Şimdi Ara

Konuşulmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim geometri 25-35-25. Hoca da 45-45 vermiş sözlü notlarını.Ortalama 35 den bir gelmiş.Önceki dönem 3 idi.Ben yarın konuşsam bu hoca ile...Desem durum böyle anlar mı sizce?Adam iyi niyetli bir insandır.Ancak dediğim gibi gurur yaparım diye korkuyorum yada "Çalışsaydın" dediği anda ipleri koparırım diye korkuyorum ben.

Zaten edebiyatçı 54 den bırakmış 2 ile...Onunla da yarın konuşmam gerek...

Off offf

• hangi lise anadolu-düz?
  • Edebiyatçı ile görüş geometriden kaldın
  • konuşacak bir şey yok ortada
  • Fen lisesi.

Edebiyatçıdan umudum yok ama umarım iyi bir şey yapar.

Arkadaşlar aile durumumu anlatsam,gerçekten durumum kötü.Hayatım çok kötü yönde gider.Babam eğitim hayatıma tamamen son verecek bu durumda.Eğer kalırsam yada yaz sınavlarına kalırsam!O nedenle acayip kötüyüm şu anda.

Babam anlamaz.Yazın geçerim derim ama anlamaz.Hiçbir şekilde anlamaz ne yazık ki...

Ne yapsam ne etsem bilemiyorum.Eğitim hayatım tamamen bitecek ha biri diyecek o zaman neden okumadın?Bazı hatalarım oldu ve bunda babamın da payı büyüktür.Gerçekten hayatım bitmek üzere.Karneler basıldığı,o yaz sınavlarına girmem gerektiği babama söylendiği an bittim ben.
  • UP
  • Bizim geometrici de beni bıraktı kafam çok bozuk.Şerefsiz herif sözlüye 50 verse geçiyordum,40 verdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce ayıplı mı değil mi?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır ilk dönem 3 tü.Bu sistemin ben zaten...Ortalama 2 olacak geçecektim ne diye sadece 2. döneme bakılır hiç anlamam arkadaş ya...

Hoca ile konuşmam gerek.Hayatım bitmek üzere.Ciddi anlamda lise diploması bile alamayan malın teki olarak kalacağım.Yazın veririm dersi gerçekten hiç ama hiç sorun değil.Ancak babam direk beni okuldan alacaktır. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çikolota Severim

Hayır ilk dönem 3 tü.Bu sistemin ben zaten...Ortalama 2 olacak geçecektim ne diye sadece 2. döneme bakılır hiç anlamam arkadaş ya...

Hoca ile konuşmam gerek.Hayatım bitmek üzere.Ciddi anlamda lise diploması bile alamayan malın teki olarak kalacağım.Yazın veririm dersi gerçekten hiç ama hiç sorun değil.Ancak babam direk beni okuldan alacaktır. :(

1 dersten kalmazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.