Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kanoute

arkadaşlar 3 gündür kullanıyorum 256 gb modelini. ürün çok iyi gerçekten. ultrabooktan geçtim.
    daha sessiz ve ısınma sorunu yok. pil süresi gerçekten uzun.
    klavye ve touchpad.daha böylesine rastlamadım. bir çok laptop kullandım.

airplay özelliği de var mesela ama pil süresi yarı yarıya iniyor . alt tuşuna basıyorsunuz ses ikonu üzerindeyken aktifleşiyor.
    bana göre retina ekrana gerek yok bu üründe. amaç mobilite. retina ekranlı ipad alınabilir yanında..

benim bir sorum olacak
    office için ne yapmalıyım? word ve excel dosyalarını kullanabilmem gerekiyor. microsft office dosyalarım var yüzlerce iş için.
    satın mı alacam marketten? yoksa bedavaya kaliteli var mı?

bu çok önemli benim için

LibreOffice uygulaması var, bir göz atın.

• bu office işi kötü oldu. çünkü işim gereği sürekli office kullanmak zorundayım
    macbook u satıp ultrabook umla mı devam etsem diye geçiyor aklımdan
    ama çok da sevdim .

mouse taktım. logitech. sola sağa hareket özelliği var tekerleğin. normalde sol yapınca chrome da bir geri sayfaya giderdi, sağ yapınca da ileri sayfaya

macbook da bu özelliği kullanamz mıyım?_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 17 Ağustos 2013; 16:09:48 >
  • Arkadaşlar güç seçeneklerinden mümkün olduğunca sabit diskleri uyut ayarını kaldırmama rağmen torrent açık şekilde bıraktığım pc uyku moduna geçiyor.Bunun bir çözümü varmı harici program kullanmak istemiyorum insomniax vs gibi.
  • Ipad mini den video yollayinca led tv de full ekran oluyor.
    Macbook air den yollayinca olmuyor nednse
    Apple tv ayarlarında 1090p 60 hz seçeneğini seceyim mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eksik birşey yapmadığına eminmisin

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine
  • cevabınız için teşekkür ederim ama benim ayarlar kısmı sizinkinden biraz farklı osx 10.8.4
    güç adaptörü bağlı iken denemedim gerçi pilde uyku moduna geçiyor makine
     konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 17 Ağustos 2013; 22:19:00 >
  • yine bir kaç sorum olacak izninizle

1. mp3 dinledim 10 tane. itunes a bastığımda bunları alt alta sıralamış. birisi bitince diğeri başlıyor. ama başlamasın istiyorum. bunun ayarını bulamadım çok aramama rağmen. şarkı bitince dursun istiyorum

2.skydrive ile office ve excel dosyalarının çalıştığı doğru mu? doğruysa nasıl bir yol izleyecem? internet bağlantısı mı gerekecek bu dosyalraı açması için? kullanışlı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 18 Ağustos 2013; 12:09:50 >
  • Arkadaşlar Merhaba. ABD den Macbook Air 2013 13.3 inch olan modelini getirteceğim ama BestBuy'ın sitesinden kontrol ettiğimde 128 GB lik olanın model numarası MD760LL/A olarak yazıyor. Türkiyede satılan modellerin model numarası ise MD760TU/A şeklinde. Aralarında bir fark var mı ürünlerin? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbmert

Arkadaşlar Merhaba. ABD den Macbook Air 2013 13.3 inch olan modelini getirteceğim ama BestBuy'ın sitesinden kontrol ettiğimde 128 GB lik olanın model numarası MD760LL/A olarak yazıyor. Türkiyede satılan modellerin model numarası ise MD760TU/A şeklinde. Aralarında bir fark var mı ürünlerin? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Yok. Sondaki farklılıklar ülke kodu sadece. Klavyeleri farklı oluyor vs.
  • mail programına bir tane mail adresimi ekledim. 1500 e yakın mail i yükledi içinde
    bu bilgisayarı yavaşlatır mı?
    bundan sonra gelenleri gösterse yeterdi aslında. geçmişe gerek yok

bu tür bir ayar yapanbilir miyim? eskileri göstermesin
  • Geçen ay macbook pro retina 13 inç cihazımı sattım ancak dün Troydan %12 öğrenci indiriminden yararlanarak macbook air 13 inç md760tu kodlu cihazımı aldım. Aranıza bende katıldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaloazabala

Geçen ay macbook pro retina 13 inç cihazımı sattım ancak dün Troydan %12 öğrenci indiriminden yararlanarak macbook air 13 inç md760tu kodlu cihazımı aldım. Aranıza bende katıldım..

karşılaştırınca ne diyorsunuz macbook pro ile air i?

ben ikisinide inceleyipn yeni macbook air i tercih ettim.

ekran kalitesi bana yetiyor. bana göre en büyük artısı oydu macbook pro nun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zaloazabala

Geçen ay macbook pro retina 13 inç cihazımı sattım ancak dün Troydan %12 öğrenci indiriminden yararlanarak macbook air 13 inç md760tu kodlu cihazımı aldım. Aranıza bende katıldım..

karşılaştırınca ne diyorsunuz macbook pro ile air i?

ben ikisinide inceleyipn yeni macbook air i tercih ettim.

ekran kalitesi bana yetiyor. bana göre en büyük artısı oydu macbook pro nun

Kesinlikle sırf ekranı için o kadar para verilmez. Air gerçekten kaliteli ve kullanım amacima uygun 2542 liraya aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni yeni keşfediyorum ben herşeyi.
    mesela 2 parmakla 2 defa basınca büyütüyor safaride sayfayı. hoşuma gitti bu özellik
    yazıların küçük olmasından şikayetçiydim.

ekranın en altına git, en üstüne git gibi kısayol var mı_? donanımhaber gibi forumda çok işe yarardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 18 Ağustos 2013; 16:13:59 >
  • quote:

ekranın en altına git, en üstüne git gibi kısayol var mı_? donanımhaber gibi forumda çok işe yarardı

Cmd + aşağı ve yukarı ok tuşları
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocaklilar

quote:

Cmd + aşağı ve yukarı ok tuşları

çok teşekkürler
    sanırım macbookta herşeyi düşünmüşler :)
  • güç adaptöründe de, pilde de en sona getireceksin o çizgiyi. ayarlar kısmının tek farkı senin türkçe, benim ingilizce kullanıyor olmam. buda 10.8.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akyıl

quote:

Orijinalden alıntı: gfbmert

Arkadaşlar Merhaba. ABD den Macbook Air 2013 13.3 inch olan modelini getirteceğim ama BestBuy'ın sitesinden kontrol ettiğimde 128 GB lik olanın model numarası MD760LL/A olarak yazıyor. Türkiyede satılan modellerin model numarası ise MD760TU/A şeklinde. Aralarında bir fark var mı ürünlerin? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Yok. Sondaki farklılıklar ülke kodu sadece. Klavyeleri farklı oluyor vs.

Teşekkürler...
  • Babam yurt dışında ikna edebilirsem 13' modelini almak istiyorum.Şu anda imzamdaki Notebook'u kullanıyorum(Win8).Yeni sisteme alışmam kolay olur mu?

Yurt dışından alan arkadaşlar varsa bi' kaç sorum olacaktı,yardımcı olur musunuz?
  • Arkadaşlar ben de sonunda yeni Macbook Air alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Ürün biraz önce geldi. Gerçekten denildiği gibi olağanüstü
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.