Şimdi Ara

Konularınız En Geç Ne Zaman Bitecek >>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konularınız En Geç Ne Zaman Bitirmeyi Düşünüyorsunuz ?

Deneme+Tekrar için ne kadar süre planlıyorsunuz ?

Ben Mayıs 15 e kadar tüm konuları bitirsem sonra da tekrar+meb kitapları+deneme yapsam diyorum

Ygs sıralamanızı da alabilirsek iyi olur.

"" Beyler şu da kalsın şurda.Motivasyon olsun.Spor yaparken falan iyi gidiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=at7QvbFy9fM ""

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E3AF70A8 -- 9 Nisan 2017; 23:21:16 >

• fizik konuları bitmeyecek diğerleri mayıs 20 falan olsa iyi olur :D
  • nisan sonuna kadar bitirmeyi planlıyorum.
  • 10-15 Mayıs civarı denemelere başlamayı umuyorum, inşallah (TM)
  • ay sonuna kadar bitmesi lazim en gec 10 mayis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyoloji bitmeyecek ilkokuldan beri dolaşım sistemi fln nefret ederim zor konular kalır. Fizik baya bitti sıkıntı yok kimya organik ufaktan başladım kccleri anlamadım son 2 ünite. Evet en bomba kısım lys mat bakalım ne olucak ygsde problemleri soruyu okusam da bişi anlamıyorum denemelerde bile dolayısıyla problemlerde 0 çektim Allahtan ygs türkçe 36 net mf4 katsayısı lysde yükseliyor ve problemler belasından kurtuldum. Geo da rahatım bakalım ne olucak 1hazirana not

• Bende son gune kadar konu calisirim bitmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım mat hocamız bu gidişle konuları sınava 10 gün kala bitirecek. Türevin geo. yorumundayız fizikte baya konu var çok hızlı geçiyolar verimli olmuyo kendim halletmeye çalışıyorum. Bi de mezuna kalacağım için onun rahatlığı var ama bakalım hayırlısı çekebildiğim yere kadar çekeceğim.
  • Ben de Mayıs 15e kadar bitmesini umuyorum. Aynı sekilde sonrası deneme+tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: Şurdanbiöğrenciabi

Ben de Mayıs 15e kadar bitmesini umuyorum. Aynı sekilde sonrası deneme+tekrar

+Meb kitapları
  • Kimya 2 haftaya biter tekrara baslarim, fizikte modern kaldi, matta integral kasmam lazim, geo allaha emanet, biyodada sistemelrden sinir dolasim sindirim disindakiler kaldi.

• Mayısın 2. Haftasına kadar biter umarım pek çalışmıyordum ama bu hafta vites arttırdım matta zor-uzun konuları başta halletmeye çalışıyorum şuan turevde Max-Min deyim bu hafta biter sonra trigonometri integral en sona kolay-kısa konuları çalışırım.

Edebiyatta da serveti fununa geçtim çabuk geçiliyor bu ders

Coğrafya hiç çalışmadım daha ama konuların çoğunu biliyorum yine de bi sb bitirmek şart.

Ygs5 110k hedef ilk 20k içinde olmak Hayırlı olsun bakalım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar

• Geometri dışında nisanın sonunda bitirmeyi planlıyorum, umarım biter.Olmadı en geç 15 mayıs

• Matta integral kimyada organik biyoda 2 3 sistem fizikte birkac mekanik+ modern fizik ve dalgalar geoda da konikler duruyor 1 aya bitiririm umarım biraz zor ama bi de modern fiziği mebden mi çalışıyım yoksa çap var ondan mı

• İlk turu Mayis basina kadar,ikinci turu Mayis ortasina kadar,3.turu Sinava kadar bitirmeyi planliyorum.Bunlar Fizik,Bio icindi.Mat,Geo,Kimyayi 2 turda bitirecegim,İlki Mayis ortasi,ikincisi sinava kadar.2. ve 3.turlarimda Meb kitaplari+Deneme faaliyetlerini artiririm,İlk turumda video+konu+soru ilerliyorum arada bir deneme cozmeyi yine de dusunuyorum.Karisik gelmis olabilir,2 yilda plan yapma uzmani oldum,planlarimi tam anlamiyla uygulasaydim cok farkli yerlerde olabilirdim.

• Nisan sonuna kadar bitecek gibi. Biyolojide sistem ve bitkide epey eksiğim var ve hiç çalışmıyorum bakalım sonum ne olacak Bu arada ygs 1 2 10k hedef mf4 4k

• Bence mayıs sonu idealdir 2 hafta full deneme anca lysde konu ögrenmek önemli (biodan 2.denemedeyim hergun çözüyorum ama sadece bio :()

1 hafta sınra Geo dışında konum kalmıyor limit türev int tekrar edecem bi ama kimyadan deneme mi çözeyim palmemi çözeyim bilemedim bence lysde soru bankası daha iyi gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim.h2182 -- 9 Nisan 2017; 23:57:11 >
  • Matematikle geometri bu ay bitmeli, fizik ve kimya da mayısın sonlarına doğru bitmiş olur. Biyoloji son güne kadar kalır herhalde.

• matematik-geometri 9 haziran

fizik-kimya-biyoloji 16 haziran

• Bitmeyecek sanırım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.