Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *planet*

maalesef düzelmedi,yarın başka bir modemle deneyeceğim artık.
    @weatherman

Modemi değiştirmeden önce onu 4-5 dakikalığına kapatıp tekrar acar misiniz? Bu da bağlanti sorunu yaşadığım iphone 4Si duzeltmisti. Belki sizde de işe yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

quote:

Orijinalden alıntı: weatherman

quote:

arkadaşlar mb air bugün elime ulaştı fakat modemi görmesine rağmen internete bağlanamıyor.(airties rt 204)
    iphone kişisel erişimi açtığımda internete bağlandı fakat note 2'den bağlanmadı,
    wi fi ileri düzey ayarlarından dns değişiklikleri yaptım düzelmedi,
    sorun ne olabilir?

-Bluetoothu kapatın açıksa. Saçma gelebilir ama bilgisayar ekranını indirip uyku moduna aldığınızda, geri açınca unuttuğu wi-fi baglantisini bluetoothu kapatınca unutmuyor normal calisiyordu bendeki 2012 model.

-O işe yaramazsa bilinen ağları tek tek unutturun gelişmiş ayarlardan ag baglantilarini sıfırlayıp sistemi yeniden baslatin

Bende yeniyim gercide :) Wifi kesilip duruyodu guncellemeleri yapinca biraz daha iyi oldu Ayrica internet yavas biraz ne gibi bi ayar yapmak lazim? Modem ayari falan?

Modemi kapayıp bir süre bekleyin, o sirada tüm ag ayarlarını sifirlayin Macbook Airin. İşe yaramazsa (güncellemeyi de yaptiysaniz wi-fi ile ilgili olan) modem problemli. Fakat bir modem calisiyorsa genelde hep calisir ve sorun genelde bilgisayarda çıkar

• düzeltilmeyen hatalar varsa servise gitmesi lazım, illa başka program istiyorsan aşağıdaki programları deneyebilirsin

https://www.macupdate.com/app/mac/14825/smartreporter

https://www.macupdate.com/app/mac/46974/drivedx
  • darkbluestaz kullanıcısına yanıt
    biraz yavaşsa bir sorun yok, çok yavaşsa interneti aldığın yeri araman lazım. ayarlarını değiştirerek denemek istiyorsan dns değiştireceksin

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine
  • Tüşekkürler 2. attığınız linkteki program işime yaradı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 23 Ağustos 2013; 13:42:19 >
  • quote:

arkadaşlar mb air bugün elime ulaştı fakat modemi görmesine rağmen internete bağlanamıyor.(airties rt 204)
    iphone kişisel erişimi açtığımda internete bağlandı fakat note 2'den bağlanmadı,
    wi fi ileri düzey ayarlarından dns değişiklikleri yaptım düzelmedi,
    sorun ne olabilir?

sorun çözüldü sonunda.
    update 1.0 yükledim(wifi problemi olabilir diye)
    wifi ayarlarından IPv4 adresini ve DNS adresini değiştirdikten sonra internete bağlandı.
    cevap veren arkadaşlara teşekkürler
  • Arkadaslar bugun 11 inchnolan 128 gb lik versiyonunu aldim ve cihaz gercekten cok guzel. Ek olarak wireless keyboard ve trackpad aldigim icin kullanimi cok rahat oldu. Alacak kisiler varsa almalarini oneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/apple-macbook-air-md761ll-a-notebook-fiyati,62365.html

bende bunu almıştım ilk defa os x kullanıyorum bakalım.
  • Herkese merhaba,

1 hafta önce troy'dan 2013 macbook air 13', %12 indirimle aldım. Almaya gitmeden önce biraz araştırmıştım ve en uygun burasıydı.
    Vatan, bilkom, gibi bazı mağazalarda mac'in yanında adobe photoshop element 11'in hediye olduğu yazıyordu.
    Cihazı troydan almaya gittiğimde, ödeme kurulum vs işlemleri sırasında bunu sormayı unuttmuşum, eve döndüğümde aradım fakat bu hediyenin bazı kutularda olduğunu bazılarında olmadığını söylediler (bilkom böyle yapıyormuş). Ama bilkom'un sitesine baktığımda her ürünün yanında bu hediye veriliyormuş.
    Biliyorum bu program üst düzey bir photoshop programı değil ama yine de niye zarar edelim ki 80 dolar :) (kardeşime hediye etmeyi düşüyordum:()

Sizce yapabileceğim herhangi bir şey var mı?
  • İpad mini macbook air ve iphonedaki takvimler senkronize çalışır mı

İpad mini takcvime bişey yazıyorum ama macbook airde çıkmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    Bütün cihazlarda icloud ayarlarından takvim ve anımsatıcılar ayarı açıkmı?
  • senkronize çalısır dostum.iphone ve ipadde belkı hücresel veri de senkronızasyon kapalıdır ondan çalısmıyo olabılır aksi takdırde anlık verıler senkronıze olmakta

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Bütün cihazlarda icloud ayarlarından takvim ve anımsatıcılar ayarı açıkmı?

evet açık ipad de ama aacaba macbook air de mi kapalı?
    yeni olduğum için bilemiyorum

bir de şunu yapma şansım var mı macbookta.

safari herkese açık olsun ama chrome tarayıcısına şifreyle girilsin
    system preferences > icloud içine girip bak, eğer işaretli değilseler işaretle ve tekrar dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

system preferences > icloud içine girip bak, eğer işaretli değilseler işaretle ve tekrar dene

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine

evet sanırım macbookta icloud etkinleştirilmemiş
    şifre girdim icloud a şu soruyu sordu. 5 gb yer kaplayacak diyor.izin vereyim mi bu kadar yer kaplamasına

mail, notlar ve macime dçn ı seçmemiş.

diğer kişiler, takvimler, safari,fotoğraf yayını,belgeler ve veriler, macimi bul seçili durumda

mail ve notlar ı seçsem ne işe yarayacak?

teşekkürler

mail ve notları seçersen onlarıda icloud üstüne yedekler, her cihazdan görürsün takvimdekiler gibi. ama sanırım onlar için bir icloud eposta yaratman gerekecek

edit: 5gb yer kaplayacak dememiştir, 5gb ücretsiz alanınız var demiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllHELLFIRElll -- 30 Ağustos 2013; 8:10:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

mail ve notları seçersen onlarıda icloud üstüne yedekler, her cihazdan görürsün takvimdekiler gibi. ama sanırım onlar için bir icloud eposta yaratman gerekecek

edit: 5gb yer kaplayacak dememiştir, 5gb ücretsiz alanınız var demiştir

notların senkronize çalışması işe yarar da

mail e gerek yok sanırım. her yerden girebiliyorum zaten maillere şifreyle

ipad de e posta programına 4 tane email adresini atadım zaten

onu seçmeyeyim en

notlarda şunu farkettim

ipad mini de

Tüm notlar , Gmail ve icloud var
    ama yazdıklarım gmail e gidiyor. gmail i nasıl kaldırırım acaba? icloud a gitsin de senkronize olsun madem

macbook air notlarda gmail kısmı yok ne güzel

• sayın visiotech yardımlarınız için çok teşekkür ederim

gerçekten faydalı oluyor

sizemerak ettiğim birşeyi daha sormak isterdim

delete tuşu yok macbook air de. bu çok kullanışlı bir tuştu windows da.

mesela notes da icloud altında yeni klasör adında bir klasör açtım yanlışlıkla ve bunu sillemiyorum
    nasıl silinir delete tuşu da yok
    ayarlar > notlar > saptanmış hesap > icloud
    enter tuşunun üstündeki tuş silme tuşu, notu seçip ona basınca siliniyor. ayrıca not'lar sarı bir pencere içinde gösteriliyor, pencerenin altında çöp tenekesi işareti var ona basıncada gene siliniyor. yada silinecek notu seçip > üst bardaki edit sekmesinde gene delete var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllHELLFIRElll -- 30 Ağustos 2013; 8:35:20 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.