Şimdi Ara

Konu Silinsin Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu amacının dışına çıktı. Yeter artık. Nereye konu açtıysam herkes sadece "AMD çöp, intel al" dedi. Ama kimse bana soruda belirttiğim şeylerin cevabını vermedi. Mesele i5 4690k hangi amd işlemciye tekabul eder. Ya da neden intel, neden amd değil? Bunları deneyerek öğrenmek dışında bi seçenek yok demekki. Cidden yardım eden bir iki mesaj vardı. O mesajları atanlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp.adalar -- 27 Ağustos 2015; 22:31:31 >

• 2012-2013 yılında olsak amd önerirdim ama şuan i5 4460 - i5 4590 - i7 4790 alınabilir/pişman etmeyen işlemciler. Amd alacaklar zen mimarisini beklesin.
  • Şuan inten işlemci alinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben amd de goremiyorum o ayarda işlemci. Overlock yapmayacaksan gerek yok.

•  Konu Silinsin Lütfen
  • Bıkmadınızmı şöyle saçma sapan hergün aynı konuyu açmaktan ? bütçeni, nasıl bir sistem toplamak istediğini söylersin ''sistem toplayacağım yardımcı olurmusunuz'' dersin olunur. ''AMD vs INTEL'' diye hergün konu açıp bıktırdınız artık art niyet arıyorum hatta forum yönetiminden bayağı bir kıllanmaya başladım. forumu canlı tutmak için kasıtlımı yapılıyor bunlar diye. bi bitin artık yahu. hem burası ''yardım'' bölümü değil. okuma yazmanızdamı yok ?
  • Hizlari yuksek derken sanirim GHZ hizlarini karsilastiriyorsun. O hizlarin neredeyse hic onemi yok islemci mimarisi farkli oldugu icin. 2.5 GHZ bir islemci, 5GHZ islemciden pekala yuksek performans verebilir.
    Oyun amacli topladigin icin yapman gereken. oynamayi dusundugun oyunlar belli ise o oyunlar icin, degilse genel olarak farkli segmentte oyunlar icin ( multiplayer, yuksek grafikli oyunlar, simulasyon - strateji vs ) islemci karsilastirmalarina bakman. Ayni ekran karti ile farkli islemciler FPS yi nasil etkiliyor? Buna gore ve butceni hesaba katarak karar vermelisin.

Ayni sey ekran karti icin de gecerli, 128 bit 2GB ekran karti ( ornegin GTX 960 ) 4 GB 512 Bit ekran kartindan daha iyi performans gosterebilir. Mimari temel etken oldugu icin, yalnizca bu sayilara bakarak direkt sonuca varilamaz.

Ancak mimari ayni ise, fazla Clock speed olmasi ya da band genisliginin fazla olmasi pozitif etki yapacaktir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu dışına konu açamıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir mi
    8 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AMtel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartışma yaratmak için konumu açıyorsunuz
  • Belki bu konuda acilmis binlerce konu var internet uzerinde, forumda da onlarca var. Adminlerin klon konu takibini yapmasi gerekiyor.
  • yillardir amd 8350 kullaniyorum herseferinde kendime sovuyorum git i5 al 4690k ayni para emin ol pisman olmazsin

• para varsa intel yok sa amd
  • Intel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd olmalı olmalı ki intel ve nvidia rakipsiz kalıp zaten uçuk olan fiyatları dahada artırmasın amd batmaması için birilerinin de satın alması lazım ama ben almayım kardeşim.
  • İkisinde değil IBM al

• quote:

Orijinalden alıntı: DGMI

AMtel

güldürdün yaw
  • yazı-tura at
    bütçen kısıtlıysa:amd
    yoksa:intel

kişisel tercih
     Konu Silinsin Lütfen

• Tamam arkadaşlar. Intel daha iyi olduğunu kanıtlamış galiba. AMD boş demekki. Yoksa illa onuda savunan çıkardı. Bu durumda intel alıyorum :D
  • tabiki intel
  • aslında oyun oynamak için pc toplamak mantıklı değil. oyun için konsol almalısın. ekran kartına vereceğin para ile xbox alabilirsin. .üzerine eğilmekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 17 Ağustos 2015; 23:49:31 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.