Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple Macbook Air Haswell [Kullanıcıları Kulubü]
    Bizimde kulubümüz olsun değil mi ?? :))

Apple'ın geçtiğimiz ay lanse ettiği ve özellikle sunduğu pil ömrüyle göz dolduran 2013 model MacBook Air'lar ülkemizde satışa sunuldu.

Şimdilik özel konfigürasyonları (işlemci, bellek, depolama alanı farklılık gösteren) satışa sunulmayan 2013 model MacBook Air'ların ülkemizde tavsiye edilen satış fiyatları şöyle:

MacBook Air 11" i5 1.3GHz/ 4GB/ 128GB (MD711TU/A) : 2861 TL
    MacBook Air 11" i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB (MD712TU/A) : 3338 TL
    MacBook Air 13" i5 1.3GHz/ 4GB/ 128GB (MD760TU/A) : 3100 TL
    MacBook Air 13" i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB (MD761TU/A) : 3588 TL
    Ancak bu fiyatlar tavsiye edilen satış fiyatı olduğu için 2013 model MacBook Air'ların, Apple Premium Reseller'larında bu fiyatlar üzerinden yaklaşık 200-300 TL daha uygun fiyata alınabildiğini hatırlatalım. Öte yandan özel konfigürasyonlar, ilerleyen dönemlerde mağazaların stoklarındaki yerlerini alacak.

Intel'in yeni Haswell işlemcilerinden gücünü alan 2013 MacBook Air ailesi, özellikle pil ömürleriyle dikkat çekiyor. 11" MacBook Air, 9 saate kadar kablosuz internette gezinme, 8 saate kadar iTunes'dan film oynatma ve 30 güne kadar bekleme sunarken; 13" MacBook Air ise 12 saate kadar kablosuz internet gezinme, 10 saate kadar iTunes'dan film oynatma ve 30 güne kadar bekleme sunuyor. (Kıyaslama yapabilmek açısından: geçtiğimiz yılın 11 inçlik modeli 5 saate kadar internette gezinme, 13 inçlik model ise 7 saate kadar internette gezinme imkanı sunuyordu.)

Ülkemizde, ABD'den 1 ay gibi kısa bir süre sonra satışa sunulan Yeni MacBook Air'lar ile ilgili detaylı haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaniyorsunfuatabi -- 3 Kasım 2015; 15:27:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anlc_93

11 inç 256lık modeli alacağım kısmetse. fakat en ucuz nerde bulamadım var mı tavsiyesi olan arkadaşlar.

troy da normallere göre uygundu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herşey çok güzel olacak

quote:

Orijinalden alıntı: anlc_93

11 inç 256lık modeli alacağım kısmetse. fakat en ucuz nerde bulamadım var mı tavsiyesi olan arkadaşlar.

troy da normallere göre uygundu

peki sağolun aldığımda yazacağım inş.
  • Bende bu ürünü almayı düşünüyorum daha uygun biryer bulabilirmiyiz vatan filan ne zaman satmaya başlar acaba ?

http://www.escmarket.com/Urun/Apple-13vequot-MacbookAir-DC-i5-13GHz-4GB-128GB-flash-MD760TU-A-pmu571.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 28 Temmuz 2013; 14:55:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Bende bu ürünü almayı düşünüyorum daha uygun biryer bulabilirmiyiz vatan filan ne zaman satmaya başlar acaba ?

http://www.escmarket.com/Urun/Apple-13vequot-MacbookAir-DC-i5-13GHz-4GB-128GB-flash-MD760TU-A-pmu571.html

fiyat güzel ama firma hakkında bir bilgim yok
  • quote:

quote:

Bende bu ürünü almayı düşünüyorum daha uygun biryer bulabilirmiyiz vatan filan ne zaman satmaya başlar acaba ?

Az araştırdım forumda ürün alan olmuş zaten bilkom ürünleri satıyorlarmış hatta mağazasında sorunlu ürün bile değiştirmişler.

• quote:

quote:

quote:

Az araştırdım forumda ürün alan olmuş zaten bilkom ürünleri satıyorlarmış hatta mağazasında sorunlu ürün bile değiştirmişler.

o halde gördüğüm en iyi fiyat diyebilirim size

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MacBook Air 13" i5 1.3GHz/ 4GB/ 128GB (MD760TU/A) bu model 2 ay içerisinde 2500 tl'ye düşermi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

MacBook Air 13" i5 1.3GHz/ 4GB/ 128GB (MD760TU/A) bu model 2 ay içerisinde 2500 tl'ye düşermi sizce ?

Sanmam eski nesik bile aynı

• quote:

quote:

MacBook Air 13" i5 1.3GHz/ 4GB/ 128GB (MD760TU/A) bu model 2 ay içerisinde 2500 tl'ye düşermi sizce ?

Hocam bu öğrenci indirimi hangi mağazalarda geçerli ? Belki 2650 tl civarina düşerde 2500 tl civarina aliriz.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bu öğrenci indirimi hangi mağazalarda geçerli ? Belki 2650 tl civarina düşerde 2500 tl civarina aliriz.

troyda vardı bir ara şidmi varmı bilmem telefon ile arayıp sorarsanız daha saglıklı bilgi verirler %5 indirim vardı

• Az önce escmarketimden MacBook Air 13" i5 1.3GHz/ 4GB/ 128GB (MD760TU/A) siparişi verdim gelince yorum yazarım merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz arkadaşlar.
  • Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın

• İnşallah fiyatı 2 ay içinde 2500 tl'ye düşer. (Umudum yok ama )
  • Amerika'dan 13.3" i7 8gb 128ssd olan modeli getirttirecegim insallah bir arkadaşa. 2600 gibi bir fiyata denk geliyor. Burada bana özel sipariş oldugu için lydia firması 5000 lira civarı bir fiyat çekti dogru mudur acaba ?
  • Okadar olur mu abarti geldi ama ozel siparislere daha farkli fiyat veriyolar bu anlamda dogru.

• Merhaba mac air den ilk izlenimlerim açıkçası ilk başta şu trackpad e pek alışamadım elim hep mouse arıyor ;) ama kısa yollarına alıştıkça daha kolay oluyor 10 yılların windows kullanıcısı olarak 1 günde çözmek biraz zor tabi zaman vermek lazım biraz cihaza gerçekten 12 saati gördü bugün pilde bu kadar pil ömrü gerçekten çok şaşırtıyor insanı
    zamanla alışırım diye ümit ediyorum bakalım MAC osx derya deniz bakalım yavaş yavaş öğrenicez artıkwww.sihirlielma.com tavsiye ederim çok güzel bilgiler var
  • Yurtdisindan alma imkaniniz varsa oradan alin 2013 13 inc 128'lik modeli 900€ gibi bi fiyata aldim (tax free ile)

• arkadaşlar bu macbook air de usb flash diski taktığımızda içindeki dosyalaarı gösterir mi?
    sürükleyip masa üstüne atabilir miyiz? yoksa itunes ile eşleştirmek filan mı lazım

ben de 13 , 128 gb almayı düşünüyorum da

nete giren birisi olarak yetecektir sanırım bana

bir sorum da. office dosyalarını açmak için ücretsiz programı var mı içinde? yoksa gidip 400 tl de ondan almak zorunda kalmayayım

word,excel, pdf powerpoint gerekli bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

arkadaşlar bu macbook air de usb flash diski taktığımızda içindeki dosyalaarı gösterir mi?
    sürükleyip masa üstüne atabilir miyiz? yoksa itunes ile eşleştirmek filan mı lazım

ben de 13 , 128 gb almayı düşünüyorum da

nete giren birisi olarak yetecektir sanırım bana

bir sorum da. office dosyalarını açmak için ücretsiz programı var mı içinde? yoksa gidip 400 tl de ondan almak zorunda kalmayayım

word,excel, pdf powerpoint gerekli bana

Flash bellegi tabi okuyor kucuk bi program ile yazabilir halede getirirsiniz.
    Office icin ucretsiz programlar mevcut ama para verecekseniz apple'in kendi uygulamalari var onlar hem daha uygun fiyatli hemde ayni isi gorur
    Internet icin istiyorsaniz size yeter hocam hic supheniz olmasin

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.