Şimdi Ara

KONU SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oflunecodestanı -- 8 Mayıs 2012; 22:50:37 >

• Takip. Yetkili abiler gelir şimdik aydınlatır bizleri
  • inşallah bu ağrı nedir sorduklarım nedir bir öğrenelım kendimizi geliştircez diye kaslara ve vucuda yuklenerek inceltmeyelim kasları
  • Hamlıktan olur öyle kas ağrısı zamanla o ağrıları ararsın böyle ilerlersen ağrı felan olmaz (gelişim ağrısı) ozaman tırsarsın acaba iyi yapamıyorum diyemi ama korkma yap dinlenerek.
  • 1 gün arayla yapmalısın sonucta uzuv deil vücut dinlenmeli ağrıda hamlıktan olr ve ısınmazsan daha sonra gecer arkadas dems agrımıyo diye de sonra fazla yuklnme
  • up
  • Kaş yapıcam diye göz çıkarma. Git adam akıllı bir spor salonuna sonra keşke'lerle uğraşma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu silinebilir.
    4 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir
    4 hafta önce açıldı
    Konu Silinebilir
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı bölgeyi arka arkaya 2 gün çalışma. Ve 1 gün içinde sadece bir bölgeye odaklanma. Örneğin üst göğüs ön kol veya koltuk altı arka kol bir gün içinde bunları yapabilirsin. Her gn karın için 1 hareket ekleyebilirsin
  • Hamlıktan ağrı yapıyor ilk 2 hafta olur öyle. Sen ağrı dinleme ama kendini zorlamadan yapabiliğin kadar yap daha çabuk geçiyor ağrılar.
    Spor salonuna gidiyormusun anlayamadım
    Programını şu şekilde yapsan daha iyi olur bence

Pazartesi : göğüs , biceps , karın
    Salı: dinlenme
    çarşamba:Karın , triceps , kanat
    perş: Karın ,koşu,bisiklet vb yağ yakma
    cuma : Bacak , Omuz koşu,bisiklet vb yağ yakma
    cumartesi : Karın
    pazar : koşu,bisiklet vb yağ yakma

Edit : Boy kilo yaş belirtsen daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KralCıplak -- 8 Mayıs 2012; 22:07:46 >
  • Vücudun durumu nedir hocam? Duruma göre cardioyu artır ve hafta da 4 günden fazla çalışma, ilk haftalar olacak bu ağrılar, sonra geçer. Program istersen ayarlarız.
  • yaş 18 boy 1.75 kılo 68-70 . hazıran 1 de başlıcam salona 2-3 aydır duzenlı yapıyorum ama yuklendıgımde böyle ağırıyor . program olarak sıkıntı yasıyorum sağolun
  • Evde çalışıyorsan yapabileceğin hareketler sınırlı zaten.
    Setleri 3x10 gir. Sonra set sayısını arttır. Arka kola 10tekrardan fazla girme.
    1.Gün Göğüs-kol
    Incline dumbell press
    " dumbell fly
    Dumbell Bench Press
    Dumbell Pullover
    Kol:
    Hammer Curls
    Dumbell Curl
    Prearkher curl
    2.Gün Omuz - Arka kol
    Omuz:
    Latarel Raise
    Neck Dumbell Press
    Arka kol:
    French
    Lying Dumbbell Extensions
    Off günü
    3.Gün Karın(Evde barfiks demiri varsa sırtta aynı gün yapılabilir.)
    Karın:
    Crunch
    Cross Crunch
    barfiks demiri varsa evde hang knee up
    4. Gün Bacak çalış. En çok kas grubu bacak ve sırttadır.
    D. Lunges
    Dumbell squats

Ben olsam; P tesi, Salı, off, Persembe, Cuma, off, off olarak yaparım programı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 8 Mayıs 2012; 22:26:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.