Şimdi Ara

Konu silinebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diehuman1106 -- 19 Mayıs 2016; 0:49:38 >

• Bekleyin bir ay daha.
    Ve tahmininizden daha düşük tuttu, ne kadar bekliyordunuz, ayrıca bu parçaların extra bir performans farkı yok monitör hariç 3300 liraya aynı oyun performansında pc toplanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 13 Mayıs 2016; 13:54:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3300 liraya topladığınız sistemi atarsanız sevinirim. Şöyle ki bütün parçalar üst seviye ekran kartı hariç ekran kartını ben özellikle bu modeli istedim 980 performansını 970 kartla alabildiğimiz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diehuman1106 -- 13 Mayıs 2016; 13:58:34 >

• diehuman1106 D kullanıcısına yanıt
    E o zaman da 1070 performansı ile 980ti yakalanıyor o ne olacak.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Beyefendi bilmediğiniz konu hakkında yorum yapıyorsunuz Zotac'ın bu kartında fabrika çıkışlı olarak çekirdek hızı çok yüksek geliyor muadillerine göre.
  • Gtx970 sifirina ozellikle bu saatten sonra para verilmez yazik olur tabi kullanici ne isterse alabilir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Silinebilir
    9 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNEBİLİR
    7 ay önce açıldı
    Konu silinebilir
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aldıysanız güle güle kullanın. ama o ücrete daha iyi bir sistem toplanabilirdi. sağlık olsun.
  • Duzeltme: sistem alindiysa hayirli olsun...

• diehuman1106 D kullanıcısına yanıt
    Ben size yanlış bir şey söylemiyorum, zotoc'ın %30 o.c kartına mı kaldınız eğer size kabak çekirdeği denk gelmezse zaten 1.5 görürsünüz o şekilde de 980 default geçilir fakat benim size söylediğim vatandaki çalışanların bütçeniz var diye çok da mühim olmayan parçalar ile fiyatı şişirmiş olmaları sizde onlardan duyduğunuz iki laf ile bana konuşuyorsunuz, hemde benim bilmediğimi öne sürerek, şimdi size 3300'e aşağı yukarı aynı performansta pc toplanır diyorum ben özellikle de oyunlarda.
    Çok paranız varsa da 1 ay daha beklemeyin ve neredeyse bir ay sonra 3.5k'ya toplayan sizden %60,70 daha performanslı pc toplasın istermisiniz bunu, haa benim sokağa atacak bol param var derseniz kimse sizi tutmaz gidin vatandaki çok bilmişler toplasın size.
    Haahah 750 Evo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 13 Mayıs 2016; 14:11:14 >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Monitör tek başına 3500 lira anlamıyorum derdinizi hocam. Bana şimdi lazımdı şimdi aldım bir kaç ay sonra gider yeni çıkan ekran kartlarını da alırım sıkıntı nedir bundan başka söyleyin yanıtlayayım.

Konu silinebilir mi?

bu monitör ve o ram ile 3500 den aşağı sistem dizin sonra konuşalım.
  • Yeni ekran kartlarını beklemen lazımdı diyen arkadaşlar haklısınız fakat bana şimdi lazımdı o yüzden gidip 980ti almadım zaten hem render hem oyun ihtiyaçlarımı karşılıyor bu ekran kartı yenileri çıkınca düşünürüm alıp almamayı.
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    İyi güzel fakat monitör?
  • O monitörün hakkı gtx970 değil. 2k da 144hz alamazsın. Kartlar çıkınca gtx1080'e geçmen iyi olur.
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    hocam sistem gayet güzelde böyle bir sistemi 100r a emanet etmekte pek hoş değil gibi. 8000 tl ver. 100r al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Bekleyin bir ay daha.
    Ve tahmininizden daha düşük tuttu, ne kadar bekliyordunuz, ayrıca bu parçaların extra bir performans farkı yok monitör hariç 3300 liraya aynı oyun performansında pc toplanır.

Ben en başta zaten monitör hariç diye belirtmiştim.
    Birde gerçekten bazı parçalar gereksiz pahalı örneğin monitörünüz, aylık ne kadar geliriniz var bilmiyorum ama gerçekten de fazla olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

O monitörün hakkı gtx970 değil. 2k da 144hz alamazsın. Kartlar çıkınca gtx1080'e geçmen iyi olur.

Düşüncem o yönde hocam
  • Bu kadar çok 970 istiyorsanız 2.eli 500 lere düşer yakında o zaman alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR Jesus -- 14 Mayıs 2016; 2:37:31 >
  • 8000 TL mi yazıyor orda Aç bi neşet şarkı az çok bilinir

• 23" monütör normal çalışma masasında büyük geliyor 27" ile yakın mesafeden düşünemiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.