Şimdi Ara

konuyu devretmek istiyorum yeni sahibine (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
24
Favori
56.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aşağıda yer alan mac i satıyorum bilgilerinize...

http://forum.donanimhaber.com/m_86153388/f_//tm.htm#86153388
  • merhaba
    dün akşam vatan computer den mac air 13.3 aldım fiyatı diğer mağazalara göre iyiydi 2.570 tl
    daha yeni başlıcam mac bilgisayara bakalım nolucak :)
    şuan gayet keyifli tavsiye ederim.
  • Merhabalar,bir sorum vardı word, pdf gibi dosyalar macbook air de açılıyor mu veya mac te yazılı bir belge oluştursak windows ta açabilir miyiz? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frape

Merhabalar,bir sorum vardı word, pdf gibi dosyalar macbook air de açılıyor mu veya mac te yazılı bir belge oluştursak windows ta açabilir miyiz? Teşekkürler.

pdf'de sorun yok,diğer dosyaları da office yüklerseniz sorunsuz açıp windowsa taşıyabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frape

Merhabalar,bir sorum vardı word, pdf gibi dosyalar macbook air de açılıyor mu veya mac te yazılı bir belge oluştursak windows ta açabilir miyiz? Teşekkürler.

word pdf powerpoint falan açabiliyosunuz office yüklemeden. pages keynote numbers isimli programlardan yaptığınız şeyleride docx pptx vs. şeklinde kaydedip windowsta açabiliyosunuz.
  • frape kullanıcısına yanıt
    Office yüklemeniz gerekli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_adonis

merhaba
    dün akşam vatan computer den mac air 13.3 aldım fiyatı diğer mağazalara göre iyiydi 2.570 tl
    daha yeni başlıcam mac bilgisayara bakalım nolucak :)
    şuan gayet keyifli tavsiye ederim.

güle güle kullan harika bir cihaz
  • merhaba benim de sorularım olacak.
    öncelikle word ve excel kullanmak için illa 500 lira mı vermemiz gerek ?
    youtubeda felan takılıyor mu ? mesela youtubeda müzik dinlerken diğer sekmede başka işler yapsam takılır mı ?
    işlemci i5 1,3 hgz diyor. 1,3 ghz çok düşük değil mi ? veya bilmediğim birşey mi var
    bugün incelediğim airde ç harfine bastıgımda nokta çıkıyordu. bu her cihazda aynı mı ? yoksa ayarlanıyor mu ?
    mart mayıs gibi yeni air çıkması bekleniyor mu ?
    son sorum bu ekran kartı 5000 olan i5 airin ekran kartı kaç mb ? ve 4 gb ramden mi götürüyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 8 Ocak 2014; 20:00:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

merhaba benim de sorularım olacak.
    öncelikle word ve excel kullanmak için illa 500 lira mı vermemiz gerek ?
    youtubeda felan takılıyor mu ? mesela youtubeda müzik dinlerken diğer sekmede başka işler yapsam takılır mı ?
    işlemci i5 1,3 hgz diyor. 1,3 ghz çok düşük değil mi ? veya bilmediğim birşey mi var
    bugün incelediğim airde ç harfine bastıgımda nokta çıkıyordu. bu her cihazda aynı mı ? yoksa ayarlanıyor mu ?
    mart mayıs gibi yeni air çıkması bekleniyor mu ?
    son sorum bu ekran kartı 5000 olan i5 airin ekran kartı kaç mb ? ve 4 gb ramden mi götürüyor ?

maverick yükledikte sonra kendi ofis programını beleşe veriyorlar.

youtube takılması vs. internetinle alakalaı olabilir. aletin takılması mümkün değil.

valla benim alet full+full olan ama 1.3 olanın da takılması mümkün değil...

SSD + mac OS ile 2gb ram core duo bile takılmaz herhalde...
    klavye ya da bolge ayarı olabılır. benım klavye ıngılızce zaten... ç nokta oluyor orada... ayarlanır ç harfi varsa

yazın çıkmıştı diye hatırlıyorum...

ekran kartı tümleşik olduğu için mb gibi bir şey söz konusu değil... evet ana ramden goturuyor...
    ancak benchmark testlerine bakarsan harici ramli ekran kartlarından neye denk geldiğini kestirebilirsin...

• Arkadaslar klavye kestirmelerinden masaustunu goster sag cmd tusu yapmistim eskiden simdi yapamiyorum baska tusa atama oluyor ama cmd ye yapamadim yardimci olabilecek varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

neyler bilgisayarı caldırmadan yardım edin
    iş yerinde kulanıyoreum heran yürütülebilir
    yokmu butur seyler satan bir sey
    kafayı yiyecem o kadr oara verdik guvenlik yok

hocam harlemde mi çalışıyosunuz çok merak ettim işinizi? :)
  • otopark işi olabilir...
  • Merhabalar hediye olarak alıcam da birisine 128 gb hafıza yeterli mi .bana az gibi geldi çünkü 256 mı alayım ne önerirsiniz

• irresistible86 İ kullanıcısına yanıt
    İmkan varsa 256 almak daha mantıklı cift işletim sistemi vs için.

• bLind kullanıcısına yanıt
    peki hocam arada çok fark var. 128 lik alırsam . Hafıza dolduğunda yükseltme yapılabiliyor mu? 256 lık hard disk takılıyor mu ? Birde maliyet şimdiki vereceğim farktan daha mı fazla oluyor
  • ben 512 aldım valla...

şöyle bir durum var. (yanılıyorsam düzeltin lütfen)

C D gibi bölme şuraya yükle kaydet gibi pek fazla dosya klasör sistmeine müdehale edemiyorsunuz.

o bakımdan ne kadar büyük alırsanız o kadar iyi...
  • irresistible86 İ kullanıcısına yanıt
    ssd bildiğim kadarı ile değişiyor ama şimdiki vereceğin farktan daha aza mal ediceğini sanmıyorum bilkoma yada appstore açılınca oraya sormak lazım kesin bilgi için.Aradaki 600 liralık fark gerçekten çok o yüzden bende 128gb lık modelden aldım iadare ediyorum
  • kuros kullanıcısına yanıt
    Disk izlencesi diye bir programı oradan diski bölüntüleyebiliyor.Botcamp yardımcısı ile mesela sistemi 2 ye bölüp windows da yükleyebiliyoruz.
  • bLind kullanıcısına yanıt
    çok sağol hocam bilgiler için . worldpuanlı bir kampanya bekliyorum . Gelirse alayım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainhard

quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

neyler bilgisayarı caldırmadan yardım edin
    iş yerinde kulanıyoreum heran yürütülebilir
    yokmu butur seyler satan bir sey
    kafayı yiyecem o kadr oara verdik guvenlik yok

hocam harlemde mi çalışıyosunuz çok merak ettim işinizi? :)

harlemmi?
    burasi istanbul harlem buranın yanında beverly hills kalır.
    bizim caddede 4 kişi caldırdı simdiye kadar. masa ustu olanla sanslı onlar sadece cep telefonlarını caldırıyor :)
    kamera felanda dinlemiyorlar cingenesi dilencisi carsaf giyen erkekler vs.
    cidden butun pc lerin kilidi varken bu pahalı cihazin neden yok.
    gerci var da trde yok. yoksa bir suru alternatif var.
    tr de bi seffaf kılıf benzeri bisi buldum. onu pc ye geciriyorsun kilidi ona vuruyorsun. 200tl !!!

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.