Şimdi Ara

konumun silinmesini rica ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 10 Aralık 2020; 10:56:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.2 tsi
    boşuna fazla vergi ödemenin fazla benzin yakmanın alemi yok
    bence gayet yeterli bir performans sunuyor 1.2 tsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: only-e30

1.2 tsi

bir kaç kişi tsi motor sıkıntı dedi bilginiz var mı?
    ayrıca sahibinden de ilanlara baktım bir çoğunda extra şeyler var. extra derken servis dışı takılmış jant, modifiye vs. ben orjinal araba istiyorum. leon da bunu bulmak sıkıntılı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

quote:

1.2 tsi

ayrıca sahibinden de ilanlara baktım bir çoğunda extra şeyler var. extra derken servis dışı takılmış jant, modifiye vs. ben orjinal araba istiyorum. leon da bunu bulmak sıkıntılı sanırım.

ben 1.2 tsi jetta kullandım bir sıkıntısını görmedim
    maalesef leon kullanıcıları araçları ile oynamayı sever ama bu sizin için artı bile olabilir
    güzel sade modlanmış bir leon bulabilirsiniz ama orjinal leonlarda var ilanlarda

yakın zamanda sıfır km 42.000 liraya 1.4 tsl fr leon satıldı. düşünürseniz bayilere bir sorun derim

• quote:

quote:

quote:

1.2 tsi

ben 1.2 tsi jetta kullandım bir sıkıntısını görmedim
    maalesef leon kullanıcıları araçları ile oynamayı sever ama bu sizin için artı bile olabilir
    güzel sade modlanmış bir leon bulabilirsiniz ama orjinal leonlarda var ilanlarda

yakın zamanda sıfır km 42.000 liraya 1.4 tsl fr leon satıldı. düşünürseniz bayilere bir sorun derim

sıfır aklıma geldi ancak 30 bin barajını çok fazla aşmak istemiyorum açıkcası.
    o nedenle 2. el e yöneldim

• quote:

Merhaba arkadaşlar
    2. El bi arac düşünüyorum. Aklımda seat leon var. Biraz baktım farklı motor seçenekleri vs mevcut.
    30000 tl için önerebileceğiniz hangi versiyondur ?

Benzinli ve ya dizel konusunda net tercihim yok. Ancak dizel motora para vermektense daha üst model benzinli daha mantıklı gibi benim için.
    İlan paylaşabilir ve ya fikirlerinizi direkt yazabilirsiniz.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler

umutsirvan senin tüm sorularını yanıtlar dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayni butce ayni araci dusunuyordum. Hic aklimda olmayan bir arac aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli araç alıyorsan . 1.0 motorlu , 1.2 motorlu turbolu araçlardan başkasına bakma. Hepsinin yakıtırda performansıda yeterli düzeyde. Yetersiz gördüğüm tek araç clio4. 135 tork düşük gibi geldi . Fiestada 1.0 motor var 170 tork var . yeni golf lerdede 175 civarı tork 1.2 tsi motorla . Motorun ufaklığını yüksek tork vermesi örtüyor .

Bayırlarda , kalkışlarda küçük motorun sıkıntısını yaşamak istemiyorsan torkada dikkat et . 1.0 yada 1.2 motorlu bir araç bak derim . Eskiden seçenek yoktu fakat artık seçim şansıda var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Ayni butce ayni araci dusunuyordum. Hic aklimda olmayan bir arac aldim.

ne aldiniz hocam merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Benzinli araç alıyorsan . 1.0 motorlu , 1.2 motorlu turbolu araçlardan başkasına bakma. Hepsinin yakıtırda performansıda yeterli düzeyde. Yetersiz gördüğüm tek araç clio4. 135 tork düşük gibi geldi . Fiestada 1.0 motor var 170 tork var . yeni golf lerdede 175 civarı tork 1.2 tsi motorla . Motorun ufaklığını yüksek tork vermesi örtüyor .

Bayırlarda , kalkışlarda küçük motorun sıkıntısını yaşamak istemiyorsan torkada dikkat et . 1.0 yada 1.2 motorlu bir araç bak derim . Eskiden seçenek yoktu fakat artık seçim şansıda var .

bir çok araca baktım dediğiniz gibi. leon biraz çakici geldi o nedenle yöneldim.

aklımda fiesta da var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Ayni butce ayni araci dusunuyordum. Hic aklimda olmayan bir arac aldim.

ne aldiniz hocam merak ettim

Nissan X-Trail arazi tasiti aldim

• Sade olanı tercih edin Beyaz olursa tadından yenmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

Sade olanı tercih edin Beyaz olursa tadından yenmez..

motor olarak yardımcı olur musunuz? ve ya donanım?
  • quote:

quote:

bir ara takip ediyordum heves edip alıcaktim sonra vazgectim ancak şunu söyleyiyim çok kalite arac tecih 1,2 tsi veya1,6 lpg tercih edin donanım pek bilgim yok bir mitsubishi kullanıcısı olarak.
  • quote:

quote:

quote:

bir ara takip ediyordum heves edip alıcaktim sonra vazgectim ancak şunu söyleyiyim çok kalite arac tecih 1,2 tsi veya1,6 lpg tercih edin donanım pek bilgim yok bir mitsubishi kullanıcısı olarak.

teşekkür ederim.

leon lar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

• yardım bekleniyor
  • performans aramıyorsan 1.2 yeter hocam ana, vergi avntajından artan paryla da benzn alırsın
  • TSI motora sahip olanlarda lpg halen sıkıntılı sanırım. Temiz olanlarıda belirlediğiniz bütçeyi aşabilir.
    Bu arabaların orjinal olanları biraz zor bulunur çünkü genç arkadaşların modifiye yapmak için listesine ilk sıradan giren bir araçtır Leon
    Sadece body kit değişimiyle Cupra görünümlü spor bir araca sahip olabiliyorsunuz.

Gerek aksesuarlı olsun gerekse orjinal olsun ruhu olan bir araçtır. Diğer şirket aracı olarak piyasada görünen aynı sınıf araçlar bunun verdiği keyfi veremiyorlar. Dış görünüm olarak bir çok arabanın üstünden atlar. İç mekan görünümü biraz vasat olsada, sportif sürüş hissi veren C sınıfı güzel bir araba.
    3 yıldır kullanıyorum ve memnun kalmadığım bir durumla karşılaşmadım şimdiye kadar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.