vermş oldum faydalı olur umrarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoes

benide yaz hocam

849tl kısmı kesin mi acaba

Ekledim sizide fiyat konusunda henüz kesin birşey yok fakat 849 tl olacağından bahsediliyordu.İlk mesajdan özelliklere videoya ve imzamıza ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOVISTAR -- 24 Şubat 2014; 15:55:22 >
  • bu cihaz turbo internet denilen olaya uygunmu, çift bantlı yada 2 kat hızlı internette deniyor htc de ve s4 te vardı galiba
  • arkadaşlar gmd2 ve gmd elite karşılaştırması buyrun
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6042&idPhone2=6082
    soldaki 2 sağdaki elit
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

arkadaşlar gmd2 ve gmd elite karşılaştırması buyrun
    soldaki 2 sağdaki elit

discovery 2 değil gösterdiğiniz. ilk bakışta ram tutmuyo bir kere. gm d2 2 gb ram olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazomir

quote:

soldaki 2 sağdaki elit

discovery 2 değil gösterdiğiniz. ilk bakışta ram tutmuyo bir kere. gm d2 2 gb ram olacak

hayır o. gmd2 ilk açıklandığında zaten 1gb ram olarak açıklandı. bu telefon 2gb olarak gelecek. sonradan değiştirildi muzaffer gölcü tarafından.

• quote:

quote:

quote:

soldaki 2 sağdaki elit

hayır o. gmd2 ilk açıklandığında zaten 1gb ram olarak açıklandı. bu telefon 2gb olarak gelecek. sonradan değiştirildi muzaffer gölcü tarafından.

alet bu ama hakkında çok az bilgi var

http://www.sogi.com.tw/mobile/articles/6223114-5%E5%90%8B%E9%9B%99%E5%8D%A1%E6%A9%9FG-Plus+E3%2B%E6%90%AD%E9%AB%98%E9%80%9A%E9%A9%8D%E9%BE%8D400%E5%9B%9B%E6%A0%B8+1%E6%9C%88%E9%96%8B%E8%B3%A3

• quote:

Orijinalden alıntı: niksaçmabişeybence

quote:

quote:

quote:

soldaki 2 sağdaki elit

alet bu ama hakkında çok az bilgi var

http://www.sogi.com.tw/mobile/articles/6223114-5%E5%90%8B%E9%9B%99%E5%8D%A1%E6%A9%9FG-Plus+E3%2B%E6%90%AD%E9%AB%98%E9%80%9A%E9%A9%8D%E9%BE%8D400%E5%9B%9B%E6%A0%B8+1%E6%9C%88%E9%96%8B%E8%B3%A3

evet cihaz buymuş haklısın. benim verdiğim linkteki de aynı ama kasaları değişik.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.