Şimdi Ara

Konumun Silinmesi Hakkinda!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsignia 1.4 turbo vs Bmw F30 316i Rolling adli konumun herhangi bir sekilde bilgi verilmeden silinmesindeki amac nedir? Surada foruma duzgun bir paylasim yaptim sucum bu mu? Ne tahrik edici ne de kufur olan bir konu, maksat otomobil bolumundeyiz iki aracta satilan birer model performanslarini gormekti. Onlarca mesaji olan konu neden haber bile verilmeden kaldiriliyor?
    Illaki bu forumda fanatik konular, atismali mesajlarmi olmali?

• Yazilimci mehmet bey bile saolsun konumda fikrini sundu ve son mesajini okuyamadim bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim haklisin. Tek dayanakları yüksek hız olur. Tonla silinecek konu ve üye varken bu tarz konuları kilitlenmesi garip geliyor bana. Saglık olsun.

• Aracınızı çekemeyen dh yöneticisinin işi benimde konularımı siliyorlar gün geçtikçe buranın tadı tuzu kaçıyor nerde o eski yöneticiler!!!
  • 45 bin liram var golf mu alayim? Clio 4 mu alayim?

Forum bundan ibaret muharremcim.

• Yönetim şikayetleri arttı bu aralar. Benim de konum silindi, kaldırıldı. Hiçbir açıklama, gerekçe yok. Artık yavaş yavaş bırakıyorum bende, başka sitelere yönelmeye başladım. Yönetimin bu kadar kötü, bu kadar laçka olduğu bir dönem olmamıştır herhalde.
  • Yahu abilerim, kardeslerim ne makas atmisim ne de kimsenin canini tehlikeye. Tek yaptigim amatorce bir video hazirlayip kisileri bilgilendirmek yoksa videoya almayip o anki keyfini cikartip gecerdim maksat insanlar bilgilensin istedim.
    Yaziklar olsun bu foruma gercekten, bunun hicbir elle tutulur aciklamasi olamaz
    @Eray kardesiminde dedigi gibi en iyisi arac kiyaslamak bol keseden atmak. Insan bilgilendirmek degil!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satis iptal konu silinebilir
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Yahu abilerim, kardeslerim ne makas atmisim ne de kimsenin canini tehlikeye. Tek yaptigim amatorce bir video hazirlayip kisileri bilgilendirmek yoksa videoya almayip o anki keyfini cikartip gecerdim maksat insanlar bilgilensin istedim.
    Yaziklar olsun bu foruma gercekten, bunun hicbir elle tutulur aciklamasi olamaz
    @Eray kardesiminde dedigi gibi en iyisi arac kiyaslamak bol keseden atmak. Insan bilgilendirmek degil!

• Bu kadarcık videoda siliniyorsa yazık gerçekten ..
  • 1 . sayfayı okudum 2. yi okumak nasip olmadı.
  • Silinme değilde yazılımsal teknik bir veri kaybı olabilir, sunucuları değiştiriyor olabilirler, verileri yedekliyor olabilirler. Kısa süre sonra geri gelecektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herseyde mantik aramayacaksin muharrem. Onlarin dusuncesi bu tarz videolarin kotu ornek olusturdugu peki mantikli mi? Mantiksiz. Zaten youtube denen yerde her turlu video herkesin izlemesine acik sekilde duruyor.
    Senin konun isguzar bir uye tarafindan sikayet edilmis, ondan daha isguzar bir yonetici tarafindan da silinmis. Sikayet varsa siliyorlar zaten, ben denemek icin normal bir konuyu sikayet etmistim sildiler. Allah affetsin.

• Emeğe saygı duyulmalı, gayet bilgi verici güzel bir paylaşımdı. Yazık olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Herseyde mantik aramayacaksin muharrem. Onlarin dusuncesi bu tarz videolarin kotu ornek olusturdugu peki mantikli mi? Mantiksiz. Zaten youtube denen yerde her turlu video herkesin izlemesine acik sekilde duruyor.
    Senin konun isguzar bir uye tarafindan sikayet edilmis, ondan daha isguzar bir yonetici tarafindan da silinmis. Sikayet varsa siliyorlar zaten, ben denemek icin normal bir konuyu sikayet etmistim sildiler. Allah affetsin.

Yok artik bu kadarda olamaz kardesim.

Birinizde beni sikayet edinde, omur boyu ban alip bu forumu birakayim o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Ç.

Emeğe saygı duyulmalı, gayet bilgi verici güzel bir paylaşımdı. Yazık olmuş

+1
  • Demekki en iyisi teknik verileri yazip Bmw nefes aldirmaz, soyle gomer boyle fark atar yazmaliymis, belgeler ile kanitlamamaliymis. Foruma fazla kaliteli ve bilgilendirici oldu

• Bu arada video viral reklam geçiyorsa silme hakkı vardır, sanıyorum muharrem bir araba ile ilgili olan işletmede çalışıyorsun, yani şirketin reklamlarını çeviriyorsan her yönetici siler emin ol.

• okuyamadan gitmiş konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Bu arada video viral reklam geçiyorsa silme hakkı vardır, sanıyorum muharrem bir araba ile ilgili olan işletmede çalışıyorsun, yani şirketin reklamlarını çeviriyorsan her yönetici siler emin ol.

Ben universite ogrencisiyim. Reklam yapma gibi bir amacim yok. Olay neyse onu gosterdim. Opel ile bir baglantim yok taniyan herkes bilir.
    Birde yazmissin sunucu kaynakli olabilir diye ama diger konularin acilip benimkinin acilmamasi cok cok dusuk bir ihtimal. Kaldi ki viral reklamin kralini link koyarak yazilimci mehmet hocamiz yapti da diyebiliriz, kendisi bir esnaf. Yanlis anlasilmasin amacim karalama yapmak degil. Boyle ihtimalin olmadigini soylemek

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Bu arada video viral reklam geçiyorsa silme hakkı vardır, sanıyorum muharrem bir araba ile ilgili olan işletmede çalışıyorsun, yani şirketin reklamlarını çeviriyorsan her yönetici siler emin ol.

Ben universite ogrencisiyim. Reklam yapma gibi bir amacim yok. Olay neyse onu gosterdim. Opel ile bir baglantim yok taniyan herkes bilir.
    Birde yazmissin sunucu kaynakli olabilir diye ama diger konularin acilip benimkinin acilmamasi cok cok dusuk bir ihtimal. Kaldi ki viral reklamin kralini link koyarak yazilimci mehmet hocamiz yapti da diyebiliriz, kendisi bir esnaf. Yanlis anlasilmasin amacim karalama yapmak degil. Boyle ihtimalin olmadigini soylemek

işin içerisinde reklam ve karalama yoksa sunucu kaynaklıdır, düzelir diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.