Şimdi Ara

Konu Silinsin Lütfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

Bıkmadınızmı şöyle saçma sapan hergün aynı konuyu açmaktan ? bütçeni, nasıl bir sistem toplamak istediğini söylersin ''sistem toplayacağım yardımcı olurmusunuz'' dersin olunur. ''AMD vs INTEL'' diye hergün konu açıp bıktırdınız artık art niyet arıyorum hatta forum yönetiminden bayağı bir kıllanmaya başladım. forumu canlı tutmak için kasıtlımı yapılıyor bunlar diye. bi bitin artık yahu. hem burası ''yardım'' bölümü değil. okuma yazmanızdamı yok ?

Ben daha önce denedim. Bu şekilde bitmediklerini anladım. O yüzden artık işlemci bölümüne girmiyorum. Hatta mümkünse ekran kartı bölümüne de girmiyorum.
  • Bence bu soruyu soran arkadas tatmin olmayi istiyor olabilirmi :) bence İNTEL al Ben Amd kullaniyorum ama sen intelden sasma daha pahali pahali olanda da bi keramet vardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim önce bütçeni söyleyeceksin, sonra kullanım sahanı söyleyeceksin (ofis, oyun vb.) sonra aklındaki modelleri söyleyeceksin ki tavsiye verebilelim. En önemli madde ise burada Amd çöp diyenleri blok listene koyup mutlu ve huzurlu olacaksın.
  • AMD mi pehh çöp !

Tabikide İNTEL
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.