Şimdi Ara

Konuşulan Herşeye dikkat ederek topladığım sistem gene kasıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 yıldır bu oyunu güzel fps lerde oynayamamanın geçen hafta verdiği hırsı ile pc toplama işine girişmiştim. tamamen burada ve diğer sitelerdeki önerileri dikkate alarak bu işi yaptım büyük bir hevesle.
    knight online oyununun işlemcinin tek çekirdek performansına baktığını artık adımız gibi ezberlemiştik evet bende sırf bu sebeple i3-6100 3.7 ghz işlemci tercih ettim. anakartım h110m
    4Gb DDr4 ram taktım
    Hd 6850 1GB 256 Bit Ekran Kartı
    480gb hdd
    bu şekilde bir sistem bulunca heyecanla gelip eve test yaptım ve fps'in yerlerde olduğunu maradonda en kalabalık pazarların arasında 10'u geçmediğini gördüm.
    tekrar araştırmaya koyuldum ve bu seferde forumlarda birkaç kişinin, genelin aksine ssd'nin knight online için fps arttırdığını savunduğuna şahit oldum ve soluğu bilgisayarcıda alıp 120gb WD ssd taktırdım. ve kafamda soru işareti kalmasın ne olur ne olmaz diye işlemci ekran kartı termal macunlama ve temizlik işlerinide arkadaşlara yaptırttım.
    gerçekten dendiği gibi bir artış var fpsde %30 civarı artış sağladı. artık 10 fps aldığım maradon ortalarında 13 fps alıyorm teşekkürler ssd.
    gel gelelim kafamı kurcalayan kısımlara bu işlemci iyi bir işlemci olmasada knight online için bir nimet olmalı diye düşündüm hep çünkü cpu benchmark sitesinin single thread rating kısmından bakarak özellikle seçmişdim işlemciyi. oyun içinde cpu kullanımım %30'larda geziyor. fakat benım sabır noktam artık %100'e ulaşmış durumda.
    Son olarak belki hala biryerlerde bir hatam vardır siz düzeltirsiniz veya bir tavsiye verebilirsiniz diye sizin kapınızı çalıyorum. Ey cemaat benim yanlış yaptığım nokta hangisidir?

• Ekran kartının Nvidia olması lazım galiba. Benim kuzenimde AMD işlemci/ekran kartlı laptop var fps yerlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberXTR -- 3 Mayıs 2020; 20:55:26 >
  • yeni nesil ekran kartları dx 12 olduğu ve oyun muhtemelen 9 oldugu için yeni sistemler oyunda iyi performans veremiyor. sorun oyunda. oyun eski
  • 1.si ekran kartın yanlış seçim.
    birde ekran kartını söküp 6100 ün onboard ekran kartını dene. yanlış bilmiyorsam içinde hd530 var. fps artarsa daha serin daha tasaruflu bir pc olabilir.
  • Hocam mümkünse sistemi kaç liraya topladığımız sorabir miyim? Ben de ilgileniyorum bu aralar da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞTE SON HALİYLE SİSTEM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.