Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En kötü ihtimali düşünmüştüm.Kasım-Aralık dönemini bekleyeyim o halde " çok var yahu "
  • Merhaba arkadaşlar. Bende air alacağım bu ay fakat 7 saat pil ömrüne karşılık 12saat pil ömrüne 400 lira fark vermelimiyim bilemiyorum. Ayrıca en ucuz pupa da buldum eskisi 2400 yenisi 2800 daha uygun bulabileceğim bir yer var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettiğim bir konu var

Apple tv alırsak ve full hd olmayan macbook airde full hd bir film alıp fulld tv led tv ye 1080p olarak takılmasız oynatıyor mu

Yoksa macbook airmin çöznürlüğümkadar mı yansıtabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanyada bile cok pahali

• quote:

Orijinalden alıntı: MertiCo

Merhaba arkadaşlar. Bende air alacağım bu ay fakat 7 saat pil ömrüne karşılık 12saat pil ömrüne 400 lira fark vermelimiyim bilemiyorum. Ayrıca en ucuz pupa da buldum eskisi 2400 yenisi 2800 daha uygun bulabileceğim bir yer var mı?

Hocam bende almayi düşünüyorum vatandakiler ivy bridge ve ekran karti yeni macbooklara göre baya zayif.bende istanbul bilisimde buldum yeni airi ama pek guvenemedim siteye. Çok fazla kötü yorum almış.Ben beklemeyi düşünüyorum. Eger güvenilir bir yer bulursaniz paylasir mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

Arkadaşlar merhaba. 17 yaşındayım. Hali hazırda oyunlarımı oynadığım konsolum ve bilgisayarım var. Amacım günlük ihtiyaçlarımı gidermek. İnternette gezmek, film izlemek ve bunların yanında arkadaşlarıma,okula,cafelere gittiğimde yanıma almak. Çok nadirde olsan bu bilgisayarda kardeşimle oynamak amacıyla haftada 1-2 saat lol oynarım o kadar.

Sizce MacbookAir benim için nasıl bir seçim ? Bunun haricinde hangi ultrabooklara yönelmeliyim sizce ?

Bu soruya cevap bekliyorum.
  • macbook iyi seçim

diğer seçenek sony vaio pro 13 olur
  • Esc markette fiyatlar cok iyi sitenin güvenilirliği hakkında bilgisi olan yazabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: dmitnick

Esc markette fiyatlar cok iyi sitenin güvenilirliği hakkında bilgisi olan yazabilir mi?

Ben buradan 13" 128gb 1.3ghz modeli aldım aynı gün kargoya verdiler.Bilkom garantili ve photoshop hediyeli olarak geldi.Ayrıca apple in kendi sitesinden satış merkezlerine bakarsan esc bilgisayar gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

quote:

Esc markette fiyatlar cok iyi sitenin güvenilirliği hakkında bilgisi olan yazabilir mi?

Ben buradan 13" 128gb 1.3ghz modeli aldım aynı gün kargoya verdiler.Bilkom garantili ve photoshop hediyeli olarak geldi.Ayrıca apple in kendi sitesinden satış merkezlerine bakarsan esc bilgisayar gözüküyor.

Evet yetkili satici olarak gözüküyor.Urunlerin teshir filan olma ihtimali yok gibi bende siparis vereceğim.

• Bende yeni macbook air lerden alıcam ama birkaç sorunum var. Ben live performanslarda kullanmak için alacağımdan Native İnstruments Traktor gibi programları rahat kaldıra bilirmi? Dj controller ile macbook air arasında bağlantı kurabilirmiyim ?
  • Ses kalitesi nasıl

Ses çipi

Apple tv ile ses sistemine bağladığımızda çok iyi ses verir mi

Asuslardaki bang olufsen gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: DubSteq

Bende yeni macbook air lerden alıcam ama birkaç sorunum var. Ben live performanslarda kullanmak için alacağımdan Native İnstruments Traktor gibi programları rahat kaldıra bilirmi? Dj controller ile macbook air arasında bağlantı kurabilirmiyim ?

Ben pioneer controller ile kullaniyorum su an virtual dj ile denedim bir sikinti olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

Ses kalitesi nasıl

Ses çipi

Apple tv ile ses sistemine bağladığımızda çok iyi ses verir mi

Asuslardaki bang olufsen gibi

Ses kalitesi derken dahili hoparlörlerinden bahsediyorsan bu inceliğe göre gayet güzel ayrıca bass frekansları başarılı çok ince bir ses almıyorsun.Bundan önce n56vz vardı onda hoparlörler daha iyidi ama kasasın kalın olmasının avantajı vardı.Kulaklık çıkışından bahsediyorsan n56vz den çok daha iyi bir kulaklık çıkışına sahip çözünürlüğü çok daha iyi n56vz den.
  • Beyler benim sağ hoparlör sol hoparlöre göre daha tiz çalıyor sol daha basslı sizde bir denermisiniz acaba hepsindemi böyle?
  • Vatan bilgisayardaki macbook air modeli mid13 yeni çıkan mı yoksa geçen seneye mi ait?Ürün bilgileri eski ama apple sayfanın altına doğru yazdığı bilgiler yeni modele ait.Lütfen yardım....
  • dmitnick D kullanıcısına yanıt
    onu arayıp vatana sorman lazım, siteden anlaşılmıyor
  • quote:

Vatan bilgisayardaki macbook air modeli mid13 yeni çıkan mı yoksa geçen seneye mi ait?Ürün bilgileri eski ama apple sayfanın altına doğru yazdığı bilgiler yeni modele ait.Lütfen yardım....

Grafik kartı hd 4000 olduğu için bence eski. Yenilerin henüz gelmediğini düşünüyorum. Tabi arayıp sormak en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tengerlek

quote:

Vatan bilgisayardaki macbook air modeli mid13 yeni çıkan mı yoksa geçen seneye mi ait?Ürün bilgileri eski ama apple sayfanın altına doğru yazdığı bilgiler yeni modele ait.Lütfen yardım....

Grafik kartı hd 4000 olduğu için bence eski. Yenilerin henüz gelmediğini düşünüyorum. Tabi arayıp sormak en iyisi.

Bugun aradım ama kapalıydı,açıkcası merak ediyorum içerik bilgisi ile tanıtım farklı.Genelde Vatan bilgisayar ürünleri hemen getirtir.Ürün piyasaya 1 ay oldu gireli ama Vatan eski stokları bitirmek istiyorsa başka yerden almak zorundayım.Aklımda esc market yada tvt var ama kargo ile uğraşmak istemiyorum.Çalışmama,ölü piksel olursa baya sıkıntı yani.

• Arkadaşlar trackpadi ve yanlarındaki alanları koruyan stickerlar ve klavye tuşlarını koruyan silikon örtüler var. Bunlardan kullanan var mı? Türkiye de nereden bulabiliriz bunları?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.