Şimdi Ara

Konu Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snows -- 21 Aralık 2014; 13:44:54 >

• full hd değil :(
  • bendede 1366x768 monitör var sizce r7 265 mi iyi olur r9 270 mi cok kararsız kaldım galiba r7 265 alcam galiba bu testlerden sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratad

full hd değil :(

Evet maalesef monitorum full hd desteklemiyor
  • tory1tory kullanıcısına yanıt
    R9-270 tabiki daha iyidir tercih size kalmış bütçeniz zorlanmayacaksa onu alın ama zorlanacaksanız R7-265'de fena değildir.
  • eline sağlık hocam. r9 280x için takipteyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diehard71 -- 20 Aralık 2014; 20:36:57 >
  • Benim ekran kartı ile bunlarla benzer performans alıyordum Full Hdde..

Asus Gtx 660ti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Silinebilir
    9 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir
    4 gün önce açıldı
    konu silinebilir
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam zaten 660ti ve gtx760 gpuboss gibi sitelerde denklem olarak gosteriliyor, fullHD'de de durumun uc asagi bes yukari ayni olacagini dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snows -- 21 Aralık 2014; 1:10:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snows

Hocam zaten 660ti ve gtx760 gpuboss gibi sitelerde denklem olarak gosteriliyor o yuzden fps'nin 3 asagi 5 yukari ayni olmasi normal

Aynen öle
  • quote:

Orijinalden alıntı: diehard71

eline sağlık hocam. r9 280x için takipteyim :)

Hocam pazartesiye kadar bir aksilik cikmazsa eklemeyi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: snows

quote:

Orijinalden alıntı: diehard71

eline sağlık hocam. r9 280x için takipteyim :)

Hocam pazartesiye kadar bir aksilik cikmazsa eklemeyi dusunuyorum

Peki

• Testler için teşekkürler.

Konunuzun başındaki serzenişinize bende yorumda bulunayım.Yorum almamanız biraz forumun umursamazlığı birazda testlerin yetersizliğinden kaynaklanıyor.Gerçi şu da var; benim ve benden daha iyi inceleme yapan bir iki arkadaşın konuları bile yeteri kadar yorum almazken bu konudan da pek bir şey beklememek lazım. 12 saat uğraşmanız neticesinde tabii ki insanların en azından yorumsuz geçmemesi gerekir.Yani "kötü" bir eleştiri bile olsa yorum atmaları gerekirdi.Ama yine olay aynı mantığa geliyor.Ben ve benim gibi arkadaşlarda bazen günlerce uğraşıyoruz incelemeler için ama yine de beklediğimiz yorumları alamıyoruz.Sağ olsunlar bizi takip eden arkadaşlarımızı da söylemeden geçmeyeyim.

Oyun testlerine de yüzeysel bir göz attım.Mesela arada bilginizin eksik olduğu konularda mevcut.Bunu yanlış anlamayın, fazla araştırmamışsınız da diyebiliriz.Mesela RIVALS'ta 30 FPS kilidi var demişsiniz.Ama o kilit exe dosyasına yazılan bir iki kod ile kaldırılıp, 60 FPS oynanıyor.Zaten o kilit kalkmasa o oyun açıkçası oynanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 21 Aralık 2014; 9:29:09 >

• Hocam mesele su ki eksiklerimi ogrenip gercekten insanlara faydali olmak istiyorum. Eksigim varsa soylensin yoksa bi tesekkur etmek zor olmamali diye dusunuyorum mesela sizin rivals konusunda soylediginiz gibi elestiri ya da yaptigim yanlisliklarin soylenmesini bekliyorum.

Rivals'e gelince exe dosyasinda hedefin sonuna -GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60+ Kodunu yazdim fakat fraps 30 fps gormeye devam etti oyundaki akicilik hizlandi 60 fps aldigimi hissediyorum ama dedigim gibi fraps bunu gormuyordu

• Birde konu yanlış yere açılmış. Ekran kartı bölümüne açsaydınız, daha fazla yorum alırdınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Birde konu yanlış yere açılmış. Ekran kartı bölümüne açsaydınız, daha fazla yorum alırdınız.

Anladim hocam o konuda haklisiniz sistemler farkli oldugu icin sistem tavsiyeleri bolumune acmistim

• snows kullanıcısına yanıt
    Haklı bir protesto.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.