Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Retina ekran olmaması dışında eksiği yok gibi geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende mid2013 128gb modeli var açıkcası benim kullanımıma yetiyor şuan 20gb dan fazla boş yerim var.Ssd performansını paylaşayım kafanızdaki soru işaretleri kalksın.Günlük kullanımda 128gb lık ile 256gb lığın farkını anlamak bence imkansız olur.Çünkü önemli olan erişim süresi okuma hızında fark olmasada yazma hızında fark var bir şekilde raid mantığı ile çalıştığı için ssdler.Ne kadar fazla flash modül varsa performans artıyor.

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 13 Ağustos 2013; 16:48:59 >
  • Sayın blind teşekkür ederim

Kaç tl ye aldınız

Memnun musunuz üründen. Ekran dışında çok iyi gibi görünüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Orijinalden alıntı: anelka4411

Yukarida yazma hizinin 800mb/sn ulastigi yazilmis. O yazma degil okuma hizi. Ayrica airdeki ssd nin bu kadar hizli olmasi flashin bilgisayara baglanma seklinin sata degil pci e olmasindan kaynaklaniyor

Yalnız o 800 e ulaşabilen 256 gb lık modeller 128 lik 450 de kalıyor bilginiz olsun. Gerçi 128 almaz bu devirde kimse.

Ezberden konusuyorsun. Girip biraz speed testlere bakman gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

Sayın blind teşekkür ederim

Kaç tl ye aldınız

Memnun musunuz üründen. Ekran dışında çok iyi gibi görünüyor

Ben cihazdan çok memnunum sarjı çok iyi gidiyor ekran konusuna gelirsek panel olarak çok başarılı ışık sızması yok siyah gösterimi çok iyi baya koyu.Renk doygunluğuda çok iyi,ablam geçen eski resimlere bakarken bunun ekranı iyi herhalde resimler çok güzel gözüküyor dedi..
    Çözünürlük konusuna gelirsek ben memnun değilim açıkcası neden dersen ppi değeri çok etkilemesede 1440x900 çözünürlük 16:10 formatında oluyor buda hd filmlerde alttan üstten siyah bant çıkmasına neden oluyor bu benim en sevmediğim yanı.
    Aynı durum iphone 4s imdede vardı 4:3 en boy oranından dolayi sırf o yüzden iphone5 e geçtim.
    Ürün alanı üzmez kesinlikle şuan bana göre muadilide yok.Fiyat konusuna gelirsek ben esc bilgisayardan aldim 2700 e aldıkdan 1 gün sonra 2600 lü fiyata inince siteye mesaj attım onlarda iyi niyet gösterip speck marka kılıf hediye ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 13 Ağustos 2013; 21:31:59 >

• Çok teşekkürler

Merak ettiğim bişey var

Apple tv alsam ve led v ye bağlasam. Macbook airin çözünürlüğü full hd olmasa da full hd bir filmi hangi çözünürlikte gönderir

1440x 900 değildir umarım

1920x1080 hiç takılma yapmadan oynatacaksa mutlaka almak laZım

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

Çok teşekkürler

Merak ettiğim bişey var

Apple tv alsam ve led v ye bağlasam. Macbook airin çözünürlüğü full hd olmasa da full hd bir filmi hangi çözünürlikte gönderir

1440x 900 değildir umarım

1920x1080 hiç takılma yapmadan oynatacaksa mutlaka almak laZım

Bağladığınız ekranın çözünürlüğünde verir.Hd5000 4k çözünürlüğü bile destekliyor.

• Herkese merhaba,

Bende macbook air 13 256gb ssd modelini almayı düşünüyorum.
    Benim için en büyük avantaj batarya süresi ve hafiflik. Çözünürlüğe takılmıyorum.

Benim sorunum, cihazda bir şekilde Windows da kullanmam gerekiyor.
    4 gb ram beni düşündürüyor.
    ssd nin çok hızlı olması ram in yetersiz kaldığı durumlarda sistemin hızının çok da düşmeyeceği düşüncesini uyandırıyor siz ne düşünüyorsunuz.
    işlemci de sorun olmayacaktır sanırım

Birde kullananlardan fan yorumu alabilir miyiz?
    Fan çılgınlar gibi çalışıp kafa ütülüyor mu?

Bu arada üniversite öğrencilerine, öğretmenlere vs macbooklarda %12 indirim varmış.
    https://www.troyestore.com/Kampanya/Back-to-school-Mac.html

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlgamer

Herkese merhaba,

Bende macbook air 13 256gb ssd modelini almayı düşünüyorum.
    Benim için en büyük avantaj batarya süresi ve hafiflik. Çözünürlüğe takılmıyorum.

Benim sorunum, cihazda bir şekilde Windows da kullanmam gerekiyor.
    4 gb ram beni düşündürüyor.
    ssd nin çok hızlı olması ram in yetersiz kaldığı durumlarda sistemin hızının çok da düşmeyeceği düşüncesini uyandırıyor siz ne düşünüyorsunuz.
    işlemci de sorun olmayacaktır sanırım

Birde kullananlardan fan yorumu alabilir miyiz?
    Fan çılgınlar gibi çalışıp kafa ütülüyor mu?

Bu arada üniversite öğrencilerine, öğretmenlere vs macbooklarda %12 indirim varmış.
    https://www.troyestore.com/Kampanya/Back-to-school-Mac.html

Agir islem yaparsaniz fan calisiyor tabi ama o kadar yuksek sesle degil

Bootcamp ile kullanirsaniz win'de sorun cikacagini dusunmuyorum

• %12 indirim iyi , ama Vatan haftasonu indirimi ile de hemen hemen ayni fiyatlara geliyor.

Off acilsin artik su store !! Acilsin da fiyatlar degissin onumuzu gorelim

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    vatandaki macbooklar eski versiyon almayı düşünüyorsanız dikkat edin
  • Su an degil store acilmasini bekliyorum. Vatan tum macbook lar eski seri mi acaba ? Yoksa sadece air modelleri mi

• Macbook air 2013 geldi

İlk şarj nasıl yapılmalı

İçindeki pili bitirmeli miyim yoksa direk elektrik prizine takayım mı

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    air lar eski nesil.
    prolardan da bazıları retinalı yeni kasa, bazıları eski kasa. açıklamalardan anlayabilirsiniz
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    prize bağla dolsun, bitirmeni tavsiye etmem. lityum polimer onlar

http://www.apple.com/tr/batteries/notebooks.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllHELLFIRElll -- 15 Ağustos 2013; 15:58:00 >
  • Fanı soran olmuş ben cihazı çok yormuyorum gerçi ama daha fan sesi duymadım.İnternette geziyorum genelde yada film izliyorum.En fazla 1080p video izledim youtube dan rahatsız edici ses duymadım.Ama ayrıntılı olarak kastırıp fana bakabilirim.2 hafta oluyor cihazı alalı.Cihazın en çok ısınan yeri sol üst köşe şarj cihazının bağlandığı yer.Birde alt kasanın üst ortası izmirde 35 derece sıcaklıkda bile rahatsız etmedi.Hele ortamda klima çalışıyorsa zaten ısı hissettirmiyor.
  • Pil konusuna gelirsek benim vericeğim tavsiyeler şunlar olur pili sonuna kadar bitirmeyin zaten %5 şarj bile kaldığında kalan süre 30dakikadan fazla gösteriyor.Birde cihaz şarj olurken çok zorlamayın mümkünse kullanmıyorken şarj edin pil hem şarj hem de şarj olduğunda daha çabuk yıpranıyor.%100 durumdayken istediğiniz kadar pirizde kullanabilirsiniz ozaman gücü direk adaptörden alıyor.(Tabi en az ayda 1 2 kere pilde kullanmanız lazım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 15 Ağustos 2013; 19:34:48 >
  • macbook air den yazıyorum :)
    ürün geldi. ama işletim sistemi gerçekten başka
    umarım alışabilirim

windows daha kolaydı gibi geliyor şimdilik

mesela skype indirdim. alta bir tane skype ikonu koydu.en sağa.
    ama masa üstüne de üst sağa skype ikonu koydu .onu anlamadım

böyle farklılıklar var şimdilik

marketine girdim. herşey ücretli görünüyor
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    masaüstündeki skype'ye sağ tıklayıp çıkartırsan kaybolur, yüklediğin klasör o
  • Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.İlk başlarda biraz karışık geliyor ama alışınca gerçekten çok kullanışlı oluyor.Benim en çok zorlandığım pencere sistemi şöyle ekranın sağına soluna yaslıyamuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 15 Ağustos 2013; 23:09:18 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.