Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Safaride dolanirken bazen kitlenme yasaniyor wifi ac kapa yapinca duzeliyor sebebi nedir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir kitlenme acaba 1 aydır kullanıyorum bende wifi ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind35

Nasıl bir kitlenme acaba 1 aydır kullanıyorum bende wifi ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Sayfalari acmiyor takilip kaliyor

• Kullandığınız dns ile ilgili olabilirmi acaba böyle bir sorun yaşamadım ben hiç hergün aktif kullanıyorum makineyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

macbook şarj olunca macbooktan bağlantısını kesiyorum yazıyordu yukarıda, yanlış olan o. macbook'un piline zarar veriyor o işlem, 1000 şarj-deşarj döngüsü diye bir olay var. buşekilde kullanmaya devam edilirsede max 2 sene dayanır o pil, değiştirmek zorunda kalırsın

Bu konuyu tam anlayamadm

Şarj dolup da yeşil yanınca ayırıyorum kabloyu macbook air den

Bu yanlış mı yani

Kablo takılı kullanmaya devam mı edeyim masaüstü gibi

Teşekjürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanoute K kullanıcısına yanıt
    İmkanınız olduğu sürece %100 şarjlı halde fişte kullanın ne kadar çok şarj döngüsü okadar çok batarya yıpranması demek.
  • quote:

Kullandığınız dns ile ilgili olabilirmi acaba böyle bir sorun yaşamadım ben hiç hergün aktif kullanıyorum makineyi.

Bilmem ki belki gerci her zaman olmuyor ama

• quote:

İmkanınız olduğu sürece %100 şarjlı halde fişte kullanın ne kadar çok şarj döngüsü okadar çok batarya yıpranması demek.

Çokmteşekkürler bu bilgi için

Prize bağlı şekilde masaüstü bilgisayar gibi kullanınca pil zarar görmüyor demekki

Bunu bilmiyordum iyi oldu

O şkildeyken pil azalmıyor sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    %100 doldukdan sonra pili şarj etmeyi kesiyor hatta bunu şu şekilde görebilirsiniz spotlight arama kısmına sistem raporu yazıp çıkan sonuca girin ordan soldaki menüden güce geldiğinizde sağdaki seçeneklerde şarj oluyor yazan yerde hayır yazdığını görüceksiniz.
  • quote:

İlave olarak ayda bir kere de fişten çıkartılacak ve şarj kullanılacak..Sonra tekrar fişte takılı kullanmaya devam mı ?
  • ipad mini için geçerli değildir umarım bu

ipard i şarjda kullanmak zor

demekki evdeyken kablosuz kullanmak istediğimizde interneti ipad kullanacaz.
    masaüstü kullanmak istediğimizde macbook u kullanacaz
    Arkadaşlar pil yıpranırsa yıpransın burda amaç şarj adaptörüne yakın biryerde iseniz şarjda kullanmanız ve döngüyü az tutmanız.
    Kablosuz olarakda kullanıcaksınız tabi bazı arkadaşlar şarjda iken pil zarar görüyor diye şarjda hiç kullanmıyor devamlı doldur boşalt bu hatalı kullanımdır.
    İmkanınız olduğu sürece pilde kullanıp şarj döngüsünü az tutmak yararınıza.
    Adamlar 12 saat şarjı giden bir ürün yapmış bataryayı yıpratmıcam diye kendinizi pirizede hapsetmeyin keyfini çıkarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 1 Eylül 2013; 22:28:40 >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Kendinizi 1 ay ile sınırlamayın pilin çok az kullanılmasıda zararlı doğal akışına bırakın zaten bu kadar ince bir aleti mutlaka taşımak istiyceksiniz 1 ay fişte kullanma gibi bir senaryo çıkmaz herhalde :)
  • Teşekkürler.
    Zaten kasmaya gerek yok diye düşünüyorum..Bir yerde okumuştum pil elbet bitecek..Dikkat edilirse 3-4 yıl edilmezse 2-3 yıl gider diye..Ee 3 yıl sonra da yeni pil alıp takıveririz ne olacak.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    "Ee 3 yıl sonra da yeni pil alıp takıveririz ne olacak"
    evet, aldıktan sonra takarsın
  • Apple in yeni kullandigi piller 1000 dongu veya 5 yil kullanilabilir olarak geliyor. Eski maclerde bu 400 dongu 2 yil idi. Fiste kullanirsaniz daha iyi dongu azda durur zaten sarj fullendigi zaman elektrik pilden gecer ama sarj etmez. Pile bir zarari olmaz olsada cok az. Prizde kullanirken fazla zorladiginizda pilin %99 dustugunu goreceksiniz iste burda pilden tirtikliyor. Bu da cok normal rahat olun priz varken prizde kullanin ayda 1 kalibrasyon yapin. Ben bu sekilde 4 yillik macimin pili 160. Dongude tuttum. 3-4 saat dayaniyor.

• Bende dün itibari ile 13 inç mac book air ile aranıza katıldım.izmirden 2570 tl ye aldım.
  • klavye ışığını otomatik seçtim ayarlardan
    ama mesela f5 le kapattım diyelim.
    odanın ışığını kapatıyorum gece. kapkaranlık oluyor. ama yanmıyor klavye ışığı

f6 ile 1. kademeye getirip açıyorum.

bu seferde odanın lambasını açsam da sönmüyor klavye ışığı

neden böyle dengesiz? ayarı var mı başka

ben manuel yapıyorum mecburen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 3 Eylül 2013; 21:55:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

klavye ışığını otomatik seçtim ayarlardan
    ama mesela f5 le kapattım diyelim.
    odanın ışığını kapatıyorum gece. kapkaranlık oluyor. ama yanmıyor klavye ışığı

f6 ile 1. kademeye getirip açıyorum.

bu seferde odanın lambasını açsam da sönmüyor klavye ışığı

neden böyle dengesiz? ayarı var mı başka

ben manuel yapıyorum mecburen

evet ne yazık ki klavye ışığının sensörü oda ışıklarında da yanıyor. Ancak ya çok güçlü bir lambada ya da güneş ışığında sönüyor. Hatta bendeki gündüz gölgeli ortamda da yanıyor. Ben en allttan 3. kademe de kullanıyorum ışığı. Birde süreli olarak ayarladım. 10sn. sonra klavyeye ya da pad e dokunmazsam sönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 3 Eylül 2013; 22:16:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boylum

bugün vatandan 760tu modelini aldım 2447 kdv dahil.
    not: sitesinde görünmüyor. Mağazada var.
    Ben beylikdüzünden aldım.

dostum yeni çıkan model için 2800 tl diyorlar bu fiyata nasıl aldınız=??
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.