Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Air 13 inç 3999 TL olmuş Apple Store'da. Ne yapmaya çalışıyorlar bunlar?.Dolar düşmeye başlayınca bunlar zam koydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar ben mba 2012 aldım yanlız store dışı uygulama yükleme işini başaramadım. uygulamaları yükledim masaüstünde sanal disk çıktı. onu sildim ugulamayı tekrar açınca yine karşıma çıkıyor. bunu nasıl engellicen

• quote:

Orijinalden alıntı: greeny16

merhabalar ben mba 2012 aldım yanlız store dışı uygulama yükleme işini başaramadım. uygulamaları yükledim masaüstünde sanal disk çıktı. onu sildim ugulamayı tekrar açınca yine karşıma çıkıyor. bunu nasıl engellicen

uygulamayı app klasörünün içerisine taşıdıktan sonra masaüstündeki disk uygulamasına gelip command+e 'ye basın.Daha sonra uygulamayı açarken app klasörü içindeki uygulamadan açın,indirdiğiniz mount imageden değil.
  • çok teşekkür ederim halletim dediğiniz gibi yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: suvari25

Merhaba herkese,

MBA 13' early 2014 kullanıyorum. 6 aylık cihazım. El capitan a yükselttim. (restore yapmadan). Pil su gibi gidiyor. Başka arkadaşlar var mı bu durumda?

Safari bile kullanmıyordum şimdi girdim sadece. %90 sarjım var 4 saat 51 dakika kaldı diyor.
     konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine

El Capitan'da mısınız?
    Benim cihazımda da pil tüketimi arttı gibi geldi.

Bu arada yine 10.11'de pilde kullanırken cihazı sayfa geçişlerinde ve cihazda genel bir hantallık var mı? Prize takılıyken hiç olmuyor da, pilde arada sırada oluyor, sanıyorum cihaz kendini bir şekilde güç tasarrufuna alıyor. Bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrplt

quote:

Merhaba herkese,

MBA 13' early 2014 kullanıyorum. 6 aylık cihazım. El capitan a yükselttim. (restore yapmadan). Pil su gibi gidiyor. Başka arkadaşlar var mı bu durumda?

Safari bile kullanmıyordum şimdi girdim sadece. %90 sarjım var 4 saat 51 dakika kaldı diyor.
     konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine

El Capitan'da mısınız?
    Benim cihazımda da pil tüketimi arttı gibi geldi.

Bu arada yine 10.11'de pilde kullanırken cihazı sayfa geçişlerinde ve cihazda genel bir hantallık var mı? Prize takılıyken hiç olmuyor da, pilde arada sırada oluyor, sanıyorum cihaz kendini bir şekilde güç tasarrufuna alıyor. Bilginiz var mı?

Merhaba 1 Hafta önce Macbook Air 13.3" 2015 Early yeni kasalardan almıştım. Ana kurulumu Yosemite üzerine yapmıştı ilk 2 gün Yosemite 'de takıldım El-Capitan'a geçmeden önce farklarını iyicene bi görmek açısından pil konusunda çok iyi hız konusunda çok iyiydi 2 Gün sonra El-Capitan'a geçince ufak çaplı bi düşüş yaşadım bende.

Şarjı yemeye başladı cihaz ara uygulama geçişlerinde ve bazı icon'lara tıklayınca örnek veriyorum sistem tercihleri geç açılmaya başladı. 3-4 Saniye geç açılmaya başladı. Cihaz aldığım gibi sıfır Flash Player harici hiçbir uygulama yada fotoğraf gibi hiçbir şey yüklemedim daha. Sorun genel anlamda El-Capitan'da sanıyorum umarım Apple bunu en kısa sürede çözer. Dün gece 10.11.1 sürümü geldi el capitana güncellemiştim şuan daha yeni açtım pc'yi bakalım bi şeyler değişmiş mi bu sorunlar üzerine.

• Bende de 2015 Early Air var. Temiz kurulumla El Capitan yükledim. Şarj konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Safari , Yosemite den daha hızlı bu sürümde. Fakat sistem tercihlerine tıkladığımda 5 saniyede açılıyor. Alt barda baya bir hoplama yapıp açılıyor. 1300 Mb/sn okuma Hızı olan bir APPLE ssd de bu kadar geç açılması anlaşılır değil. Ram boşta iken oluyor bu durum

• quote:

Orijinalden alıntı: toshibaci_1970

Bende de 2015 Early Air var. Temiz kurulumla El Capitan yükledim. Şarj konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Safari , Yosemite den daha hızlı bu sürümde. Fakat sistem tercihlerine tıkladığımda 5 saniyede açılıyor. Alt barda baya bir hoplama yapıp açılıyor. 1300 Mb/sn okuma Hızı olan bir APPLE ssd de bu kadar geç açılması anlaşılır değil. Ram boşta iken oluyor bu durum

Ben de 10.11.1 geçtim. Temiz kurulum yapmadım şu an sarjım %95 ve 15 saat kaldı yazıyor. Cihaz eski batarya performansına geri dönmüş diyebilirim.

Temiz kurulum yapamıyorum çünkü Time machine için bir HDD ayıramadım. Bir ara onunla uğraşmam lazım.

sizin de dediğiniz gibi bazı uygulamalar hemen açılmıyor. Özellikle Office 2016 nedendir bilinmez hemen açılmıyor. Bizim SSD ler o kadar hızlı değil ama hemen veriye erişebilmesi lazım. bu durum bana da ilginç geliyor. belki düzelir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toshibaci_1970

Bende de 2015 Early Air var. Temiz kurulumla El Capitan yükledim. Şarj konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Safari , Yosemite den daha hızlı bu sürümde. Fakat sistem tercihlerine tıkladığımda 5 saniyede açılıyor. Alt barda baya bir hoplama yapıp açılıyor. 1300 Mb/sn okuma Hızı olan bir APPLE ssd de bu kadar geç açılması anlaşılır değil. Ram boşta iken oluyor bu durum

Ben de 10.11.1 geçtim. Temiz kurulum yapmadım şu an sarjım %95 ve 15 saat kaldı yazıyor. Cihaz eski batarya performansına geri dönmüş diyebilirim.

Temiz kurulum yapamıyorum çünkü Time machine için bir HDD ayıramadım. Bir ara onunla uğraşmam lazım.

sizin de dediğiniz gibi bazı uygulamalar hemen açılmıyor. Özellikle Office 2016 nedendir bilinmez hemen açılmıyor. Bizim SSD ler o kadar hızlı değil ama hemen veriye erişebilmesi lazım. bu durum bana da ilginç geliyor. belki düzelir.

10.11.1'e geçince performansta genel bir artış oldu, fakat hala batarya gücü ile çalışırkenki durum devam ediyor.
    Şarj süresi ile ilgili gelişme var gibi.

• arkadaşlar kendime nifty minidrive isminde sd kart girişine tam oturan ve mac'in hafızasını artırabileceğiniz bir ürünü aldım kullanıyorum. memnunum ve tavsiye ederim. 128gb'ta kadar artrabiliyorsunuz macbook'un hafızasını.

alırken bir kaç tane daha almıştım ihtiyacı olan varsa sahibinden linki:
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-nifty-minidrive-macbook-air-13inch-icin-inovatif-ssd-artirimi-239861547/detay/
    ürün detayı:
    vimeo
    Nifty MiniDrive Promo Video
    https://vimeo.com/124102621

• quote:

Orijinalden alıntı: medcezir12

arkadaşlar kendime nifty minidrive isminde sd kart girişine tam oturan ve mac'in hafızasını artırabileceğiniz bir ürünü aldım kullanıyorum. memnunum ve tavsiye ederim. 128gb'ta kadar artrabiliyorsunuz macbook'un hafızasını.

alırken bir kaç tane daha almıştım ihtiyacı olan varsa sahibinden linki:
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-nifty-minidrive-macbook-air-13inch-icin-inovatif-ssd-artirimi-239861547/detay/
    ürün detayı:
    vimeo
    Nifty MiniDrive Promo Video
    https://vimeo.com/124102621

sahibinden de kaziklanmayin

https://store.webrazzi.com/urun/nifty-minidrive-air-macbook-air-13-icin/

• Tetofficial T kullanıcısına yanıt
    zannetmiyorum ama pro tercih etsen daha yerinde olur.
  • Evet size danışmaya geldim bana pm atabilirsiniz yönetim bilişim öğrencisiyim şuan hazırlık okuyorum Derslerin yarısı yazılımla ilgili olacak ve benim emektarda sukoyuverdi bende mace geçmeyi düşünmeye başladım. Arada kaldığım iki model var Son air 13.3 inchlik bir de retina pro en düşüğü bunlardan hangisi tercih edilmeli fiyatlar zaten pahalı ikisi arasında da fark var ben ne yapmalıyım pronun şarjı 6-7 saat dayanıyor mu falan filan gibi sorularım var beni bi aydınlatırsanız sevinirim. Cümleler düşük olabilir şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar merhaba;
    bir sorum olacaktı. DVD veya CD olarak gelen office programını nasıl kurucağım. MAcbook umda office yok. sipariş vermek istiyorum ancak nasıl olduğunu bilemedim.
  • 2013 macbook airim var. 5 gb ram. 256 gb ssd. 1,3 GHz Intel Core i5 . Intel HD Graphics 5000 1536 MB
    özellikleri bunlar.

football manager 2016 çalıştırmakta zorlanır mı? almayayım mı hiç oyunu sizce?

teşekkürler
  • @vozni
    Air ile Pro arasında performans dışında hiç bir fark yok. Yani en ufak bi stabilizasyon yada program skalası yelpazesinde değişken bulunmuyor. Pro 5 saniyede işlem yapıyosa varsayalım air 7-10 saniyede işlem yapıyor. He retina ekran farkı var mı? Elbette var retina ekran apayrı bir şey. Programlar biraz daha hızlı açılsın vs. diyorsan pro almanı öneririm. Bana şarj lazım her yere götüreyim rahatlıkla taşıyayım diyorsan air almanı tavsiye ederim. Ben mac air kullanıyorum şarja bağımlılığım yok %100 şarjdayken al bilgisayarı bir gününü rahat geçiririsin. Heryere çok rahat taşırsın air tavsiyemdir.

@ÇİKO07
    Tavsiyemden internet üzerinden lisans alıp kurman ama macbookunda cd/dvd okuyucu varsa ve sen illaki cd/dvd alacağım diyorsan mac kendine göre kurulum yaptırır sana. Normal programları nasıl yüklüyorsan bu da o şekilde.

@kanoute
    Öncelikle macbook air oyun bilgisayarı değildir, he bu demek değil ki oyun oynatmaz cart curt 2013 mac air şuan halen GTA V dahili oyunları cayır cayır oynatıyor youtubede videolarına bakabilirsin. FM2016'yı havada karada oynatır yani kafan rahat olsun. Ben şahsen mac airin zarifliğinden ve estetik tasarımından ötürü oyun yükleyipte haldır huldur tuşlara basmaya kıyamıyorum :)

• 2013 macbook air ilk aldığım zamanlarda 9-10 saat şarj etmeden kullanabiliyorken şimdi 4 saat ancak kullanabiliyorum,
    pil ömrü %91'de, her şeyi silip tekrar kurdum,el capitana yükselttim fakat sorun düzelmedi,
    önerisi olan varsa sevinirim.
  • Kolay gelsin arkadaşımın macbook air ine win10 kurdum yalnız klavye sürücüsünü bulamadım fn falan çalışmıyor.Bunun sürücüsü nedir nerdedir bootcamp in icinde bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.