Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sormak istedigim; 1tb hdd aldim simdi air e TUXERA kurdum ntfs formatini yi oynatmada sıkıntım yok gibi, simdi bu yeni aldigim hdd yi ntfs olarak tuxera ile kullanmak mi yoksa , exfat yaparak kullanmak mi daha iyidir karar veremiyorum? Ne yapmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaloazabala Z kullanıcısına yanıt
    Retina'yı niçin sattınız? 13 retina ile Air arasında nasıl bir farklılık var kullanıcı deneyimi ve performans olarak?
  • Yarin sabaha kismetse ben de md760 ile araniza katiliyorum :)

Edit : apple yapmis yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainhard -- 21 Ağustos 2013; 12:47:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Retinayı pil performansı ve aşırı ısınmasından dolayı sattım. Macbook air md760tu daha performanslı geldi bana. Ayrıca ben üniversitede mütercim tercümanlık okuyorum sadece çeviri işleri ve ara sıra müzik, film ve oyun için kullanıcam.
  • Macbook air için kullanışlı bir mouse bakıyorum. Önerisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler
  • zaloazabala Z kullanıcısına yanıt
    logitech anywhere mx kullanıyorum bütün tuşlarına bir fornksiyon atanabiliyor ayrıca her yüzeyde çalışıyor bir bakın derim.
  • Mac için hdd sağlık durumu bad sector gibi taramaları yapıcak bir program varmı?
  • disk utility var içinde
  • Ona baktım ama smart bilgisi vermiyoki?
  • bad sector olduğunda orada gösterdiği hatalar düzeltilmiyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllHELLFIRElll -- 22 Ağustos 2013; 22:30:34 >
  • arkadaş bu ne güzel alettir hala hayretler içerisindeyim nasıl olur da bu güne kadar farketmem ben bunu diye

iyi ki dh var gerçekten
  • arkadaşlar mb air bugün elime ulaştı fakat modemi görmesine rağmen internete bağlanamıyor.(airties rt 204)
    iphone kişisel erişimi açtığımda internete bağlandı fakat note 2'den bağlanmadı,
    wi fi ileri düzey ayarlarından dns değişiklikleri yaptım düzelmedi,
    sorun ne olabilir?
  • *planet* kullanıcısına yanıt
    wireless kanal ayarlarını bir kontrol et, 6'ya yada 11'e al ve kaydet. modemler yüzünden sapıtıyor bazen

ek: şifreni ayarlarkende wpa2 seçtiğine emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllHELLFIRElll -- 22 Ağustos 2013; 22:41:54 >
  • hataların düzeltilemediğini bende biliyorum eğer disk problemliyse kullanmayı düşünmüyorum o yüzden hd tune tarzı bir program arıyorum
  • F klavye seçilidir

Şifreyi yanlış giriyor olabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

wireless kanal ayarlarını bir kontrol et, 6'ya yada 11'e al ve kaydet. modemler yüzünden sapıtıyor bazen

ek: şifreni ayarlarkende wpa2 seçtiğine emin ol

maalesef ikisini de denememe rağmen düzelmedi,modemle ilgili gibi görünüyor ama çözemedim.
  • modeme bağlanmayla veya şifreyle ilgili sorun yok.
    @kanoute
  • quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

arkadaşlar mb air bugün elime ulaştı fakat modemi görmesine rağmen internete bağlanamıyor.(airties rt 204)
    iphone kişisel erişimi açtığımda internete bağlandı fakat note 2'den bağlanmadı,
    sorun ne olabilir?

-Bluetoothu kapatın açıksa. Saçma gelebilir ama bilgisayar ekranını indirip uyku moduna aldığınızda, geri açınca unuttuğu wi-fi baglantisini bluetoothu kapatınca unutmuyor normal calisiyordu bendeki 2012 model.

-O işe yaramazsa bilinen ağları tek tek unutturun gelişmiş ayarlardan ag baglantilarini sıfırlayıp sistemi yeniden baslatin

• maalesef düzelmedi,yarın başka bir modemle deneyeceğim artık.
    @weatherman
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatherman

quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

arkadaşlar mb air bugün elime ulaştı fakat modemi görmesine rağmen internete bağlanamıyor.(airties rt 204)
    sorun ne olabilir?

-Bluetoothu kapatın açıksa. Saçma gelebilir ama bilgisayar ekranını indirip uyku moduna aldığınızda, geri açınca unuttuğu wi-fi baglantisini bluetoothu kapatınca unutmuyor normal calisiyordu bendeki 2012 model.

-O işe yaramazsa bilinen ağları tek tek unutturun gelişmiş ayarlardan ag baglantilarini sıfırlayıp sistemi yeniden baslatin

Bende yeniyim gercide :) Wifi kesilip duruyodu guncellemeleri yapinca biraz daha iyi oldu Ayrica internet yavas biraz ne gibi bi ayar yapmak lazim? Modem ayari falan?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.