Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kanoute

Sayın traffic

Ekran kalitesi nasıl sizce

Ekran kalitesi gayet iyi otomatik parlaklik ayarlari zaten o anki duruma gore gayet guzel ayarliyor kucucuk ekranda bu kadar yuksek cozunurluk gayet yeterli bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperasas A kullanıcısına yanıt
    20gb osx, 20gb win olarak hesaplarsan geriye ortalama 80gb alanın kalıyor. onuda 2si arasında paylaştırman lazım, hangisine daha çok program yükleyeceksen o tarafı daha fazla tutacaksın. olay bundan ibaret
  • Arkadaşlar Mac osx e alışamadığım için cihazı satıyorum ben 2.el aldım 3 haftalıktı 2 gün kaldı bende ama bir türlü ısınamadım kısa yolları falan kağıda yazarak çalıştım azim ettim ama trackpede falan alışamadım mouse taktım hoşuma gitmedi yani bana göre değilmiş mac beynimizi yıkamış windows :)

sahibinden ilanı ;http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-2013-model-13-mac-air-3-haftalik-haswell-133155750/detay/

hatta şöyle bir tabir varmış ingilizcede ama bana uymuyor "once you go Mac, you can never go back"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war3z -- 2 Ağustos 2013; 17:53:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: war3z

Arkadaşlar Mac osx e alışamadığım için cihazı satıyorum ben 2.el aldım 3 haftalıktı 2 gün kaldı bende ama bir türlü ısınamadım kısa yolları falan kağıda yazarak çalıştım azim ettim ama trackpede falan alışamadım mouse taktım hoşuma gitmedi yani bana göre değilmiş mac beynimizi yıkamış windows :)

sahibinden ilanı ;http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-2013-model-13-mac-air-3-haftalik-haswell-133155750/detay/

hatta şöyle bir tabir varmış ingilizcede ama bana uymuyor "once you go Mac, you can never go back"

Hocam bence biraz daha şans ver bende ilk gün baya zorladım ama şimdi olayı kavradım ve çok hoşuma gitti.Cihazıda çok uyguna denk getirmişsin trackpad süper kullanışlı geldi bana mouse u kaldırdım

• hocam çok zorladım ama yılların alışkanlığı olmuyor mouse takmayın diyorlar trackped çok iyi diyorlar ama bütün kısa yolları yazdım cizdim ama olmadı ben mouse olmadan sanki bilgisayara hakim olamıyorum
    mobil cihazlarda iphone , ipad de apple İos çok başarılı ona kesinlikle sözüm yok ama masaüstünde windowsun özgürlüğünü bana veremedi tabi bu bendende kaynaklı olabilir yılların alışkanlığını 2 günde değiştiremem ama ben şans vermek istemiyorum
    yani bu benim için geçerli bana sanki apple mac os x işletim sistemini İOS işletim sistemine benzetmiş gibi geldi mobilde kısıtlı olmak çok sorun değil ama masa üstünde insan full özgürlük istiyor
    ondan dolayı satıyorum
  • war3z kullanıcısına yanıt
    özgürlükten kastın nedir, adamı zinciremi vuruyor mac
  • evet beni zincire vurdu
  • 128 gb olanı alsam
    İleride 256 gb ssd takılabilir mi serviste

500 tl fark yüksek su an.belki ucuzlar ssd ler 1 sene sonra

• kanoute K kullanıcısına yanıt
    air modellerde ssd değişimi kolay bir işlem değil, oldukça pahalı ve zor bir işlem
  • quote:

128 gb olanı alsam
    İleride 256 gb ssd takılabilir mi serviste

500 tl fark yüksek su an.belki ucuzlar ssd ler 1 sene sonra

Usb 3.0 harici hard disk alip hizli bir sekilde kullanabilirsin ucuz olur ama ssd'nin performansi vermez

• 500 tl fark çok yüksek
    Vaio 250 tl ye veriyor 256 gb ı
    Keşke öyle olsaydı hiç duşunmezdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

500 tl fark çok yüksek
    Vaio 250 tl ye veriyor 256 gb ı
    Keşke öyle olsaydı hiç duşunmezdim

Her ssd ayni degil ama hocam

• Az önce retina macbook pro ile macbook air 13 leri yan yana koyup inceledim

Retina daha net tabi. Ama bana göre çok aşırı fark yok
    Macbook air ekranı da gayet kaliteli geldi

Ben internet ve ofis uygulamaları iöin kullanıyorum

Oyun,fotografcılık,film iZleme gibi işlerim yok

Sanırım macbook air tam bana göre

Şu an samsung 9 serisi 15 inch var np900x4d garantisi devam eden
    1600x900 15 inch ekranı var ama macbook airin ekranı da bundan aşağı değil bence
    Satıp yeni macbook air alacam
    İpad mini den dolayı alıştım işletim sistemine zaten
    Heralde macbook a da alışırın

Elmapazarı güveilir midir
    2700 tl ye veriyor 128 gb olanını

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Az önce retina macbook pro ile macbook air 13 leri yan yana koyup inceledim

Retina daha net tabi. Ama bana göre çok aşırı fark yok
    Macbook air ekranı da gayet kaliteli geldi

Ben internet ve ofis uygulamaları iöin kullanıyorum

Oyun,fotografcılık,film iZleme gibi işlerim yok

Sanırım macbook air tam bana göre

Şu an samsung 9 serisi 15 inch var np900x4d garantisi devam eden
    1600x900 15 inch ekranı var ama macbook airin ekranı da bundan aşağı değil bence
    Satıp yeni macbook air alacam
    İpad mini den dolayı alıştım işletim sistemine zaten
    Heralde macbook a da alışırın

Elmapazarı güveilir midir
    2700 tl ye veriyor 128 gb olanını

Bilkom fiyati daha yuksek

Imkaniniz var ise yurtdisindan alin hocam ben 2013 13 inc 128 gb ssd'liyi 900€'ya aldim 2.200 tl filan

• Her an alabilirim bende 256gb lik 13" olani fakat cok supheliyim acikcasi.Kullanan biri bi yardimci olursa cok sevinirim.Crack falan olmuyo bu mac lerde hic:) Microsoft ofis mesela illaki olmasi lazim bunlari falan tek tek satin almamizmi lazim? ve fiyatlari ne kadardir,tahminimce bi 1-2 milyarda programa mi para verecez ?Birde isinma falan sorunu oluyomu acaba?

• Arkadaşlar merhaba. 17 yaşındayım. Hali hazırda oyunlarımı oynadığım konsolum ve bilgisayarım var. Amacım günlük ihtiyaçlarımı gidermek. İnternette gezmek, film izlemek ve bunların yanında arkadaşlarıma,okula,cafelere gittiğimde yanıma almak. Çok nadirde olsan bu bilgisayarda kardeşimle oynamak amacıyla haftada 1-2 saat lol oynarım o kadar.

Sizce MacbookAir benim için nasıl bir seçim ? Bunun haricinde hangi ultrabooklara yönelmeliyim sizce ?

• darkbluestaz kullanıcısına yanıt
    kandırmışlar seni, kim demiş olmuyor diye
  • makescakes M kullanıcısına yanıt
    ekranda ne görüyorsan onu yansıtıyor, bilgisayarında takılma olmuyorsa yansıtılan görüntüdede olmaz
  • Pro modeller de Haswell işlemci üşünülmüyor mu acaba ?

Hemen cevabını buldum..Kendim yanıtlamış olayım :

Apple, Haswell işlemcili Retina MacBook Pro modellerini Ekim ayında tanıtabilir

WWDC 2013 etkinliğinde Haswell tabanlı yeni MacBook Air modellerini tanıtan Apple, yeni bir Retina MacBook Pro bekleyenleri ise eli boş çevirmişti. Haswell işlemcileri ile güncellenecek seri için farklı tarih tahminleri mevcut.

Son yapılan tahminler Haswell işlemcili Retina MacBook Pro modellerinin Eylül ortası gibi satışa sunulacağı yönündeydi. Ancak China Times gazetesi kaynaklardan elde ettiği bilgiler doğrultusunda yeni Retina MacBook Pro modellerinin Ekim ayından önce sevkiyata başlamasının mümkün olmadığını belirtti.

Bir süre önce 13 ve 15 inçlik Haswell işlemcili Retina MacBook Pro modellerine ait bazı benchmark sonuçları internete sızmış ve cihazların piyasaya çıkışının yakın olduğuna dair yorumlar yapılmaya başlanmıştı. Ancak gazete Apple’ın Retina ekranların üretiminde verimlilik problemleri yaşadığını belirtti. Ayrıca LCD panel ve SSD fiyatlarının düşmesine rağmen DRAM fiyatları arttığı için yeni Retina MacBook Pro modellerinin aynı fiyat seviyesinden satışa sunulacağı da ifade ediliyor.

Bunun yanında 13 inçlik yeni Retina MacBook Pro modelinin şimdiki modelden daha ince olacağı dile getirilirken, yeni seride Full HD FaceTime kameralarına yer verileceği de iddia ediliyor.

Fakat daha tanıtabilir deniyor.Satışa çıkması bize gelmesi 2014 ortaları gibi olur sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 4 Ağustos 2013; 11:55:38 >

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    en fazla 2ay gecikir, 2014ortaları tahmini fazla kötümser bir tahmin olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.